Yüksek getirili içerik hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
İzlenme hacmi fazla değil ama getirisi şu şekilde ;

GvlW0Z.jpg

İlgilenmekte zorlanıyorum bu aralar,sizce bu içerik kaç para eder ? ,satmalı mı devam mı etmeli ? tavsiyelerinizi almak istediğim için konuyu açtım.Teşekkürler.

İzlenme hacmi fazla değil ama getirisi şu şekilde ;

GvlW0Z.jpg

İlgilenmekte zorlanıyorum bu aralar,sizce bu içerik kaç para eder ? ,satmalı mı devam mı etmeli ? tavsiyelerinizi almak istediğim için konuyu açtım.Teşekkürler.

satarsanız altın yumurtlayın tavuğu satmış gibi olur kanımca. 1k 13 dolar nerden baksan 30 tl ye yakın para. günde 10k izletmeyi başarsanız 300 tl yapar kaba bir hesap ile aylık 9 bin tl yapar hani çok çok acele paraya ihtiyacınız yoksa 1-2 gün içerisinde evinizden barkınızdan olmayacaksanız devam edin derim.

Kaç Günde Oluşan Bir İzlenim Bu?

Ben rastgele atmıştım sanırsam şans eseri patlamış 1 hafta kadar da 1k olmuş,takip edilirse yeni bölümler vs. hertürlü gider gibi ama işte

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

satarsanız altın yumurtlayın tavuğu satmış gibi olur kanımca. 1k 13 dolar nerden baksan 30 tl ye yakın para. günde 10k izletmeyi başarsanız 300 tl yapar kaba bir hesap ile aylık 9 bin tl yapar hani çok çok acele paraya ihtiyacınız yoksa 1-2 gün içerisinde evinizden barkınızdan olmayacaksanız devam edin derim.

Acelem yok hocam,ben de buşekilde düşündüm yorumları almak istedim sağolun,yorum için.

Hocam bende de var boyle bi kategori ama ugras istiyor 5000 i gordugunde telif yiyor cunku. Eger olurda telif yemezse bi teklif yaparim.

hocam bence satma bende sizin gibi katagori satmaya çok meraklıydım sonra uyandım salaklık yaptığımı şuan 1000 izlenıme 4* $ geliyor inanması zor ama ciddiyim :D ne telif ne flag var satma değerlendir

Hiç bir şekilde satma derim çok çok acil bir şey yoksa hatta bir kanal daha aç yönlendirme koy oradan da al :D

1 günümü de bu içeriğe feda ederdim denemeden kazanamazsın.

1k izlenimde 13 dolar getirdi diye, izlenim arttığında her 1k izlenime 13 dolar para düşecek diye bir kural yok
izlenim arttığında bgbg düşebilir, yani garantisi yok atıyorum 10k izlenim aldın
10k izlenimde 130 dolar alıcağının garantisi yok

1k izlenimde 13 dolar getirdi diye, izlenim arttığında her 1k izlenime 13 dolar para düşecek diye bir kural yok
izlenim arttığında bgbg düşebilir, yani garantisi yok atıyorum 10k izlenim aldın
10k izlenimde 130 dolar alıcağının garantisi yok

Aynen ben 100 izlenime 9 dolar görmüştüm ertesi gün 0.5 dolara düştü :D

1k görüntülenmeye 32$ vermiş kategori başka bir kanalda 4k görüntülenmeye 3$ toplamadı. biri reklama tıklamıştır. Yinede satmak istersen 3 tane onaysız mail vereyim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri