yuksek getirili ozel olusturdugum kanalim satiliktir

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Ozel olarak niche kelime uzerine kurulu ve ayni kelime ile kanal adina sahiptir, hicbir telif uyari yoktur, tek yapmaniz gereken adsense hesabinizi baglamak, cok az aramaya sahip bir kelime olup gunluk az sayida izleme almaktadir ama gelenlerin bircogu bilincli geldigi icin kazanc orani yuksektir. Kanal hakkinda bazi bilgiler
Oluşturma tarihi: 15 Oca 2013
200 kadar video mevcuttur ve hicbir uyari-telif sorunu yoktur,riskli hicbir video da yoktur.
Toplam su ana kadar ki kazanci 262.62dolardir ( youtube analytics bir hafta geriden geldi halde, tahmini 300 dolar )
Ozellikle 5-6 adet video bu kazancin yarisini saglamistir.
Yabanci icerikli olup gelen ziyaretcilerin tamamina yakini ilgili yerlerden gelmektedir, Turkiye izlenmesi bana aittir ( videoyu yukledikten sonra sorun var mi diye kontrol ediyorum, bazi videolar duzgun yuklendigi halde youtube da sorunlu oluyor ve bu da izleyicinin kacmasina sebep oluyor )
Forumda gorup tavsiye edilen ve hicbir sorunu olmadigi belirtilen ytnuke ile deneme yaptim izlenme aldi ama gecersiz izlenmeler oldu.

Izlenme aldigi ulkelerin bilgisi
kbblx.jpg

Kazanc tablosu ( kanal 15 ocakta acilmistir, tablo otomatik tarih olarak 8ocak-20subat secmesine ragmen veriler 15ocak-15subat arasina ait-15subat sonrasi henuz yansimiyor,4-5gun gec yansima oluyor analytics youtube da )
Son haftanin kazanc tablosu ( 9 Subat-15 Subat )
kbbn8.jpg

Bu da son iki haftanin kazanc tablosu ( subat 15ine kadar )
kbbnp.jpg

Kanal hakkinda ek bilgi -resim isterseniz genelden yazabilirsiniz, genele ekleme yaparim, kanal ismi-video bilgisi sormayin dememe gerek yok sanirim.

Ek olarak youtube partnerlik icin ayirdigim kanallarim vardi kazanmaya acmadigim, ama youtube da partnerlik kalkti saniyorum, sadece aracili partnerlik var, youtube partnerlik linkleri kirik ( belki guncelleme nedeni ile olabilir ). Buyuk izlenmeli kanal istiyorsaniz yaklasik 2milyon izlenme ve 400 aboneli ( tamami organik - izlenme suresi ve videolarin hitap ettigi bolge ile izlenmeler %95 ayni ) partnerli yada partnersiz mesaj atabilirsiniz, teklif usulu ile satilacaktir.
Ustteki detaylari olan kanalimin aylik ortalama geliri 500TL olup, satis fiyatim 1000TLdir, iki ayda kendini amorti eder, telif riski yok.
Buyuk kanalimi da su an kazanmaya actim, youtube patnerlik icin acik degildi. Icerigindeki tum videolar sorunsuzdur ve kazanmaya aktiftir.

Kazanc tablosu ( kanal 15 ocakta acilmistir, tablo otomatik tarih olarak 8ocak-20subat secmesine ragmen veriler 15ocak-15subat arasina ait-15subat sonrasi henuz yansimiyor,4-5gun gec yansima oluyor analytics youtube da )
kbbmm.jpg

Butun satisini yaptigin kanallarin linkini alabilirmiyim,adsense kazanc raporlari ile birlikde lutfen.

Adsense paneline ait resimler ( bu resimdeki kazanc henuz satistaki kanalimi eklemeden once ) 15 ocak oncesine ait-detaylari gorebilmeniz icin
kbbxd.jpg

15 ocakta satistaki kanalimi ekledim adsense de ve cok izlenen kanali diger adsense cevirdim, kazancini ve en onemlisi TBMyi kontrol etmek icin, 4-5 gunluk deneme sonrasi izlenme alan kanalimi tekrar adsense e ekledim, resimdeki cok izlenme az kazanc olan ingilizce haber kanalina aittir. 19 ocak itibari ile iki kanalin adsense yansimasi ( tek tek adsense detay vermiyor kanal kazanclarini )
kbbyf.jpg

tek resme sigmadigi icin bu da devami
kbbzr.jpg

adsense raporunu detayli ekledim ustte, ek olarak kanalda hicbir uyari telif yok, tekrar belirteyim dedim, iki gun once 2milyon izlemeli kanalima musteri cikti, linki verdim ve aradan bir saat gecmeden ilk uyari geldi, normalde asla link vermezdim, tatile geldim yurtdisindayim acil nakit lazim oldugu icin vermistim, bu kanali da onun icin satiyorum, normalde 1-2 ayda kendini amorti eden hicbir seyi satmam,aksine alirim, adsense odemesi ay sonuna denk gelecegi icin birkac gunluk nakit gerekli, halledebilirsem zaten satmayacagim, bu hafta da adsense odemesinin yetisme imkani olacagini sanmiyorum, hayirlisi olsun bakalim.

yüksek kazanç sağlayan keywordler ile kısa sürede elde edilen yüksek kazanç ban sebebi diyor yaptıgım araştırma sen ne diyosun bu konuya?

neden ban sebebi olsun? yasak mi reklamini yapmak bu yuksek kelimelerin? videolarda hile yok, birebir icerik ile tanitim, gelen kisileri zorla tiklatma yok, tiklamaya tesvik yok, ban sebebi olacagini dusunmuyorum, belirttigim gibi bir aylik kanal, kesin banlanmaz demem icin uzun zaman gecmesi gerekir elbette, sadece belirtmek istedigim cok kazanc veriyor diye banlanma sebebi olmaz, birkac arkadas pm gonderdi almak icin, onlara da belirttim, su an nakit ihtiyacimi karsiladim, haftaya da adsense para yatiracak, bir sure icin satisi askiya aldim ama konuyu kapatmak istemedim, ileride tekrar satisa koyarsam bu gecmis bilgiler de alici icin kiyas olur, kazanc getirisinde dusme degisim var mi, banlanma durumu da tabi, benzer icerikli kanallar acmayi dusunuyorum sifirdan, yuksek odeme yapip kanal almak buyuk risk cunku bence de, ertesi gunu garanti degil hicbir kanalin, yuksek kazancli kanali ucuza vermek te elbette mantikli olmuyor, yani hem satici hem alici icin risk var, ama acikcasi ben bu kanalimin ihtar alacagini hic dusunmuyorum, buyuk kanallarimin ise bir saat sonraya kapanmayacagina bile garantim olmaz, cok kiskanclik var bu iste maalesef, ilk sayfada ustlerde ol, izlenmen fazla ise aninda uyduruk bir sebepten kapaniyor, su an yurtdisindayim tatilde, Turkiyeye dondugumde detayli satis konusuna girecegim, ucuz fiyatli partnerli yada duz kanal satisim olacak, ilk basta referans olmasi icin ucuza bir iki satis koyacagim, herkese bol kazanclar.
EK BILGI: Su an Turkiyede reklam gosterimi olmadigi icin bircok kanal yukleme yapmiyor, bu durumda kisa surede yuksek izlenmeli kanallar yapabilirsiniz, tekrar reklama acilirsa avantajiniz olur, risk almak gerek cunku, reklam cikmazsa da kaybiniz olmaz, siz reklam yaparsiniz

Adsense paneline ait resimler ( bu resimdeki kazanc henuz satistaki kanalimi eklemeden once ) 15 ocak oncesine ait-detaylari gorebilmeniz icin
kbbxd.jpg

15 ocakta satistaki kanalimi ekledim adsense de ve cok izlenen kanali diger adsense cevirdim, kazancini ve en onemlisi TBMyi kontrol etmek icin, 4-5 gunluk deneme sonrasi izlenme alan kanalimi tekrar adsense e ekledim, resimdeki cok izlenme az kazanc olan ingilizce haber kanalina aittir. 19 ocak itibari ile iki kanalin adsense yansimasi ( tek tek adsense detay vermiyor kanal kazanclarini )
kbbyf.jpg

tek resme sigmadigi icin bu da devami
kbbzr.jpg

Cansu Yıldız , 1354 görüntülemeye ve 62 tıklamaya nasıl 50.10 $ veriyor kekliyormusun bizi arkadaşım , bence sen bu resimleri paintte düzenlemiş ve sayıları şişirmişsin :)) ciddi olalım lütfen , milleti heyecanlandırmayın burda ...

Cansu Yıldız , 1354 görüntülemeye ve 62 tıklamaya nasıl 50.10 $ veriyor kekliyormusun bizi arkadaşım , bence sen bu resimleri paintte düzenlemiş ve sayıları şişirmişsin :)) ciddi olalım lütfen , milleti heyecanlandırmayın burda ...

tbm nin ne oldugunu bilmeden nasıl bir konuşma bu

yok arkadasim acil nakit lazimdi, parayi buldum sonra da odeme geldi, su siralar TBM cok guzel, ocak ayindan beri normal yabanci kanallarda sorun yasiyordum TBM icin ( genel herkeste vardi) 10.000izlenme 1 dolari bulmazken bu ay gene yukselise gecti, kanal alim-satim cok riskli, alan icin de satan icin de ( satici duyarli ise) bazen hic sorunsuz kanal birden gidiyor sudan sebep ile, youtube bu konuda cok kotu, her sikayeti gercek algiliyor, denemelerimde ayni videolari ayri kanallara yukluyorum, hangisi onbinlere gelirse aninda sudan bir sebep geliyor, ya para kazanma kapaniyor, ya spam gibi sikayet geliyor ki asla spam yok, zaten deneyimli arkadaslar bilir neyi kastettigimi, yani milyonluk kanalin olunca hemen gozonunde olup sikayet riski artiyor, genelde her kanalim 1 ayi bulmadan milyonu geciyor ama sudan sebeple kapaniyor, bir kanalim ile 10 gunde 2000 abone 4milyon izlenme aldim tamamen organik, ertesi gun kanal yok, sebep baska kimlige burunmekmis ne alaka cozemedim, gmail uye olurken aldigimiz isimler ayni olursa sorun oluyor, farkli olunca da bu oldu :) kisacasi tavsiyem kanali kendiniz yapin, satin alinca da kanal giderse asla saticinin kotu niyeti kaziklamasi gibi gormeyin, pamuk ipliginde cunku, haber kanali yaparsaniz cok kanal yapin, magazin yaparsaniz az yapin ama partnerli yapin, partnerli kanal topluluk ihtarindan kapanmiyor, ben 6-7 tane aldim kapanmadi, normalde 3te gidiyor cunku, ucuz fiyatli kanallar yapmayi dusunuyorum ama acikcasi satmaya kiyamiyorum, cunku cop kanal degil emek verilince de 30-40TL satmak acikcasi komik oluyor, o parayi gunde cikarabiliyor, ben bugune kadar sadece 3 kanal satin aldim, onlarda ileri yonelik olsun diye

slm arkadasim siten halen satilikmi ?

tbm nin ne oldugunu bilmeden nasıl bir konuşma bu

TBM nin okadar yüksek olması için o 60 tıklamanın tamımı video yanındaki reklama tıklama olmalı...

1300 video izlenecek 60 kişi reklama tıklayacak (ki zaten bu oran yüksek)
sonra o 60 kişide video öncesi ya da video içeriğindeki reklama değil, sayfa reklamına tıklayacak...

Çok düşük bir olasılık...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri