Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

kazanan arkadaştan hiç ses, soluk çıkmadı :)
Çekilişi yeniden yapın bence :D bana çıkarsa hayatımın yeni bir projeye girerek belki dönüm noktası olabilir :D paket 4 hediye alırsak eğer belki daha büyük projeler'e girip Paket 1 alır kazanmaya bende başlarım daha ilerisi varsa belki 0- -1 -2 gibi paketleride alabilirim :D :D:D bol kazançlar her yeni projende başarılar diliyorum fakat insanlarla iletişiminizi kesmemeniz umuduyla bol kazançlar.

Çekilişi yeniden yapın bence :D bana çıkarsa hayatımın yeni bir projeye girerek belki dönüm noktası olabilir :D paket 4 hediye alırsak eğer belki daha büyük projeler'e girip Paket 1 alır kazanmaya bende başlarım daha ilerisi varsa belki 0- -1 -2 gibi paketleride alabilirim :D :D:D bol kazançlar her yeni projende başarılar diliyorum fakat insanlarla iletişiminizi kesmemeniz umuduyla bol kazançlar.

Yok hocam arkadaşa haksızlık olur 46 kişi katıldı çekilişe 46'da 1 şans onu buldu fakat nazara gelmiş olacak ki görünmüyor ortada hesabınıda hazırladım o yüzden arıyorum onu.

Paket 1 veya Paket 2 den almayı düşünüyorum, nekadar sürede teslim edersiniz ve oyunlar sonradan şikayet alınıp silinme gibi bir durum olabilir mi?

Mobil işimiz de diğer konuda ki gibi sözleşmesiz çalışmıyoruz, bu tür durumlar da kısmi süreli iş sözleşmesi yapılır fatura kesilir.

Siz yatırımınızı çıkartmadığınız her süre içerisi de garantidesiniz bu sorular arttıkça ben de ona göre maddeler yaparım.

Oyun yatırımını çıkartmadan silinirse paranızı yine alıyorsunuz ancak yenisini yazar yüklerim ben size gelirinizden memnun kalmışsanız bu arada 1 sene boyunca her türlü sorumluluğu üzerime alıyorum.

Bir de İllegal sektörlere bulaşmıyoruz genel olarak aranması yüksek rekabete girebileceğimiz işler yapıyoruz silinme, şikayet gibi durumumuz yok.

Belirtilen şartlar belirtilen süre de yerine getirilmediyse konuda belirtilmiş şartlar da iadenizi alırsınız fakat bu sefer ki güvenceniz ben değil T.C. Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri oluyor.

Böyle daha güvenilir bir iş ortamı oluşacağı kanısındayım Faturalı, Sözleşmeli çalışmak en doğrusu.

İş süresi olarak 1 ay (Çift maretkullanıp APP Store da "iTunes" atarsak 1 hafta re-view) inceleme olduğundan 1-1.5 hafta fazladan talep edilebiliyor.

İade şart ve koşulları da ilk mesajım da mevcut onları da okuyun ltf.

2. paketi öneririm en azından deneyin beğenirseniz 1. pakete çalışırız yorumunuzu da yaparsınız diğer arkadaşlar da kazanç olup olmadığını görebilir.

Bu sektör de News kayıt alana kadar bekliyor olduğumuz gibi bir beklememiz yok uygulama yayına girdiği günden itibaren gelir elde etmeye başlarız.

İade ile ilgili süreler çok uzun değil mi? Mesela alan arkadaş 4-6 ay bekleyecek. Parasını çıkarırsa ne ala, ancak çıkaramazsa üzerine bir 3 ay daha bekleyecek. Toplamda 9-10 ay sonra koyduğu parayı geri alacak. Ha gidişat kötüyse 4-6 ayı beklemeden de iade istenebilirse o zaman işler değişir.

İade ile ilgili süreler çok uzun değil mi? Mesela alan arkadaş 4-6 ay bekleyecek. Parasını çıkarırsa ne ala, ancak çıkaramazsa üzerine bir 3 ay daha bekleyecek. Toplamda 9-10 ay sonra koyduğu parayı geri alacak. Ha gidişat kötüyse 4-6 ayı beklemeden de iade istenebilirse o zaman işler değişir.

O yüzden koyuldu zaten kural hocam çünkü işler iyi niyeti su istimale dönüyor.

Bir de bu iadeler de "Yazılı ıslak imzalı sözleşme" ile çalışıyoruz yani yasal olarakta iadesini almak hakkı.

Ancak bu kurala uymayacak hiç kimseden iş almıyorum News işinde ki kadar iadeye yönelik bir iş olduğunu da düşünmüyorum.

Şunu garanti edebilirim ki en azından belirtilen gelirler hesabına yansıyınca eksik bile kazanmış olsa iade istenilecek nitelikte bir iş değil çünkü kişi site işleri veya youtube işleri kadar beyinini, kendini yormuyor.

Bu nedenle güzel bir çalışma olacağına eminim mübarek gün de açtım zaten rabbim utandırmasın.

Son düzenleme:
keşke her paketin altına referans uygulama koysaydınızda neye benzediğini görseydik.doğmamış çocuğa don biçmek gibi bişey olmuş bu.

keşke her paketin altına referans uygulama koysaydınızda neye benzediğini görseydik.doğmamış çocuğa don biçmek gibi bişey olmuş bu.

YouTube çalışıyorsanız anlayacağınız şekil de anlatayım:

Referans uygulama koymak, Youtube da Keywordleri verip kanal adını söylemek ile aynı mantık da oluyor.

Her Keyword (Oyun & Uygulama) neye karar verildiyse müşteriye göre yapılır.

Yine de izin verirlerse yukarı da ücretsiz olarak referans almış olduğum kişilerden izin alıp koyabilirim örneklerini.

Yine de referans bir proje görmek isterseniz şöyle özgün bir oyun hazırlatıyorum (Özgün proje bu) paket işi değil bu İntrosu;

https://www.youtube.com/watch?v=NggWhbcMRLA

Ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar olursa skype üzerinden (Oyunu da veriyorum telefonuna indirip kurup oynayabiliyor)

Skype adresim:

R10sonokey

YouTube çalışıyorsanız anlayacağınız şekil de anlatayım:

Referans uygulama koymak, Youtube da Keywordleri verip kanal adını söylemek ile aynı mantık da oluyor.

Her Keyword (Oyun & Uygulama) neye karar verildiyse müşteriye göre yapılır.

Yine de izin verirlerse yukarı da ücretsiz olarak referans almış olduğum kişilerden izin alıp koyabilirim örneklerini.

Yine de referans bir proje görmek isterseniz şöyle özgün bir oyun hazırlatıyorum (Özgün proje bu) paket işi değil bu İntrosu;

https://www.youtube.com/watch?v=NggWhbcMRLA

Ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar olursa skype üzerinden (Oyunu da veriyorum telefonuna indirip kurup oynayabiliyor)

Skype adresim:

R10sonokey

Bu cevabı vereceğinizi tahmin ettim lakin yt ile aynı mantıkda değil.
benim gibi hayatında oyun oynamktan başka bişey anlamayan biri oturupda oyun programlayacak hali yok sanırım.
ytde ilk okul çocuğu senin fikrini kullanarakdan yol alabilir bişeyler yapabilir.
fakat app geliştirme konusunun forumda %90 nasıl olduğuna dair bi fikri olduğunu zannetmiyorum. anlayanlarda sizden paket vs almaz kendisi yapıyordur zaten.
düşüncem bu yönde haksızda olabilirm. hayırlı işler :)

Bu cevabı vereceğinizi tahmin ettim lakin yt ile aynı mantıkda değil.
benim gibi hayatında oyun oynamktan başka bişey anlamayan biri oturupda oyun programlayacak hali yok sanırım.
ytde ilk okul çocuğu senin fikrini kullanarakdan yol alabilir bişeyler yapabilir.
fakat app geliştirme konusunun forumda %90 nasıl olduğuna dair bi fikri olduğunu zannetmiyorum. anlayanlarda sizden paket vs almaz kendisi yapıyordur zaten.
düşüncem bu yönde haksızda olabilirm. hayırlı işler :)

Haklı, haksız ayırt etmek bana düşmez keyword'leri 1-1.5 haftalık analizle ben çıkartıyorum bunu da ulu, orta vermek demek kendimize rakip yaratmak demektir bu nedenle referans alan arkadaşlar dilerse dev. hesaplarının resmini koyabilirler onlara kalmış.

Referans görmek isterseniz 15000USD+ Bütçeli oyunun introsunu yukarıdan gösterdim referans o'dur oyun halini de oynatabilirim ilgilenenler varsa ancak keyword isteniyorsa maalesef veremem.

Teşekkürler size de hayırlı günler.

Son düzenleme:
Haklı, haksız ayırt etmek bana düşmez keyword'leri 1-1.5 haftalık analizle ben çıkartıyorum bunu da ulu, orta vermek demek kendimize rakip yaratmak demektir bu nedenle referans alan arkadaşlar dilerse dev. hesaplarının resmini koyabilirler onlara kalmış.

Referans görmek isterseniz 15000USD+ Bütçeli oyunun introsunu yukarıdan gösterdim referans o'dur oyun halini de oynatabilirim ilgilenenler varsa ancak keyword isteniyorsa maalesef veremem.

Teşekkürler size de hayırlı günler.

hocam oyun android de ise hangi oyun bakabilir miyim?

Hocam örnek vermissiniz de mesela yt de bana x kategorisi cok kazandırıyor deseniz ben onu kanal yapadim. Google play gördüğüm uygulamayı kopyalamak gibi bi şey yapilamaz ki?

Hocam örnek vermissiniz de mesela yt de bana x kategorisi cok kazandırıyor deseniz ben onu kanal yapadim. Google play gördüğüm uygulamayı kopyalamak gibi bi şey yapilamaz ki?

Yapılıyor belirttiğim gibi keyword vermiyorum ref. alan arkadaşlar isterse dev. hesaplarının görüntüsünü iletebilirler.

Lütfen satış konusunu sohbet konusuna çevirmeyelim.

İş almak isteyen arkadaşlar Skype adresimi ekleyebilir:

r10sonokey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri