Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben youtube'a ilk girdiğim zaman öyle yapıyordum sorun olmadı hiç![]()
Peki teşekkürler, yaptığım yorumların kanalım yayınlanmaması için nerden ayarlayabilirim aradım fakat bulamadım. İlk yaptığım yorumda sordun yayınlansın mı yayınlanmasın mı diye ben yanlışlıkla yayınlansın olarak kabul ettim, şimdi değiştiremiyorum varmı fikriniz ?
link yayınlamıyo ki başkasının videosunun altına linki yapıştırınca olmuyo yorum kabul etmiyo
/watch?v=OGMO73sxbfU şeklinde yapınca oluyor![]()
/watch?v=OGMO73sxbfU şeklinde yapınca oluyor![]()
Hocam yorumu 10 ayrı popüler videoya yapıştır.10 ayrı hesaptan beğen en üste çıksın 1.000 izlenim gelmezse ben hiç bişey bilmiyorum demektir.Sadece 300k izlenen bir videoya yapıştırdım,çıkardım en üste 800 izlenim geldi![]()
normalde spam oluyor kanal kapanabilir... ama tesbiti ve şikayeti söz konusu olmalı...
yakalanma çok zor yani.. ama oldumuda kapanabilir kanal bu yasal hak var youtubede...
örnek: ben bir video yukledım sadece alakasız içerinden youtube yonetıcısı okumuş sanırsam anında uyarı maili geldi iplemedim tersledim sonra yonetıcımışyani... adam arama motorundan gelıyor youtube içi aramadan alakasız içerik diye bana çatıyor
neyse yasa var uygulayan yok... yakalanma şansın %1 gibi bişe ama abartıya gitme
Hocam bu saçmalıkben videonun linkini videoyu yüklediğim kanalla paylaşmadıgım sürece ne gibi bir sıkıntı olabilir?
O zaman ben gidip milletin videosunu her yere paylaşıp kanalını kapattırayım.
ben yaptım ordam biliyorum... artık yorum yapmıyor beğendim bile yapmıyorumadamların yetkileri var" herakkı saklıdır" büyük kılıf itiraz et bu çıkar karşına...
örnek: populer videoda kendı kanalımın reklamını yapıp farklı şifrelerden beğendim yaparak, sonrasında ilgili populer videoda o yazı tepede kalınca.. sonrasından o kanalda boobmmmmm yani fazlasını yaptım, sanırım ip den yakalıyor, yada o esnada bir youtube görevlisi durumu çakıyor bilemem orasını... karar senin..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.