[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] hocam oyunu kendinizmi yazdınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] hocam oyunu kendinizmi yazdınız
Yok Hocam Codecanyon'dan Satın Aldım![]()
@sonokey skaype bakarmısın hocam
Merhaba hocam yapmış oldugunuz oyun Sunset Riders adlı eski atari oyunundan esinlenerek mi yapıldı....çünkü oyun aynısıdır ...
o konuda ki ilk mesajı okuyun lütfen hocam tam olarak ne olduğunu belirttim.
Teşekkürler.
kendi istediğimiz oyunu ne kadara yazıyorsunuz hocam ? fiyatlandırma nasıl yapılıyor
Yaptıgınız uygulamaların kurtarma maliyeti 3 veya 6 ay diyelim bu zaman zarfı içinde günlük kazancı sectigimiz pakete göre 6 ay....geri kalan aylarda kazanclar aynı şekilde devam edermi yoksa kazancları artırmak için kendimiz ugrasmamız mı lazımdır...
birde referansların uygulamaları yarınmı teslim edilecekdir....
Merhaba,
Uygulama market de durduğu sürece kazançları tabi ki devam eder otorite sağlayan uygulamaların kazançları da artar.
1 yıl boyunca kapanma vb. durumların da benim garantim altımdasınız sürekli destek için ona da bir canlı destek yapacağız böylece iletişim kopukluğumuz olmayacak ALLAHIN izniyle.
--- ---
Bismillahirrahmanirrahim,
Referanslar ve Uygulama Hesabı alan arkadaşlar Skype üzerinden benimle iletişim kursun reklam kodlarını oluşturmayı öğreteceğim.
Ben istedikçe bana Banner ve Interstitial reklam kodu oluşturup verecekler ardından 1 haftalık bir süre de yüklemeleri başlatıyoruz.
Çalışmalar başlamıştır arkadaşlar, hayırlı olsun...
Kazançlarımız uygulamalar markete yüklendikten sonra başlayacaktır
Örnek Reklam kodu oluşturma şablonu
İşverenSkypeadı-Paket-Uygulama.txt
Uygulama 1 Reklam Kodu:
Banner;
Interstitial;
şeklindedir ben de teamviewer (alpemix) üzerinden sizlere bağlanıp yardımcı olacağım.
Ardından 1 haftalık uygulama yazım sürecine gireceğiz.
Saygılar, Selamlar..
Acıklama için teşekkürler... referansların kazanclarını ve yorumlarını aldıktan sonra bizde en kısa zamanda uygun olan paketi secip calışmalara baslarız...
Reklam kodlarını teslim ettim arkadaşın istediği. Uygulamalara eklenmesini ve paylaşılmasını bekliyorum![]()
Amin inşaALLAH.
Hayırlı olsun Onur hocam, skype bakarsanız 5 tane farklı kod oluşturmanızı isteyeceğim.
Android için;
Banner
İnterstatial
Yukarıda ki şablona uygun
Manuel ekleme ile
Onur Uygulama 1 Reklam Kodları;
Banner;
Interstatial;
Onur Uygulama 2 " " " gibi gideceği şekil de
1-1.5 hafta kadar sürer uygulamaları yükleme işlerim +1 gün de google incelemeye alır bu süre sonunda reklamlara başlayacağız.
Hocam
[Mobil Paket 2]
Günlük gelir hedefi: 25-50 TL / Aylık gelir hedefi: 500 - 750 TL Yatırımın maliyetini kurtarma süresi: 3 - 6 ay
aylık gelir hedefinde bir degişiklik mi yapıldı ?
daha önceden 850 - 1700 TL değilmiydi....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.