YTR Network Temmuz Ayı Kesinleşti.

music nationsla görüştüm youtube bize ödeme yapmıyor diyor kanal kapandığı zaman.O yüzden artık 2 telif gelen kanaldaki videoları özele alıp bekleme yapmak en mantıklısı.

yalan hocam freedoma neden yapıyor machinimaya neden yapıyor bahane uyduruyor bunlar yanlış anlamayın ytr networkün suçu yok music nations suçlu

yalan hocam freedoma neden yapıyor machinimaya neden yapıyor bahane uyduruyor bunlar yanlış anlamayın ytr networkün suçu yok music nations suçlu

kardeş o partnerlerin youtube ile anlaşması farklı daha önce forumda konuşulmuştu her partner youtube ile farklı anlaşmalar yapıyor mesela bazıları %60(freedom) ödeme yaparken bazıları %70(mn) ödeme yapıyor buda partner şirketlerinin farklı anlaşmalar yaptığını destekliyor 7

not:sadece bir düşünce kesinliği yoktur

kardeş o partnerlerin youtube ile anlaşması farklı daha önce forumda konuşulmuştu her partner youtube ile farklı anlaşmalar yapıyor mesela bazıları %60(freedom) ödeme yaparken bazıları %70(mn) ödeme yapıyor buda partner şirketlerinin farklı anlaşmalar yaptığını destekliyor 7

not:sadece bir düşünce kesinliği yoktur

o partnerle bizim aramızda youtube ona karışmıyor hocam youtube normalde adsensedan aldığı payı alıyor onlardan bazı partnerlerde ek özellikler var video kiralama tarzı dediğiniz desteklemez ama ek özellik olayı belki torpilli olduklarını gösterebilir

o partnerle bizim aramızda youtube ona karışmıyor hocam youtube normalde adsensedan aldığı payı alıyor onlardan bazı partnerlerde ek özellikler var video kiralama tarzı dediğiniz desteklemez ama ek özellik olayı belki torpilli olduklarını gösterebilir

Nereden biliyorsunuz hocam partner şirketiniz mi var ? Aldıklarından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ? Belki Youtube ödemiyor. Bloke olan paraları partnerlerin aldığı kanısına nasıl vardınız ?

Cerez kanallar odenmis..Bidahki ay gorecez asil odemeleri.. Bitane kanalimda 2 k ya yakin para birikti simdi ben bu kanaldaki videolari silsem en azindan kanal kapandi bahanesine odememezlik yapamazlar diyorum ama bi yandanda blok koyacaklari varsa gene koyarlar tecrubeli arkadaslar varsa mn de bilgi verirseler sevinirim odemem birdahaki ay olacak videolari silsemmi gizliyemi alsam?

Bu arada tabiki kapanan kanalimi odemediler 400 dolar falan halbuki o ay boyunca kapanmamisti kanal 4 unde yada 5 inde kapandi resmen cebe attilar parayi..

Son düzenleme:
Nereden biliyorsunuz hocam partner şirketiniz mi var ? Aldıklarından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ? Belki Youtube ödemiyor. Bloke olan paraları partnerlerin aldığı kanısına nasıl vardınız ?

Biz parayı alıyoruz ama youtube geri ister diye ödemenizi yapamıyoruz diyolar.

Aynı kanallar başka networklerdede bağlı oradan ben biliyorum mesela aldıklarını
sadece musicten para alamıyoruz bloke hikayesi ile :)
Alınamayacakta bu gidişle ..

Adsense kanalın ölüsüne bile ödeme yapıyor partnertlere mi ödeme yapılmayacak ne farkı var,hayır böyle birşey varsa niye quiz-life-machinima da bu kadar yüksek bir ödememe oranı yok,zor mu bunu düşünmek

hocam eğer birçok farklı partnerle çalışıyorsanız gerçekten partnerletin farklı olduğunu görüyorsunuz,bazılarında videolar daha çok izleniyor,forumdaki arkadaşlara bakın genelde en çok parayı mnden alıyorlar çünkü mnde videolar daha çok izleniyor

1 sürü alıntı yapılmış ama elinde kanıt olan yok herkes tahmin yürütüyor kanıt sormuştum ben tahminlerinizi değil.

Adsense ile partnerlere verilen haklar vb durumlar farklı olabilir adsense ödüyor partner ödemiyor çünkü partner cebe indiriyor bunun bir kanıtını ben daha göremedim.

Sonuçta partner de ünlem verdirmiyor ama adsense verdiriyor. Yani adsense'nin yasakladığı videoyu sen partnerde yükleyebiliyorsun. Bana tahminlerinizi sunmayın lütfen.

Aynı kanallar başka networklerdede bağlı oradan ben biliyorum mesela aldıklarını
sadece musicten para alamıyoruz bloke hikayesi ile :)
Alınamayacakta bu gidişle ..

Aynı 2 kanalınız olabilir Youtube birini yakalar birini yakalamaz böyle bir şeyden yola çıkarak kafasına göre bloke atıyor diyemeyiz.

Son düzenleme:
Quiz-life-machinima-RPM neden ödüyor o zaman yahu hala kanıt diyorsun nasreddin hoca gibisin

Aynı 2 kanalınız olabilir Youtube birini yakalar birini yakalamaz böyle bir şeyden yola çıkarak kafasına göre bloke atıyor diyemeyiz.

Komik oluyorsunuz hocam mn yi savunarak boyle.. Peki neden mn de blok yiyorda baska partnerde yemiyor bu kanallar? Birini yakalar oburunu yakalamazda her ay ayni sey mn blok koyuyor oburleri oduyor

1 sürü alıntı yapılmış ama elinde kanıt olan yok herkes tahmin yürütüyor kanıt sormuştum ben tahminlerinizi değil.

Adsense ile partnerlere verilen haklar vb durumlar farklı olabilir adsense ödüyor partner ödemiyor çünkü partner cebe indiriyor bunun bir kanıtını ben daha göremedim.

Sonuçta partner de ünlem verdirmiyor ama adsense verdiriyor. Yani adsense'nin yasakladığı videoyu sen partnerde yükleyebiliyorsun. Bana tahminlerinizi sunmayın lütfen.

aynı 2 kanal değil aynı 14 kanalım var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri