YtrNetwork Bgbm Sorunu

Cevap: YtrNetwork Out oldu galiba.

ben memnunum izlemelerin yüzde 90ı para kazandıran olusturuyor
bgbg 3 doların altına inmiyor
sırf sizin kanalınıza iyi kazandırmıyor diye kötülemeye hakkınız yok
5 tane kanalım bu networkde ve hiçbirinin bgbgsi 3 doların altına inmiyor.

Ben kötülemiyorum, ama güzel bir kanalımdı.Bu partner heba etti kanalı diyebilirim o yüzden bilgilendirme yapıyorum.Allah kazancını arttırsın ne diyim sen de iyi kazanıyorsun diye herkes iyi kazanacak değil ama eşitsizlik yapıyorlar işte

gloMjR.png
bu da 6 gün oldu baglayalı kanalı. kısmen yeni sayılır zamanla artar bosta durmaktansa iyidir.. Ayrıca Dashboard yok hala unknow alıyorum :S

hocam bunlar mobil görüntülenme ve izlenmesi sadece

toplam kanal izlenmesi de bu
GÖRÜNTÜLEMELER
56.032

0FAF5D54FE9B0D710C95D01E08A110FA.cache.gif
TAHMİNİ İZLENME SÜRESİ (DAKİKA OLARAK)
71.211

Hala anlatamadik!!! Gerek adsense gerekse partnerler size IZLEME basina odeme vermez. Adsense ve Partnerde bulunan kanaliniz orneklersek 1milyon izlenim alsin , bu izlenimin sadece 50bininde reklam gosteriliyor ve videolarinizi izleyenler reklamlara tiklaniyor ise siz 1 milyon izlenim uzerinden degil 50bin reklam gorunumu uzerinden kazancinizi baz almaniz gerekir.

Yukariki ornege gore 50bin REKLAM GOSTERIMINDEN CPM $2 oldugunu farzedelim ve $100 kazanmis olun. Siz gider bunu REKLAM BAZLI GOSTERIM yerine 1milyon izlenmeye $100 kazandim derseniz CPM $0,1 demis olursunuz. Boyle bir mantik kurulamaz maalesef kazancinizi hesaplamada.

Adsense kullananlarin hicbirinin (istisna haric) kanal izlenimleri ve adsensey3 yansiyan sayfa goruntuleme sayilari birbirini tutmaz. Ayni sekilde partnerde de Channel Views and Monetized Playbacks sayilari tutmaz. Bunun sebebi internette dolasir iken REKLAMLARDAN bikan ve reklam gormek istemeyen kisilerin kullandigi reklamlari engelleyen 3. taraf eklentileri,programlaridir. Bazen de supheli reklam izlenimlerinde Adsense'in reklam gosterimini silmesindendir. (Buyuk bir yuzdeye sahip degildir bu secenek)

Partnerde Monetized Playback uzerinden CPM hesaplari gercek CPM oranlarinizi gosterir.

Tekrar ustune basa basa soyluyorum.

Soz konusu youtube ise Videolarinizin izlenmesinden degil , Videolari izlerken izleyicilerinizin Reklam gormesinden ve tiklamasindan para kazanirsiniz. .

Kisacasi sorun partner(ler)de degil videolarinizi izleyen izleyicilerin reklam gormemesi veya reklamlariniza ragbet gostermemesindendir.

ben 80 k izlenime 12 $ aldim iyimi sizce ?

Hala anlatamadik!!! Gerek adsense gerekse partnerler size IZLEME basina odeme vermez. Adsense ve Partnerde bulunan kanaliniz orneklersek 1milyon izlenim alsin , bu izlenimin sadece 50bininde reklam gosteriliyor ve videolarinizi izleyenler reklamlara tiklaniyor ise siz 1 milyon izlenim uzerinden degil 50bin reklam gorunumu uzerinden kazancinizi baz almaniz gerekir.

Yukariki ornege gore 50bin REKLAM GOSTERIMINDEN CPM $2 oldugunu farzedelim ve $100 kazanmis olun. Siz gider bunu REKLAM BAZLI GOSTERIM yerine 1milyon izlenmeye $100 kazandim derseniz CPM $0,1 demis olursunuz. Boyle bir mantik kurulamaz maalesef kazancinizi hesaplamada.

Adsense kullananlarin hicbirinin (istisna haric) kanal izlenimleri ve adsensey3 yansiyan sayfa goruntuleme sayilari birbirini tutmaz. Ayni sekilde partnerde de Channel Views and Monetized Playbacks sayilari tutmaz. Bunun sebebi internette dolasir iken REKLAMLARDAN bikan ve reklam gormek istemeyen kisilerin kullandigi reklamlari engelleyen 3. taraf eklentileri,programlaridir. Bazen de supheli reklam izlenimlerinde Adsense'in reklam gosterimini silmesindendir. (Buyuk bir yuzdeye sahip degildir bu secenek)

Partnerde Monetized Playback uzerinden CPM hesaplari gercek CPM oranlarinizi gosterir.

Tekrar ustune basa basa soyluyorum.

Soz konusu youtube ise Videolarinizin izlenmesinden degil , Videolari izlerken izleyicilerinizin Reklam gormesinden ve tiklamasindan para kazanirsiniz. .

Kisacasi sorun partner(ler)de degil videolarinizi izleyen izleyicilerin reklam gormemesi veya reklamlariniza ragbet gostermemesindendir.

Herşeye tamam da bu da mı gol değil hocam bence bazı kalıplaşmış şeylerin dışına çıkmak bazı şeylere dışardan bakmak gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1542

ben 80 k izlenime 12 $ aldim iyimi sizce ?

para kazandıran oynatmalara bak
ben de aynen bi kanalım 80 k , 66 dolar kazanmışım
ama para kazandıran oynatmalar 11 k sadece.
e düşün şahsen ben adblock kullanıyorum , bu programları kullananlar az sayıda değil.

Sendikasyon
Para kazandıran platformlar.

bu sefer de para kananırsın ama izlenimler düşer .

Şahsen adsense veya partner arasinda kazancın farklı olduğunu düşünmüyorum.

yapılacak tek şey çoklu reklam çok boğmadan.zaten kanal sayın çok olunca dert etmezsin diye düşünüyorum.şükretmesini bilmek lazım

Herşeye tamam da bu da mı gol değil hocam bence bazı kalıplaşmış şeylerin dışına çıkmak bazı şeylere dışardan bakmak gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1542

Kaliplasmis dediginiz sey sistemin nasil yurudugudur. 1+1=2 gerceginin (matematiksel) degismemesi kadar nettir kazanc hesaplama sistemi. Beklentilerden az kazaninca, kazanamama sebebini bagli oldugu partnere veya baska bir dis sebebe baglamakta bizim irksal kaliplasmis ozelliklerimizden birisi haline geldi.

Maalesef gol olmadi yine :) Yolladiginiz resim benim kazancin nasil hesaplandigini anlattigim yaziya %100 uyan bir ornek olmus. Istesem anlattigimi resime dokecek bu kadar uyan baska bir resim bulamazdim. Tesekkurler.

Siz 18k VIDEO izletmissiniz REKLAM degil. Bu video izleniminde gosterebildiginiz reklam sayisi 1k. Yani kazanc bu 1k dan saglanmis. 1k nin BGBG si $2,53 . Kazanciniz 18k video izlenim uzerinden hesaplandiginda siz her 1000 video izlettiginizde mevcut izleyicileriniz size $0,15. Fakat sizin BAZ almaniz gereken kisim Reklam Izleniminiz ile kazancinizdir.

Ayni istatistik Adsense kullaniyor olsa 18bin izlenim aldiginizda idiniz soyle yansiyacakti. 1093 sayfa goruntuleme BGBG $2,53 gosterecekti. O zamanda Adsense saymiyor diyecektiniz.

Tekrar diyeyim. Kazanclariniz icin kanal izlenmesini degil, reklam goruntuleme sayisini baz alin Lutfen.

OYNATMAYA GÖRE BGBM / $2,55*

GÖRÜNTÜLEME / 904.064

TAHMİNİ PARA KAZANILAN OYNATMA SAYISI / 420.874*

Fakat toplam tahmini kazanç 500 küsür ? Neye dayanarak böyle bir hesap yapılıyor? Bir iki arkadaş para kazandıran oynatma sayısına göre hesaplanıyor yazmış. Bi hesaplasın bakalım o zaman. Ben mi yanlış yapıyorum anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri