Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] hocam oyunu kendinizmi yazdınız

Yeniden giydirilmemiş ve hiç bir ek özellik getirilmemiş şekil de market üzerin de zaten hali hazırda var olan CC 'dan hazır alınmış oyunlarla pek performans alabileceğinizi söyleyemem bunun yerine yararlı uygulamalar düşünülebilir.

Kişilerin kasıtlı zorlama olarak reklamlarınıza tıklaması gibi bir durum söz konusu değildir ancak orada çıkacak başka bir oyun veya uygulama indiren kişinin dikkatini çekerse tıklayacaktır.

Siz gösterimden de para kazanıyorsunuz zaten ne kadar çok indirme / o kadar çok gelir demek oluyor.

3 tip reklam modeli vardır;

Banner
Interstatial
Reward

Dilediğinizi uygulayabilirsiniz.

Merhaba hocam yapmış oldugunuz oyun Sunset Riders adlı eski atari oyunundan esinlenerek mi yapıldı....çünkü oyun aynısıdır ...

Son düzenleme:
kendi istediğimiz oyunu ne kadara yazıyorsunuz hocam ? fiyatlandırma nasıl yapılıyor

kendi istediğimiz oyunu ne kadara yazıyorsunuz hocam ? fiyatlandırma nasıl yapılıyor

Projenizi anlatırsınız stüdyodan fiyat teklifi alırım direkt olarak tarafınıza iletirim uygunsa başlarız.

Oyunlar seçilen stüdyoya göre (Amerika, Almanya) USD / EUR bazlı ödemeler yapılarak özel mobil stüdyolar da hazırlatılıyor.

Belli kısım kodlamalar ise tarafımdan yapılıyor.

Yaptıgınız uygulamaların kurtarma maliyeti 3 veya 6 ay diyelim bu zaman zarfı içinde günlük kazancı sectigimiz pakete göre 6 ay....geri kalan aylarda kazanclar aynı şekilde devam edermi yoksa kazancları artırmak için kendimiz ugrasmamız mı lazımdır...

birde referansların uygulamaları yarınmı teslim edilecekdir....

Yaptıgınız uygulamaların kurtarma maliyeti 3 veya 6 ay diyelim bu zaman zarfı içinde günlük kazancı sectigimiz pakete göre 6 ay....geri kalan aylarda kazanclar aynı şekilde devam edermi yoksa kazancları artırmak için kendimiz ugrasmamız mı lazımdır...

birde referansların uygulamaları yarınmı teslim edilecekdir....

Merhaba,

Uygulama market de durduğu sürece kazançları tabi ki devam eder otorite sağlayan uygulamaların kazançları da artar.

1 yıl boyunca kapanma vb. durumların da benim garantim altımdasınız sürekli destek için ona da bir canlı destek yapacağız böylece iletişim kopukluğumuz olmayacak ALLAHIN izniyle.

--- ---

Bismillahirrahmanirrahim,

Referanslar ve Uygulama Hesabı alan arkadaşlar Skype üzerinden benimle iletişim kursun reklam kodlarını oluşturmayı öğreteceğim.

Ben istedikçe bana Banner ve Interstitial reklam kodu oluşturup verecekler ardından 1 haftalık bir süre de yüklemeleri başlatıyoruz.

Çalışmalar başlamıştır arkadaşlar, hayırlı olsun...

Kazançlarımız uygulamalar markete yüklendikten sonra başlayacaktır

Örnek Reklam kodu oluşturma şablonu

İşverenSkypeadı-Paket-Uygulama.txt

Uygulama 1 Reklam Kodu:

Banner;

Interstitial;

şeklindedir ben de teamviewer (alpemix) üzerinden sizlere bağlanıp yardımcı olacağım.

Ardından 1 haftalık uygulama yazım sürecine gireceğiz.

Saygılar, Selamlar..

Merhaba,

Uygulama market de durduğu sürece kazançları tabi ki devam eder otorite sağlayan uygulamaların kazançları da artar.

1 yıl boyunca kapanma vb. durumların da benim garantim altımdasınız sürekli destek için ona da bir canlı destek yapacağız böylece iletişim kopukluğumuz olmayacak ALLAHIN izniyle.

--- ---

Bismillahirrahmanirrahim,

Referanslar ve Uygulama Hesabı alan arkadaşlar Skype üzerinden benimle iletişim kursun reklam kodlarını oluşturmayı öğreteceğim.

Ben istedikçe bana Banner ve Interstitial reklam kodu oluşturup verecekler ardından 1 haftalık bir süre de yüklemeleri başlatıyoruz.

Çalışmalar başlamıştır arkadaşlar, hayırlı olsun...

Kazançlarımız uygulamalar markete yüklendikten sonra başlayacaktır

Örnek Reklam kodu oluşturma şablonu

İşverenSkypeadı-Paket-Uygulama.txt

Uygulama 1 Reklam Kodu:

Banner;

Interstitial;

şeklindedir ben de teamviewer (alpemix) üzerinden sizlere bağlanıp yardımcı olacağım.

Ardından 1 haftalık uygulama yazım sürecine gireceğiz.

Saygılar, Selamlar..

Acıklama için teşekkürler... referansların kazanclarını ve yorumlarını aldıktan sonra bizde en kısa zamanda uygun olan paketi secip calışmalara baslarız...

Reklam kodlarını teslim ettim arkadaşın istediği. Uygulamalara eklenmesini ve paylaşılmasını bekliyorum ;)

Acıklama için teşekkürler... referansların kazanclarını ve yorumlarını aldıktan sonra bizde en kısa zamanda uygun olan paketi secip calışmalara baslarız...

Amin inşaALLAH.

Reklam kodlarını teslim ettim arkadaşın istediği. Uygulamalara eklenmesini ve paylaşılmasını bekliyorum ;)

Hayırlı olsun Onur hocam, skype bakarsanız 5 tane farklı kod oluşturmanızı isteyeceğim.

Android için;

Banner
İnterstatial

Yukarıda ki şablona uygun

Manuel ekleme ile

Onur Uygulama 1 Reklam Kodları;

Banner;

Interstatial;

Onur Uygulama 2 " " " gibi gideceği şekil de

1-1.5 hafta kadar sürer uygulamaları yükleme işlerim +1 gün de google incelemeye alır bu süre sonunda reklamlara başlayacağız.

Amin inşaALLAH.

Hayırlı olsun Onur hocam, skype bakarsanız 5 tane farklı kod oluşturmanızı isteyeceğim.

Android için;

Banner
İnterstatial

Yukarıda ki şablona uygun

Manuel ekleme ile

Onur Uygulama 1 Reklam Kodları;

Banner;

Interstatial;

Onur Uygulama 2 " " " gibi gideceği şekil de

1-1.5 hafta kadar sürer uygulamaları yükleme işlerim +1 gün de google incelemeye alır bu süre sonunda reklamlara başlayacağız.

Hocam

[Mobil Paket 2]

Günlük gelir hedefi: 25-50 TL / Aylık gelir hedefi: 500 - 750 TL Yatırımın maliyetini kurtarma süresi: 3 - 6 ay

aylık gelir hedefinde bir degişiklik mi yapıldı ?

daha önceden 850 - 1700 TL değilmiydi....

Son düzenleme:
Hocam

[Mobil Paket 2]

Günlük gelir hedefi: 25-50 TL / Aylık gelir hedefi: 500 - 750 TL Yatırımın maliyetini kurtarma süresi: 3 - 6 ay

aylık gelir hedefinde bir degişiklik mi yapıldı ?

daha önceden 850 - 1700 TL değilmiydi....

Evet yeni iş alacak arkadaşlar için yaklaşık 2 gün önce revize edildi sebebi ise bizde ki yatırım esası aylık gelir hedefi değil 6. ay'ın sonunda yatırımı kurtarmış olabilmektir.

Öncesin de iş almış arkadaşları iş aldıkları gün geçerli olan şart ve koşullar bağlar ancak burada dikkatinizi çekmek istediğim bir yer var iş almış tüm arkadaşların garantisi en geç 6. ay sonun da yatırımı kurtarabilmesi sizin de garantiniz aynı şekil de yatırımınızı kurtarmak aksi taktir de iade için +6 aylık ek iade süresi başlatılır bu süre sonunda hesaplar komple tarafıma alınır bu nedenle açacağınız ve bana vereceğiniz admob hesabı temiz olmalıdır olumsuz bir durum halin de o hesabı ben alıp işleteceğim.

Yatırım yine sıfır risk yatırım niteliğindedir.

Paketler de fiyat artırımı yerine "şimdilik" aylık asgari gelir revizesine gidildi ileri de fiyat artırımına gidebilir miyim?

Duruma göre değişir en azından daha üst paketler ekleyebilirim diye düşünüyorum ancak önceliğim yeni iş almaktan ziyade referanslarımı hakkıyla teslim edebilmektir.

Yatırım maliyetini kurtardıktan sonra ki her aşama kâr ancak sektörün durumuna göre en düşük gelebilecek "o günün şartlarında ki" asgari tutarı belirtmem gerekir.

Bu nedenle paket fiyatların da artırıma gitmek yerine o gün için geçerli döviz kuru, iş yoğunluğu ve iş yaptığım insanların taleplerine göre gelirleri yeni iş alacaklara en başından asgari "en az" seviye de tutmayı uygun gördüm.

Ben gelirlerimi yeterli bulmuyorum memnun kalmadım diyecek yatırımını kurtaramayan arkadaşlar olursa iade koşullarına sadık kalmak şartıyla iadelerini isteyebilirler yönün de seçenek sundum iade süresin de herhangi bir revize de yapmadım iş başından, iş sonuna kadar iade süresin de ilk gün yazdığım süreye ve şartlara sadık kalacağım.

Fiyat ve gelirlerin revize olmayacağı konusun da yeni iş alacak arkadaşlara veya almış olan arkadaşlara "kesinlikle" aynı sözü veremem ilk hedefimiz yatırım maliyeti kurtarmak ardından gelen tüm rakamlar az veya çok bizim kârımız oluyor.

Mobil sektör de kâr harcama ile doğru orantılı olarak artış gösterir kendimden örnek verecek olursam

Hesaba bugüne kadar harcadığım rakam; 27.000 TL

Bugün ne durumdayız (Geçen Hafta bu konuya eklediğim günlük gelir tablosu) "Aylık ortalaması 8000 TL tekabül ediyor"

R3Jzzn.jpg

2 ay önce konumu ilk açtığım zaman eklemiş olduğum harcadığım tutar ve gelir tablosu;

j3kJDJ.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri