YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yöneticiler dasbhboard kayıt olmuyor 24 saatide geçti özel mesaj attım yönetime 2 gündür cevaapta yok

merhaba daha önce soruldumu bilmiyorum 40 sayfa yorum olunca bilen biri cevaplar diye yazıyorum kusura bakmayın şimdiden :)
Özel url almak zorundamıyız kanala basvuru yapmadan önce?

İyi kazanıyorum bakalım şimdiden 3 haneli oldu paramızı da alabilirsek süper olacak :)
Nisan ayını ne zaman alıyoruz kafam karıştı ilk sayfa da kazancınız her ayın 5-7 arası yapılacaktır yazıyorda

hocam bır kanalım halen alınmadı networke olumlu yada olumsuz cevap gelmedı ondan sonra basvurdukalrım hepsı alındı ama bunda halen ses yok bır daha basvuru yapamıyorum sıstemde kayıtlı yazıyor bu ıhtardan alınmama gıbıı bı sebep olabılırmı ? +15 dakıak olayı

hocam bır kanalım halen alınmadı networke olumlu yada olumsuz cevap gelmedı ondan sonra basvurdukalrım hepsı alındı ama bunda halen ses yok bır daha basvuru yapamıyorum sıstemde kayıtlı yazıyor bu ıhtardan alınmama gıbıı bı sebep olabılırmı ? +15 dakıak olayı

bildigim kadarıyla telif haklı kanalları partnerler istese de alamıyor hocam.

yeni bir kanalla başvurdum daha önceki kanalım 5 dk alınmışken bu başvuru yaptığımız kanalımızda hala ses çıkmadı
bu konuda yardım edermisiniz
teşekkürler..

yeni bir kanalla başvurdum daha önceki kanalım 5 dk alınmışken bu başvuru yaptığımız kanalımızda hala ses çıkmadı
bu konuda yardım edermisiniz
teşekkürler..

Bende üç kanalla başvuru yaptım, biri dışında diğerleri koşulları sağlıyordu.

Koşulları sağlamayan kanala davet göndermişler :D Üç gün geçti diğerleri olduğu gibi duruyor :)

Acaba kanal alımı konusunda yetkili biri pm atabilir mi veya kiminle iletişime geçebileceğimi biri söyleyebilir mi?

Skype kullanmıyorum...

Arkadaşlar yeni kanal açıcam özgün olucak beni alırlarmı acaba , kanal 0 olucak videolar izlenimsiz olacak bir süre ?

kabul edilen kanala daha sonra film çizgi film yüklesek

telf veya dünya geneli gelince mi yoksa farkettiğiniz anda mı atıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri