YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu gibi bir durumun olması tabiki tasvip edilmez ama sana bunu yaşatan Zoomin yada hangi network ise artık " Bu hata bizim yüzümüzden ,bizdeki bir açıkdan filan oldu bu sebeble sizin 8 günlük kaybınızı biz ödüyoruz" demesi daha doğru olurdu bence.

Ama dediğim gibi hiç doğru birşey değil bu asla bizde onaylamıyoruz.Onurda belirtmiş partnerler arası geçişde yada ağdan koptuğunuzda filan kazancların yansımaları kazancları vs farklılık gösterir.Nasıl sıfır bir kanal açıldıgında 12-24 saat de adsense nin kendi reklamlarımızın kazancını alamıyorsak burdada bu mantığı yürütebiliriz.

Ve baglı oldugumuz networkdende bu konuda kendileri ile alakalı değil Creative Zoomin ve Music arasındaki ortaklıkdan dolayı yapılan bir hata oldugunu ve youtube ile alakalı oldugunu bildirdi.

Bakalım hayırlısı fazla sorunlar yaamadan inşallah hem bizler kendi kanalalrımızla hemde sizler bağlı oldugunuz networklerde alnınızın terini fazlası ile alırsınız.
Saygılarımla.
başvuru şartları arasındaki bir madde dikkatimi çekti

-Kanalınızda illegal içerikli paylaşımlar olmamalı *

bu forumdaki çoğu arkadaş özgün çalışmıyor ve doğal olarakta illegal çalışıyoruz.

bu madde koymanızın nedeni dizi film gibi kanallar içinmi yoksa genel bir durummu

yoksa kabul edilmek için konulan bir şartmı

birde bi diğer madde hakkında bir sorum olacaktı

-Kanalin toplam izlenmesi en az 2000 olmali

para kazandıran oynatma üzerindenmi 2000 gerekli yoksa normal görüntülenme üzerindenmi

öncelikle hayırlı olsun.music nations bahsedilen konuda başka arkadaşlara sorun yaşattı.r10da,burada,skypeda bu sorundan bahseden arkadaşlar vardı.bu yüzden bi öryargı olucak şuan bence ama inşallah sonu güzel olur.hemen hemen her partnere kanal ekliyorum,buraya başvururuz bi ara da nasıl bi kanalla başvurucaz bakalım...ilk mesajda diyor ki illegal içerik olmayacak,burda bize ait olmayan içerikten mi bahsediliyor?öyleyse hiçbirimiz başvuramayız,özgün çalışan arkadaşlar için olan konu sonra açılacak demişsiniz de buraya takıldım ben :) şimdi diyelim ki futbol içerigi ile başvurduk kanal kabul edildi,sonra bunu dizi kanalına çevirdik.yanlış hatırlamıyorsam bunu yapmayın demişti serkan hocam dün yayında (yayının çogunu kaçırdıgım için emin olamadım :) ) içerigi sonradan degiştirmek yerine,baştan dizi ile başvursak kabul edilecek mi? (diger şartları yerine getiriyor diyelim,sadece içerik yönünden soruyorum) dizi ve futbolu örnek olarak verdim,herhangi farklı 2 kategori olarak onlar geldi aklıma...

Allah utandırmasın diyelim.
Partner transfer görüşmeleri tamamlandığında bende geleceğim inşallah.

Serkan Abi şu 1 ay önce açılmış olması lazım olayında imtiyaz gösterilse olmaz mı kanalın içeriği güzelse düzenliyse alınsa ?

bu forumdaki çoğu arkadaş özgün çalışmıyor ve doğal olarakta illegal çalışıyoruz.

bu madde koymanızın nedeni dizi film gibi kanallar içinmi yoksa genel bir durummu

para kazandıran oynatma üzerindenmi 2000 gerekli yoksa normal görüntülenme üzerindenmi

normal görüntülenme üzerinden 2000 dir hocam,yoksa videolarda reklamlarıda açmanız gerekir denirdi ki tam aksine ona gerek yok dendi.videolarda reklam açılmazsa kazandıran oynatma artmıyor çünkü.

İlk partner başvurum olacak eski bir kanal ve kanala adsense bağlı, o şekilde mi başvuruyoruz eğer değilse nasıl bir işlem yapıyoruz.

Bazı şeyleri sormayın hocam, sormadığınız zaman daha çok seçeneğiniz olur :) Başvurun görün sonucu çok hızlı cevap veriyoruz başvurulara zaten ;) Bizi kandırmaya çalışmadığınız takdirde her türlü esnekliği göstermeye çalışıyoruz.

Bu başlıkta bu konuyu uzatmanın bi manası yok zaten sizle alakalı birşey de değil, size network maceranızda başarılar, bol kazançlar dilerim.

Teşekkürler...

Evet kanalim kabul oldu, tesekurler.

Tebrikler. Başarılar ;)

öncelikle hayırlı olsun.music nations bahsedilen konuda başka arkadaşlara sorun yaşattı.r10da,burada,skypeda bu sorundan bahseden arkadaşlar vardı.bu yüzden bi öryargı olucak şuan bence ama inşallah sonu güzel olur.hemen hemen her partnere kanal ekliyorum,buraya başvururuz bi ara da nasıl bi kanalla başvurucaz bakalım...ilk mesajda diyor ki illegal içerik olmayacak,burda bize ait olmayan içerikten mi bahsediliyor?öyleyse hiçbirimiz başvuramayız,özgün çalışan arkadaşlar için olan konu sonra açılacak demişsiniz de buraya takıldım ben :) şimdi diyelim ki futbol içerigi ile başvurduk kanal kabul edildi,sonra bunu dizi kanalına çevirdik.yanlış hatırlamıyorsam bunu yapmayın demişti serkan hocam dün yayında (yayının çogunu kaçırdıgım için emin olamadım :) ) içerigi sonradan degiştirmek yerine,baştan dizi ile başvursak kabul edilecek mi? (diger şartları yerine getiriyor diyelim,sadece içerik yönünden soruyorum) dizi ve futbolu örnek olarak verdim,herhangi farklı 2 kategori olarak onlar geldi aklıma...

Hocam yayında dinledikleriniz doğrudur :) Çok fazla soru sormanız gerek yok, başvurun göreceksiniz ;)

Allah utandırmasın diyelim.
Partner transfer görüşmeleri tamamlandığında bende geleceğim inşallah.

Teşekkürler, bekleriz hocam.

İlk partner başvurum olacak eski bir kanal ve kanala adsense bağlı, o şekilde mi başvuruyoruz eğer değilse nasıl bir işlem yapıyoruz.

Problem değil o şekilde başvurabilirsiniz. Adsense'ten bize geçene kadarki kazancınız Adsense üzerinde kesinleşir sonrası bizim networkümüz üzerinde. Başvuru işlemlerini Youtube kanalımızda ya da ilk mesajda bulabilirsiniz.

arkadaşlar herşeyi yazili olrak bu konuda sormayin
kapiş ;)

büyük kanallarım var adsensede , zoomin de 5000 abone ve günlük 10k üstü izlenime "Application for Managed status" olayı var, buradada var mı üstadlar

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION], [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], [MENTION=2393]Incubus[/MENTION], [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

Hayırlı olsun.

Üstad dün gece sabaha kadar dinledim herşey çok güzeldi demişin en az 1 aylık kanal olucak bütün hevesim kırıldı :)

ben yeni kanal açıp partner çalışmayı planlıyordum benmi yanlış anladım en az 50 abone en az 1 aylık kanal ?

Beni partnere çeken en büyük şey motorun yaptığı dalga köpürtmesi :D sahte teliflerin ortadan kaldırılması :)

Hayırlı olsun başvurumuzu yaptık bekliyoruz.Yanlız dili yanlış seçtim galiba hocam . Bida mı başvurayım ?

yetkili arkadaslara şöyle bir sorum olucak mesela ben bir video attım ama 10 gün sonra kaldırdım partner bunun ödemesini yapıyormu yoksa o para ödenene kadar videonun kalmasımı gerekiyor kanalda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri