YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi % 30 kazanc gercekten cok fazla
ama adam gibi odemelerimiz yapılsın baska bi derdimiz yoktur.

Azonce bir kanalla basvurdum. "Verify ownership" tiklayinca bir sayfa aciliyor, kabul ediyorum sag altta sonra sayfa beyaz kaliyor. Beklemekmi lazim acaba ?

2 senedir youtube'la ugraşıyorum.İlk partner başvurum du.Onay da geldi güzel oldu.Başarılar bol kazançlar herkese arkadaşlar .

Zoomintv deki kanalım 2 kere taşınmasından dolayı analysticde toplam 8 günün kazançları 0 . Kanalın ortalama günlük gelirinin 100-200 dolar arası olduğunu göz önüne alırsak kazançlardaki düşüklüğü hesaplayabilirsiniz. Ama eğer music nations çıkar derseki kanalların bizde bağlı olduğu sürede kazandığı miktarlar ödeyeceğiz o zaman derimki bu network aslında üç kağıtçı bir network değilmiş.

Evet bu gibi bir durumun olması tabiki tasvip edilmez ama sana bunu yaşatan Zoomin yada hangi network ise artık " Bu hata bizim yüzümüzden ,bizdeki bir açıkdan filan oldu bu sebeble sizin 8 günlük kaybınızı biz ödüyoruz" demesi daha doğru olurdu bence.

Ama dediğim gibi hiç doğru birşey değil bu asla bizde onaylamıyoruz.Onurda belirtmiş partnerler arası geçişde yada ağdan koptuğunuzda filan kazancların yansımaları kazancları vs farklılık gösterir.Nasıl sıfır bir kanal açıldıgında 12-24 saat de adsense nin kendi reklamlarımızın kazancını alamıyorsak burdada bu mantığı yürütebiliriz.

Ve baglı oldugumuz networkdende bu konuda kendileri ile alakalı değil Creative Zoomin ve Music arasındaki ortaklıkdan dolayı yapılan bir hata oldugunu ve youtube ile alakalı oldugunu bildirdi.

Bakalım hayırlısı fazla sorunlar yaamadan inşallah hem bizler kendi kanalalrımızla hemde sizler bağlı oldugunuz networklerde alnınızın terini fazlası ile alırsınız.
Saygılarımla.

Hayırlı olsun , aweden kanalları transfer etme durumu olabiliyormu bakabildinizmi

Şuan için beklemede hocam bu konu, yakın zamanda olumlu olumsuz bildiririz üyelerimize. Ayrıca:

Bu konuda awe ile de gerekli temasları gerçekleştiriyoruz. Olumlu adımlar atıldı iki taraftan da. Öncelikli olarak kendi Network'ümüz için gerekli işlere ağırlık veriyoruz; ancak bu konu ile ilgili çalışmalarımız da yapılıyor. Kendi kanallarımızı taşımayı başardığımız takdirde sizler için de aynı şeyleri sonuna kadar deneyeceğimizden şüpheniz olmasın.

Azonce bir kanalla basvurdum. "Verify ownership" tiklayinca bir sayfa aciliyor, kabul ediyorum sag altta sonra sayfa beyaz kaliyor. Beklemekmi lazim acaba ?

Hocam Youtube kanalımızdan bakarsanız ikinci aşama için de yapılması gerekenler mevcut. Eğer orada gözükmeyen bir şey oluyorsa (tam anlayamadım nerede hata olduğunu) o zaman yanlış bir şey var demektir, tekrar deneyin :)

Evet bu gibi bir durumun olması tabiki tasvip edilmez ama sana bunu yaşatan Zoomin yada hangi network ise artık " Bu hata bizim yüzümüzden ,bizdeki bir açıkdan filan oldu bu sebeble sizin 8 günlük kaybınızı biz ödüyoruz" demesi daha doğru olurdu bence.

Ama dediğim gibi hiç doğru birşey değil bu asla bizde onaylamıyoruz.Onurda belirtmiş partnerler arası geçişde yada ağdan koptuğunuzda filan kazancların yansımaları kazancları vs farklılık gösterir.Nasıl sıfır bir kanal açıldıgında 12-24 saat de adsense nin kendi reklamlarımızın kazancını alamıyorsak burdada bu mantığı yürütebiliriz.

Ve baglı oldugumuz networkdende bu konuda kendileri ile alakalı değil Creative Zoomin ve Music arasındaki ortaklıkdan dolayı yapılan bir hata oldugunu ve youtube ile alakalı oldugunu bildirdi.

Bakalım hayırlısı fazla sorunlar yaamadan inşallah hem bizler kendi kanalalrımızla hemde sizler bağlı oldugunuz networklerde alnınızın terini fazlası ile alırsınız.
Saygılarımla.

Abi kanal 8 gün boyunca music nationsa kazandırmışken, bu parayı music nations yerine zoomintv den istemek ne kadar mantıklı sizce.

Videoların para kazanması açık olmasada olur dimi kanalın para kazanması açık olsun yeterli ?

Abi kanal 8 gün boyunca music nationsa kazandırmışken, bu parayı music nations yerine zoomintv den istemek ne kadar mantıklı sizce.

Hocam 8 gün boyunca music nations'a kazandırmış olduğunu sanmıyorum, bu konuyu da İbrahim abim görüştü yetkiliyle. Tamamen Youtube'ün bir hatası olduğunu sonradan düzeltildiğini ve herhangi bir kazanç elde etmediklerini transferlerin yapıldığını söyledi. Zaten kanalları music nations geçirmiş olsa hile ile hurda ile, o zaman Youtube bu MCN'yi ayakta tutmazdı hiçbir şekilde. Youtube'ün hatası olması çok çok muhtemel yani. Sizin ve sizin durumunuzdaki arkadaşlar için üzgünüz.

Videoların para kazanması açık olmasada olur dimi kanalın para kazanması açık olsun yeterli ?

Kanalda herhangi bir ihtar bulunmadigi ve diger gerekli sartlari sagladigi surece basvurabilirsiniz hocam..

Para kazanmaya acmamis olmaniz sorun teskil etmez.

Dashboard basvurusu ortalama 24 saat icinde otomatik olarak geliyor.

Hocam 8 gün boyunca music nations'a kazandırmış olduğunu sanmıyorum, bu konuyu da İbrahim abim görüştü yetkiliyle. Tamamen Youtube'ün bir hatası olduğunu sonradan düzeltildiğini ve herhangi bir kazanç elde etmediklerini transferlerin yapıldığını söyledi. Zaten kanalları music nations geçirmiş olsa hile ile hurda ile, o zaman Youtube bu MCN'yi ayakta tutmazdı hiçbir şekilde. Youtube'ün hatası olması çok çok muhtemel yani. Sizin ve sizin durumunuzdaki arkadaşlar için üzgünüz.

Bu başlıkta bu konuyu uzatmanın bi manası yok zaten sizle alakalı birşey de değil, size network maceranızda başarılar, bol kazançlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri