YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Incubus hocam İngilizceyi secmısım basvururken sorun olur mu Türkçe çalışcam da ?

Problem değil hocam, bir daha olmazsa daha iyi olur :) Onlara da dikkat ediyoruz tabi ki genelde. Ancak bu seferlik problem yok, eğer diğer özellikleri uygun ise onaylanır kanalınız :)

3 Kanal ile basvurdum hepside kabul edildi sagolsun arkadaslar. Dahada kanal sokucam nasipse.

Serkan reizin oldugu her yerde bende varim arkadaslar.

Yanlıslıkla secmıısm hocam.Tek kanal yolladım.En titiz çalıştığım kanalım.İnşallah onaylanır :D
Problem değil hocam, bir daha olmazsa daha iyi olur :) Onlara da dikkat ediyoruz tabi ki genelde. Ancak bu seferlik problem yok, eğer diğer özellikleri uygun ise onaylanır kanalınız :)

Arkadaşlar bu arada kanallar ya onaylanmazsa diye korkan arkadaşlar varmış. Şunu söyleyelim kanalınız o gün için onaylanmamış olsa bile bir ay sonra, bir hafta sonra hatta belki bir gün sonra kanalınızın durumu farklı bir noktaya geldiğinde kanalınız onaylanabilir. Yani tek bir şansınız yok başvuru için, kendinizi hazır hissettiğiniz an başvurabilirsiniz :cool:

dün serkan hocaya sordugumda alım şartlarını günde 100-150 izlenimi olsun 5-10 abonesi olsun yeterli demişti. ama gördüğüm şartlara bakınca Bi Network ne istiyorsa hemen hemen istemişsiniz. Hayırlı olsun

hocam benim kullanmadığım eski kanallarım var toplam izlenim iyi abonesi yeterli ama günlük izlenimleri çok düşmüş 1-2 tane başvurdum kabul olmadı olmaz mı ? Ünlemden dolayı bi yere gelmez bu tip kanallar bir inceleseniz partnere girerse belki iş yapar

Hayırlı uğurlu olsun tüm ekibe ;)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanalınız 1 ay önce açılmış olmalıyı gördüm günde 3 tane açıp kenara atayım dedim 50 aboneyi gördüm :D

Neyse artık tek tek özene özene çalışıp girmeye çalışacağız :D

Life Networkdeki haber kanalımı çıkartıp YTR Network'e bağlamak istiyorum. Haber kanallarını kabul ediyor musunuz ? İngilizce haber kanalı çok temiz bir kanal ? Kanal açılalı 1 buçuk ay oldu izlenim 200k abone 150. ???

hocam ilk birinci ay ödeme bekletme gibi bir durum varmı acaba ? bugün basvursam yarın kabul edilse kanalım kazanmaya baslasam ödemeyi ne zaman alabilirm . aslında canlı yayına radyoya geçseniz daha iyi olur :)

yandex tabanlı adresler hata veriyor hocam ' Here we need you to fill in the e-mail address associated with your YouTube channel ' neden acaba

hocam ilk birinci ay ödeme bekletme gibi bir durum varmı acaba ? bugün basvursam yarın kabul edilse kanalım kazanmaya baslasam ödemeyi ne zaman alabilirm . aslında canlı yayına radyoya geçseniz daha iyi olur :)

18-30 arasindaki Nisan kazancini Haziranin ilk haftasi alirsiniz.

@Incubus hocam dashboard 'ta adsense gibi günlük tahmini kazanç flan var mı ?

Youtube dashboard'a erişim engellenmediğinden oradan görebilirsiniz hocam bu bilgileri 2-3 gün geriden geliyor tabi bildiğiniz gibi :)

yandex tabanlı adresler hata veriyor hocam ' Here we need you to fill in the e-mail address associated with your YouTube channel ' neden acaba

Hocam ben yandex kanalımı da bağladım problem olmadı, tekrar deneyin isterseniz videoyu tekrar izleyerek bir bakın yanlış yaptığınız bir yer var mı ya da alt kanal ise belki o nedenle alt kanalın g+ mailini vermeniz gerekebilir.

hocam benim kullanmadığım eski kanallarım var toplam izlenim iyi abonesi yeterli ama günlük izlenimleri çok düşmüş 1-2 tane başvurdum kabul olmadı olmaz mı ? Ünlemden dolayı bi yere gelmez bu tip kanallar bir inceleseniz partnere girerse belki iş yapar

Gönderin bakalım hocam :) Büyük ihtimalle kabul edilir.

Arkadaşlar korkmayın gönderin başvurularınızı biz değerlendirelim, birçok başvuru aldık şuana kadar ve büyük kısmı kabul edildi. Korkmayın :)

izlenim tamamda abone sayısı biraz sıkıntı neden derseniz ben abone değilde izlenim çok yapar kanalım 3 aylık kanalım var adsensede 200 tl getirisi var ama abone 163 yani şu anlama geliyor ortada adam izliyor ama feed de olmasını istemiyor doğal olarak bence abone sayı limitini biraz göz ardı ediniz. tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri