Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

Çekiliş bitmiştir. Birazdan link vereceğim.

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

https://www.cekilisyap.com/r10sonokey-ytpara-mobil-uygulama-paket-5-ekilii

Cigale130

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:06 ----------

[MENTION=11561]cigale130[/MENTION] Talihlimiz :) cigale130

mnote, incubus paket 4
cigale130 paket 5

Referanslar için çalışmalar başlamıştır.
[MENTION=11561]cigale130[/MENTION] Skype ekleyin hocam: r10sonokey

[emoji1][emoji1] çekilişe tek kişi bile katılsam bana çıkmaz o biçim şanslıyım

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=11561]cigale130[/MENTION] istemiyorsan alabilirim hocam

Oo ref mi bakalim alabilirim
Edit: az farkla kacmis katilim ��

Çekiliş bitmiştir. Birazdan link vereceğim.

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

https://www.cekilisyap.com/r10sonokey-ytpara-mobil-uygulama-paket-5-ekilii

Cigale130

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:06 ----------

[MENTION=11561]cigale130[/MENTION] Talihlimiz :) cigale130

mnote, incubus paket 4
cigale130 paket 5

Referanslar için çalışmalar başlamıştır.

[MENTION=11561]cigale130[/MENTION] Skype ekleyin hocam: r10sonokey

Uygulamanın projesini size biz mi veriyoruz.Örneğin ben ''at yarışı oyunu'' istiyorum diyorum ve siz yapıyorsunuz , hazırlıyorsunuz 1 ay içinde..Daha sonra admob vb.. hesaplarla beraber oyunu teslim ediyorsunuz..

Yoksa sizin hazır oyun yada uygulamalarınızı mı almış oluyoruz ?

Uygulamanın projesini size biz mi veriyoruz.Örneğin ben ''at yarışı oyunu'' istiyorum diyorum ve siz yapıyorsunuz , hazırlıyorsunuz 1 ay içinde..Daha sonra admob vb.. hesaplarla beraber oyunu teslim ediyorsunuz..

Yoksa sizin hazır oyun yada uygulamalarınızı mı almış oluyoruz ?

Özel proje istiyorsanız özel fiyat teklifi hazırlıyoruz hocam burada seçeceğiniz nokta hedef geliriniz.

Paket işi almak isterseniz esas nokta alacağınız uygulama veya oyunun niteliği değil kazanacağı rakam oluyor kısacası.

Ben gerekli uygulama market analizleri yapıyorum ve keyword belirliyorum buna göre var olan bir uygulamayı çıkarıyorum veya yenisini yazıyorum.

Örn. Paket 5 aldınız belirttiğim gelirler de size 5 tane proje sunuyorum (örn.) bir tanesini yayınlayıp markete ekliyorum, reklamı, çalışmaları, aso'su herşeyini yapıyorum ardından teslim ediyorum.

Gelir kazanmaya başlıyorsunuz.

Ancak siz at yarışı oyunu istiyorsunuz projelendiriyoruz neler yapılabilir bakıyoruz buna göre fiyat teklifi hazırlıyoruz (sözleşmeli çalışıyoruz) ardından size göre bir süre belirleyip bu süre de iş teslimi yapıyoruz.

Mobilure.com 'a wordpress kurdum kaldı öyle site tasarlatıyorum oraya 1-2 haftaya biter orada daha detaylı kurumsal bilgiler alabileceksiniz.

Son düzenleme:

Oyun veya Uygulama göstermek sizde ki tabiri ile Keyword vermek gibi olduğu için herhangi bir gösterim yapamıyorum.

Ancak Amerika pazarı için bir yatırımcıya hazırlıyor olduğumuz (Alman, Sırp) arkadaşların da dahil olduğu yaptığımız özgün bir projenin güzel bir oyunun benim yayınlamış olduğum introsunu göstereyim çocukluğumuzdan hatırlarsınız belki :) oyunu fakat biz daha farklı bir şekil de hazırlıyoruz.

APK versiyonu mevcut ciddi yatırım yapmak isteyen arkadaşlara oynatabilirim ben çok beğendim :) ancak tam bitmeden yayınlamıyorum yüksek bütçeli bir iş.

Oyun yayına girdiğin de burada da tanıtımını yaparım.

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

ilk refler biraz torpilli olmuş sanki.

Torpilden ziyade Üye kazandığını belirtince şüphe oluşuyor insanlar da ancak birebir ilk ağızdan duyarsanız daha gerçekci olacaktır diye düşündüğümden 2 adet ref. Forum adminlerimize 1 adet ref ise çekilişle cigale adlı arkadaşımıza verdim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam paralanalım da kapınızı aşındırırız.

Hayırlı olsun hocam paralanalım da kapınızı aşındırırız.

ALLAH razı olsun hocam teşekkür ederim Paket fiyatlarını elimden geldiğince makul tutmaya çalıştım ilk yapılacak işlerin referans olacağının farkındayım herkesin alabileceği bütçe de paketler yaptım.

Yazılımcı sorunumuz yok kendim de Eclipse ve Android studio ile çalışıyorum iş almak isteyen arkadaşlar skype adresimi ekleyebilir.

R10sonokey (Skype adresim)

hocam bunun teslim süresi ne kadar diğeri gibi 3 aymı ?

---------- Spam Engelliyici 18:18 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

bide neden satıyorsunuz böyle birşeyi tırnağınız uzunsa başınızı kaşıyın :)

hocam bunun teslim süresi ne kadar diğeri gibi 3 aymı ?

---------- Spam Engelliyici 18:18 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

bide neden satıyorsunuz böyle birşeyi tırnağınız uzunsa başınızı kaşıyın :)

Hayır 1 ay gerekirse max. 15 gün daha ek süre alınıyor ardından kazançlar başlıyor, konu da kendime ait kazandıran developer hesabımı satmıyorum hocam Paket satışı yapıyorum ticaret amacım yap/sat yapmak bu yöntemle de paketler üzerinden de kazanç el de edebileceğimi düşünüyorum Haber işinde ki gibi Google'ın insiyatifine kalmıyoruz burada direkt olarak kazançlarımız başlıyor geri iade sıkıntısının da az olacağını düşündüğüm için satış konumu aktif etmiş bulunuyorum.

Nasipse yarın Banner reklamı da hazırlamış olurum.

Hayırlı Kandiller dlerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri