YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm adres değil hocam channel/ ya da user/ kısmından sonraki kısmı deneyin. O kısmı yazmanıza rağmen kabul etmiyorsa özel url atayıp denemenizi öneririm; ancak ona gerek kalmadan kabul ediyor ana kanalları. Alt kanal ise olabilir dediğiniz şey.

hallettim hocam bir özel url alıp ekliyorum bir de normal bu şekilde kabul ediyor. baya bir kanalım için başvurada bulundum. ancak kabul edildiğimizde tek tek kanallara yada maillere girip kontrol etmemiz mi gerekecek. skype den bilgi veriyormusunuz.

Hayırlı olsun..
Başvurduk bakalım kabul görecek miyiz :)

arkadaş fazla detaya girmeyin, serkan hoca dün açıklamasını yaptı kanalı yollayın gitsin ;)

hayırlı olsun hocam.biraz şaşırdım music nationsla çalışmanıza. benimde zoomindeki kanalımı çaldı bunlar. 3 gündür skype de music nations yetkilisiyle görüşüyorum. adam pek sağlam ayak gelmedi bana. paskalya diye bir sekreter varmış herşeyi o yapıyormuş bu kanal taşıma işlerini. paskalya tatile çıkmış beni bekletiyor.salı gunu geri zoomine kanalınızı paskalya geçirecek dedi. ama pek umudum yok. hani olmazsa zoomine geri dönüş music nationsta kalalım mı serkan Bey öderler mi paralarımı ne dersiniz?

izlenim tamamda abone sayısı biraz sıkıntı neden derseniz ben abone değilde izlenim çok yapar kanalım 3 aylık kanalım var adsensede 200 tl getirisi var ama abone 163 yani şu anlama geliyor ortada adam izliyor ama feed de olmasını istemiyor doğal olarak bence abone sayı limitini biraz göz ardı ediniz. tşk

Hocam gözardı ediliyor tabi ki bu tarz konularda abone sayısı, kesin diye bir şey yok limitlerimizde, başvurun görün :)

hallettim hocam bir özel url alıp ekliyorum bir de normal bu şekilde kabul ediyor. baya bir kanalım için başvurada bulundum. ancak kabul edildiğimizde tek tek kanallara yada maillere girip kontrol etmemiz mi gerekecek. skype den bilgi veriyormusunuz.

Hocam bu tarz bir hizmetimiz söz konusu değil. Tüm maillerinizi aynı maile yönlendirip toplu olarak görebilirsiniz. Zaten çok daha kısa zamanda dönüş yapıyoruz tüm partner firmalarına göre. 100lerce başvuru geldi, geliyor. Bu nedenle bu işi tek tek skype'den bilgi vererek yapmamız söz konusu değil kusura bakmayın.

hadi hayırlısı inşallah tek kanal gönderdim şimdilik

hayırlı olsun hocam.biraz şaşırdım music nationsla çalışmanıza. benimde zoomindeki kanalımı çaldı bunlar. 3 gündür skype de music nations yetkilisiyle görüşüyorum. adam pek sağlam ayak gelmedi bana. paskalya diye bir sekreter varmış herşeyi o yapıyormuş bu kanal taşıma işlerini. paskalya tatile çıkmış beni bekletiyor.salı gunu geri zoomine kanalınızı paskalya geçirecek dedi. ama pek umudum yok. hani olmazsa zoomine geri dönüş music nationsta kalalım mı serkan Bey öderler mi paralarımı ne dersiniz?

Hocam "çalmak" pek uygun bir yanıt değil. Benim de başıma benzeri bir olay geldi benzeri firmalarda. İlgili networkler suçu birbirine atıyor, onlar çaldığını vs. söylüyor kanalları; ancak bu YouTube'ün hatasından kaynaklı bir durumdu. "Çalmak" olayı gerçekleşiyor olsa Youtube Music Nations'ın devam etmesine MCN olarak izin verir miydi? Şuan için kendileri güvenilir gibi duruyor oldukça. Umut ediyoruz hiçbir problem olmadan devam edeceğiz kendileriyle.

serkan hocam yayına çıksa yine iyi olur bence.dün yayını kaçıranlar ve konu açıldıkdan sonra haberi olanlar var.biz yine forumdan sorsak,serkan hocam radyodan cevaplasa fena olmaz :)

Hayırlı olsun belki bir arada ben kanal hazırlarım partnere pek alışık değilim ama :)

serkan hocam yayına çıksa yine iyi olur bence.dün yayını kaçıranlar ve konu açıldıkdan sonra haberi olanlar var.biz yine forumdan sorsak,serkan hocam radyodan cevaplasa fena olmaz :)

Serkan üstadı öldürmeyin bize lazım :) O da insanmış öyle diyorlar :D Dinlensin, yapacağım dedi yakında yapar tabi ki yine yayın :)

2 günlük kanal ile başvurdum 2.000 izlenimi var baya hit alıyor. tüm kanallarım patladıgı için malesef eski kanal mevcut değil :) bu arada kabul edilirse ilk defa partner çalışcam :)

Birde davetiye istegi nereye geliyor.

Davetiye geldi ağa katılmak ister misiniz dedi evet evet dedim. Nerden bakıcaz olduğuna :D

arkadaşlar ilk kez partnerliğe giriyorum maruz görün.Hangilerini seçicez.?
Reklam Biçimleri
Şuan işaretli olanlar
Yer paylaşımlı video içi reklamlar
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretsiz
Yayın içi TrueView (TrueView in-stream) reklamları
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretli
Standart yayın içi reklamlar
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretli
Yayın içi reklam seçenekleri işaretli
30 sn uzunluğa kadar Standart Yayın İçi Reklamlar

Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretsiz
Görüntülü reklamlar varsayılan olarak gösterilir.
pixel-vfl3z5WfW.gif

Hayırlı uğurlu olsun.
Forumda böyle bir networke ihtiyaç vardı.

bende şimdi baş vurdum bakim ne olacak , yanlız adsensede idi daha önce şimdi onu kaldıracam mı veya ne yapacam bend eilk defa baş vuruyorum partnerliğe

2 ay önce açmıştım 288 abonesi var. gayette iyi bir kanal...

Tamam olmuş hocam.Videoda para kazanmayı nasıl aççaz.Track all coıntıres,monetize all countıres var.Monitizeyi seçiyoruz demi.

evet,monetize olanı seçeceksin hocam.

bende şimdi baş vurdum bakim ne olacak , yanlız adsensede idi daha önce şimdi onu kaldıracam mı veya ne yapacam bend eilk defa baş vuruyorum partnerliğe

2 ay önce açmıştım 288 abonesi var. gayette iyi bir kanal...

direk başvur,kabul edilirse otomatik olarak partnere geçer hocam.o konuda yapman gereken bişey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri