Yüklediğimiz video linkini paylaşmak ?

• Kullanıcı HITNRUN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

HITNRUN

Kayıtlı Üye
Youtube' ye yüklediğimiz bir videonun linkini başka kanal videolarının altında yorum olarak paylaşmak sorun teşkil eder mi arkadaşlar. Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

zaten paylasılıyor ve tutturursan ızlıyor ınsanlar.. :) su zamana kadar sorun cıkmadı cıkmazda bence

Evet izlenmeye büyük etkisi var, özellikle yeni eklenen ayni kategorideki populer videoların altında paylasınca.

ben youtube'a ilk girdiğim zaman öyle yapıyordum sorun olmadı hiç :)

eskiden nasıldı bilmiyorum ama şu an google, spam olarak değerlendiriyor o tür yorumları. inanmıyorsan deneyebilirsin.

ben youtube'a ilk girdiğim zaman öyle yapıyordum sorun olmadı hiç :)

Peki teşekkürler, yaptığım yorumların kanalım yayınlanmaması için nerden ayarlayabilirim aradım fakat bulamadım. İlk yaptığım yorumda sordun yayınlansın mı yayınlanmasın mı diye ben yanlışlıkla yayınlansın olarak kabul ettim, şimdi değiştiremiyorum varmı fikriniz ?

---------- Mesaj saat 21:51:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:48:22 civarında gönderildi. ----------

Peki teşekkürler, yaptığım yorumların kanalım yayınlanmaması için nerden ayarlayabilirim aradım fakat bulamadım. İlk yaptığım yorumda sordun yayınlansın mı yayınlanmasın mı diye ben yanlışlıkla yayınlansın olarak kabul ettim, şimdi değiştiremiyorum varmı fikriniz ?

Tamam buldum şimdi gerek kalmadı :)

link yayınlamıyo ki başkasının videosunun altına linki yapıştırınca olmuyo yorum kabul etmiyo

/watch?v=OGMO73sxbfU şeklinde yapınca oluyor :)

Hocam yorumu 10 ayrı popüler videoya yapıştır.10 ayrı hesaptan beğen en üste çıksın 1.000 izlenim gelmezse ben hiç bişey bilmiyorum demektir.Sadece 300k izlenen bir videoya yapıştırdım,çıkardım en üste 800 izlenim geldi :D

Hocam yorumu 10 ayrı popüler videoya yapıştır.10 ayrı hesaptan beğen en üste çıksın 1.000 izlenim gelmezse ben hiç bişey bilmiyorum demektir.Sadece 300k izlenen bir videoya yapıştırdım,çıkardım en üste 800 izlenim geldi :D

güzel taktik aklıma gelmedi değilde, böyle yapınca spamdan gitmiyelim :D

normalde spam oluyor kanal kapanabilir... ama tesbiti ve şikayeti söz konusu olmalı...
yakalanma çok zor yani.. ama oldumuda kapanabilir kanal bu yasal hak var youtubede...
örnek: ben bir video yukledım sadece alakasız içerinden youtube yonetıcısı okumuş sanırsam anında uyarı maili geldi iplemedim tersledim sonra yonetıcımış :D yani... adam arama motorundan gelıyor youtube içi aramadan alakasız içerik diye bana çatıyor :D neyse yasa var uygulayan yok... yakalanma şansın %1 gibi bişe ama abartıya gitme

Hmm o zaman şöyle yapıcam başka bir hesap açıcam ve bu linkleri sadece bu hesapla paylaşıcam başka pcden ıp değiştirerek risk minimuma iner sanırım böyle :)

normalde spam oluyor kanal kapanabilir... ama tesbiti ve şikayeti söz konusu olmalı...
yakalanma çok zor yani.. ama oldumuda kapanabilir kanal bu yasal hak var youtubede...
örnek: ben bir video yukledım sadece alakasız içerinden youtube yonetıcısı okumuş sanırsam anında uyarı maili geldi iplemedim tersledim sonra yonetıcımış :D yani... adam arama motorundan gelıyor youtube içi aramadan alakasız içerik diye bana çatıyor :D neyse yasa var uygulayan yok... yakalanma şansın %1 gibi bişe ama abartıya gitme

Hocam bu saçmalık :D ben videonun linkini videoyu yüklediğim kanalla paylaşmadıgım sürece ne gibi bir sıkıntı olabilir?

O zaman ben gidip milletin videosunu her yere paylaşıp kanalını kapattırayım.

Hocam bu saçmalık :D ben videonun linkini videoyu yüklediğim kanalla paylaşmadıgım sürece ne gibi bir sıkıntı olabilir?

O zaman ben gidip milletin videosunu her yere paylaşıp kanalını kapattırayım.

ben yaptım ordam biliyorum... artık yorum yapmıyor beğendim bile yapmıyorum :D adamların yetkileri var" herakkı saklıdır" büyük kılıf itiraz et bu çıkar karşına...
örnek: populer videoda kendı kanalımın reklamını yapıp farklı şifrelerden beğendim yaparak, sonrasında ilgili populer videoda o yazı tepede kalınca :D .. sonrasından o kanalda boobmmmmm yani fazlasını yaptım, sanırım ip den yakalıyor, yada o esnada bir youtube görevlisi durumu çakıyor bilemem orasını... karar senin..

ben yaptım ordam biliyorum... artık yorum yapmıyor beğendim bile yapmıyorum :D adamların yetkileri var" herakkı saklıdır" büyük kılıf itiraz et bu çıkar karşına...
örnek: populer videoda kendı kanalımın reklamını yapıp farklı şifrelerden beğendim yaparak, sonrasında ilgili populer videoda o yazı tepede kalınca :D .. sonrasından o kanalda boobmmmmm yani fazlasını yaptım, sanırım ip den yakalıyor, yada o esnada bir youtube görevlisi durumu çakıyor bilemem orasını... karar senin..

Ufak izlenimlerle pek işim yok artık.Ama sorun teşkil etmesi çook düşük bir ihtimal bence.

Konuyu hortlatmak istiyorum ; kafama takıldı.
1.SORUM Gerçekten spam damgası yermiyiz ??

Bu işlemin spam olacağını düşünüyorsanız.
2.SORUM Nasıl yorum paylaşmalıyız ? Normal link içermeden video hakkında yorumumuzu girsek "kanal olarak yorum yapmaktan bahsediyorum" dikkat çekermiyiz.
2. Soruyu abone almak açısından soruyorum ayrıca.

Arkadaşlar bunun yerine burda 20 kişi birleşsek birimiz video yüklese 20 kişi beğense sürekli aramızda dönsek sizce en iyisi bu olmaz mı ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri