Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

Yapılıyor belirttiğim gibi keyword vermiyorum ref. alan arkadaşlar isterse dev. hesaplarının görüntüsünü iletebilirler.

Lütfen satış konusunu sohbet konusuna çevirmeyelim.

İş almak isteyen arkadaşlar Skype adresimi ekleyebilir:

r10sonokey

Maddeler halinde Birkaç sorum olacak hocam.
1- Bu oyunlar size mi ait yoksa başka oyunları derleyip düzenleyip kendi oyununuz haline mi getiriyorsunuz.
2- Benim surprise yumurta çocuk kanalım var. Bu sistemin benim kanalıma bir faydası olabilir mi?

Maddeler halinde Birkaç sorum olacak hocam.
1- Bu oyunlar size mi ait yoksa başka oyunları derleyip düzenleyip kendi oyununuz haline mi getiriyorsunuz.
2- Benim surprise yumurta çocuk kanalım var. Bu sistemin benim kanalıma bir faydası olabilir mi?

Merhaba,

Paketlere göre Uygulama veya Oyun yaparken gelir hedefine göre yapıyorum re-skin yapılmış oyun da çıkarabiliyoruz özgün nitelik de bir uygulama da.

Fakat burada ki esas mesele müşterinin bu paketler de belirtiyor olduğumuz ortalama kazançlara ulaşabilmesi oluyor bu nedenle uygulama&oyun niteliği pek önemli olmuyor bunu pazara sürerken izlediğiniz strateji, aso taktikleri vb. tecrübe gerektiren yöntemler etkin oluyor.

Özgün oyun projesi olarak bir yatırımcıya yaptığım introsunu paylaşmış olduğum bir oyun mevcut ancak Özgün projeler de yatırımlar paket bazlı alınamaz yani yatırım tutarları çok farklı ve yüksek meblağlar olur.

Örnek projemi isterseniz Skype adresim: r10sonokey ekleyin oynanabilir halini de verebilirim oynamanız için.

İntrosunu da konu da paylaşmıştım.

Sürpriz yumurtaya gelince böyle bir kanalınız varsa çocuklara sürpriz yumurta oyunlarını mobil oynayabilecekleri bir proje çıkartırız bu projenin maliyetini hesaplarım bütçeniz yeterli gelirse ortalama süre alırız bu süre de oyunu çıkartır gerekli tüm işlerini yapabiliriz youtube kanalınızdan da tanıtımını yaparsanız zaten şuan kazanıyor olduğundan daha iyi gelirler el de edebilirsiniz.

Benimle iletişim kurabileceğiniz skype adresim: r10sonokey

Son düzenleme:
Hocam ıslak imzalı sözleşme yapılacak demişsiniz de, imzalar nasıl atılacak, sözleşmeyi faturayı nasıl alacağız sizden?

Hocam ıslak imzalı sözleşme yapılacak demişsiniz de, imzalar nasıl atılacak, sözleşmeyi faturayı nasıl alacağız sizden?

Fatura kesildiği taktir de alınan hizmete +K.D.V. %18 yansır ben adresinize faturayı yollarım bu da sözleşme yerine geçer bunun harici noter onaylı sözleşme isterseniz belgeyi bana faks yolu veya dilerseniz kargo yoluyla iletirsiniz imzalar yollarım.

Online satışlar için kullanılan Mesafeli satış sözleşmesi örneğini de aşağıdan görebilirsiniz;

ÖRNEK MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ | Eticaret Gündem

Bunu yapmamın sebebi karşılıklı güven ilişkisini pekiştirmek herhangi bir zorunluluk yoktur sadece isteyen olursa mahiyetin de yaptım.

Özellikle paket 1-2-3 arasındaki fark nedir? Bir de mesela paket 3 için yazdığın aylık gelirin önü açık mıdır? Artış da gösterebilir mi?

Özellikle paket 1-2-3 arasındaki fark nedir? Bir de mesela paket 3 için yazdığın aylık gelirin önü açık mıdır? Artış da gösterebilir mi?

Şöyle ki Paketler de kazançların tabi ki artış göstermesi mümkün nadir olarak düşüşte gösterebilir göstermesine ancak yatırımını çıkartmış uygulama 1.500 kazanırken 1.000 kazansa sorun olmaz sanırım sizin için de temel esas 6. ay sonunda biz yatırımımızı fazlasıyla çıkartırız. zaten kâra geçmiş bulunuyoruz.

1. Pakete yaptığım yatırım tutarıyla, 2. pakete yaptığım yatırım tutarı aynı değildir bu sektör de sermaye ne kadar büyükse kâr marjı o kadar yüksektir kısacası.

Bu nedenle paketler arasın da sermayeye doğru orantılı gelir farkı oluyor.

Reklam, A.S.O, Uygulama tanıtım ve teknik harcamalar bu konu da çok önemli tabi biraz sabır ve ilgi de gerektiriyor.

Uygulama kazanıyor ve artık kâra geçiyorsa geriye kalan 6 ay kâr yapıyoruz kaldı ki uygulamanın ömrü yok yani sürekli markette kalacak (3 sene kaldığını düşünün) sürekli gelir elde edeceksiniz silinme, kapanma vb. durumları yok olması halin de 1 yıl benim garantimdesiniz tekrar yüklemeleriniz ücretsizdir.

Örnek verdiğim kendi hesabımın 3.800 TL'den 4.615 TL'ye yükselişi var yani düşüş yaşanmadı artık 4. ay başın da kâra geçmiş oldum ve yatırım maliyetim olan parayı kurtardım.

News veya diğer işler gibi 3-4 ay bekleme de yapmıyoruz çünkü uygulama & oyun herneyse yayına girdiği andan itibaren gelir elde etmeye başlıyorsunuz bekleme derdi de yok artık yani.

Bu maliyeti kurtarırsak zaten şuna emin olun ki artık devamlı kâr sağlayacaktır yani öyle bir uygulamanın hafta içi geliri azalsa hafta sonu geliri artar.

Ref alanlar adminlerin yorumlarını bekliyoruz.

merhabalar

hocam basit bir uygulama yaptırmak istiyorum yardımcı oluyormusunuz ??

Hayırlı satışlar sonokey hocam. Haber sitesinden iş almıştım. Ref çekilişine bende katılmak istiyorum

Hayırlı satışlar bende çeklişe katılmak istiyorum.

Skype ekleyin yardımcı olurum hocam özel proje işlerinizi de alabilirim.

s.a üstad..öncelikle BRAVOO...şimdi bi sorum var öncelikle bir oyun-uygulama vb bişeymi tasarlıcaz ? veya sizmi yapacaksınız ? vb bu konuda bi bilgi veirriseniz sevinirim...

Hayırlı satışlar sonokey hocam. Haber sitesinden iş almıştım. Ref çekilişine bende katılmak istiyorum

bende katılmak istiyorum iyi calişmalar.

Hayırlı satışlar bende çeklişe katılmak istiyorum bol kazançlar

Hayırlı satışlar bende çeklişe katılmak istiyorum.
Konuyu tam okuyun arkadaşlar ana konuda çekilişin bittiği ve kime çıktığı yazıyor.
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam sizde konunun en başına çekiliş bitti yazın da arkadaşlar boşuna yazmasınlar.

Mesajim bulunsun mutlaka dönüş yapicam bende bu piyasaya atılmak için bir yönlendirici ariyordum aranan kan bulundu inş :)

hocam bu mobil oyunlarda kazanç gün içerisinde değişiklik gösteriyor mu ? mesela günlük 5-10 getiren paketiniz günlük 15 tl getirdiği oluyormu yani kullanıcıların çokluğuna azlığına göremi değişiklik gösteriyor acaba ?

bilmiyordum bi arkadas oyle yazinca katıyorum diye bende sey yaptim da peki bu ref alanlar bi yorum yazabilirmiyi yapılmaya baslandimi nasıl uygulamamlar bi gore bilirmiyiz acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri