Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 adet paket 2 sipariş edildi çok soru sorsamda iyi bir alışverişti teşekkürler
1 adet paket 2 sipariş edildi, 20 dakikada teslim alındı. İnternet hızı da makine hızı da gayet hızlı. Teşekkürler
1 adet paket aldım bende gerçekten çok hızlı alışverişi tamamladık ve sunucuda gayet hızlı.
Daha önce 2 farklı yerden alışveriş yapmıştım vds'ten soğuttular beni bu yüzden botla çalışıyordum uzun zamandır bir de Mehmed'i deneyeyim dedim daha önce hiçbir vds'te bu kadar rahat etmemiştim kalite budur dedim hemen aldım bir tane herkese tavsiye ederim. Teşekkürler [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]![]()
merhaba hocam özel mesaj kutunuz dolu. skype dan mesaj yazdım ama yanında bekliyor yazıyor mesajların sanırım gitmedi mesajlar![]()
Gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim
geri dönüşler yapıldı.
Hayırlı satışlar hocam meslektaşın olarak bol kazançlar dilerim![]()
hocam vps indirme hızı cok yavas geldi kac gundur ugrasıyorum 500 - 600 kb indirme yapıyor youtube videolarını kendi kullandıgım bilgisayarın internet hızı daha yuksek indiriyor en cok gordugum indirme hızı 3 mb upload olarak hızlı ona lafım yok bu durum canımı sıkmaya basladı kullandıgım program ise internet download manager
aynı saat içinde güvenilir anlayışlı ve hızlı teslimat. ellerine sağlık mehmet hocam![]()
sıra geldi cpanel kullanılabilen bir tane server kiralamaya.bilen varsa yardımcı olursa sevinirim![]()
Bir adet paket 2 sipariş verdim 30 dakikada teslim edildi. Teşekkürler Mehmet hocam![]()
paket satın alınmıştır.Arkadaş oldukça hızlı çok teşekkür ederim.
bir adet satın alınmıştır. Şu an için up/down olayı güzel. Ancak, şu an bağlanamıyorum. Durup dururken bağlantı yok deyip sistem beni dışarı attı. Bu durum can sıkıcı.
ekran kartı olma imkanı var mı? illa fiziksel mi şart ekran kartı için?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.