Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

Vergi Levhası konuya eklenmiştir özel bölümlerini (TC Kimlik no vb.) kapattım AVCILAR da yapılmış şirket açılışı üzerinden Faturalı & Sözleşmeli çalışmak isteyen yatırım yapmak isteyen kişiler varsa güvenle çalışabiliriz.

Son düzenleme:
Adminlere ne zaman teslimat yapılacak :?

Haziran 5-7 arası.

Uygulama teslimat süresi: 1 ay max. 1.5 ay bu da IOS upload ediyorsak incelemeler 1 hafta kadar sürdüğünden kaynaklı.

Uygulamalar yüklendiği günden itibaren gelirlerini getirmeye başlar.

Referans alanlardan AdMob (AdSense) paylaşımı yapmalarını rica edeceğim.

Yanlış anlamayın ama bir işe giriyorsunuz fakat ilk üyelerin bile teslimatini yapicak bir hazirliginiz yok insan işkilleniyor. Belki de benim kuruntumdur haber yaziliminizdan araştırdım dikiş tutturan bir ark bulamadım forumdan sabırla iki ay bekliyicem bakalım burdan dikiş tutturan olucak mi. Olursa forumda en büyük yatırımı arabayı satar ben yaparım :)

Bu hafta cumartesi-pazar da skype desteğim online arkadaşlar

R10sonokey skype adresim aracılığıyla daha hızlı kontakt kurabiliriz.

Referansların hazırlanmasına 4 gün önce başlanmıştır, iş alan arkadaşlarımızın çalışmaları da tam hızla sürüyor.

inşaALLAH başarılı işler çıkaracağız şuana kadar Keyword analizleri yapılmış olup markete girecek uygulamalar tarafımdan belirlenmiştir.

benim uygulamada dahil mi bunların içerisine hocam :D

benim uygulamada dahil mi bunların içerisine hocam :D

Dahil hocam merak etme :)

Yanlış anlamayın ama bir işe giriyorsunuz fakat ilk üyelerin bile teslimatini yapicak bir hazirliginiz yok insan işkilleniyor. Belki de benim kuruntumdur haber yaziliminizdan araştırdım dikiş tutturan bir ark bulamadım forumdan sabırla iki ay bekliyicem bakalım burdan dikiş tutturan olucak mi. Olursa forumda en büyük yatırımı arabayı satar ben yaparım :)

YTPara da webmaster geçmişi olup dikiş tutturamamış bir arkadaş görmüşseniz bu projeye başlayan news işini kapatmayı taahhüt ederim news konusunu news konusu üzerinden yazın Lütfen Uygulama satış konusu bu news konusu değil.

Kuruntu yapıyorsanız R10'da ki referansları da konu başından sonuna kadar incelersiniz arada ki fark burada ki kişiler Webmasterlık geçmişi olan arkadaşlardır bakın bakalım kaç başarısız iş varmış;

Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum

Arabanızı satmanızı gerektirecek bir durum yok 625 TL'ye de paket var iş yapma niyetin de olan insanlar iş yapar zaten.

Teslimat hazırlığım gibi bir durum olmasına da gerek yok Teslimat sparişe göre yapılır spariş alınır, ardından süresi (1 ay azami) alınır iş alımını açtığımdan bu yana Ref. teslimatı için çalışıyorum verilen Tarih 5 Haziran.

Son düzenleme:
bu uygulamalara ömür biçmek istesek ortalama ne kadar süre kazanç getirirler yada devamlı kazancı artırmak için sadece reklam harcaması mı yapmamız lazım

bu uygulamalara ömür biçmek istesek ortalama ne kadar süre kazanç getirirler yada devamlı kazancı artırmak için sadece reklam harcaması mı yapmamız lazım

Uygulamalara ömür biçebilmemiz için rekabetçi anahtar kelimemizi analiz etmemiz gerekiyor uygulama marketlerini analiz eden özel web tabanlı araçlar mevcut.

Buna göre uygulamanın günlük aldığı yükleme, aranma vb. tüm istatistiklerini ay'lara, günlere ve yıllara göre çıkartıyor.

1 seneden az olmamak kaydıyla gelir getirebilecek anahtar kelimeler de market üzerinden rekabete giriyoruz, 1 sene boyunca benim garantim altındasınız yani en kötü tabiriyle belirtmem gerekirse 6 ay'da (en geç) yatırımı kurtardıysak geriye 6 ay kâr yapmamızı garantiliyoruz gibi bir durum ortaya çıkıyor bu sürenin uzaması bütçe ile de doğru orantılı tabi.

Yatırımınızı 6. ay'ın sonun da (uygulama çıktıktan sonra ki süreç) çıkartamadıysanız yine garantiniz mevcut ticaret hayatına başladığım ilk günden bu yana her ticaretim de iade garantisi ile çalışıyorum.

Buna göre uygulamanın gidişatını beğenirseniz ek uygulamalar çıkartıp sürekli kendimizi yenileyebilir veya uygulama kullanıcılarının ihtiyacına göre ek taleplerle güncelleme yapabiliriz.

Kısacası marketler de uygulama ömrü gibi bir şey yok uygulama niteliğine göre bunu da analiz ederek anlayabiliriz.

Oyun da ise işler tam tersidir Oyunlar kısıtlı ömürlü olabiliyor örneğin insanlar Agar.io'dan sıkılıp Slither.io oynamaya başlıyor ancak o kategori de en iyiler arasındaysanız (Agar.io) gibi durmadan indirme alıyorsunuz ve sürekli para kazanımı açık olduğundan kâr el de etmeye devam ediyoruz fakat eskiye göre düşüş gözlenmesi daha bariz olabilir oyunlar için.

Bana örnek bir uygulama verirseniz ömrü hakkın da istatistik çıkartabiliriz ödeme aldığım müşteriye ilk etap da rekabetçi anahtar kelime belirlemeye zaman harcıyorum 1-2 hafta kadar süremi alıyor ancak mümkün mertebe mantıklı kararlar alıyoruz.

Bu tür mantıklı sorular geldikçe S.S.S bölümünü güncelleştirip ilk mesajımı revize ederim böylece insanların kafasın da soru işareti kalmaz.

Teşekkür ederim.

-- Bu arada Ücretsiz olarak aldığım Referanslar için hazırlıyor olduğum uygulama gidişatını göstereyim;

Paket 5 (625 TL'lik Paket) Referans vermiştim işte referans işleri için gelir kazanmaya yönelik hazırlıyor olduğum uygulama henüz 6. bugünle 7. günü olacak daha gelir yansımadı yani (30 TL kazandı diyelim) Bugünle beraber 30÷7 (günlük ortalama 3 buçuk-4 tl ediyor) 1-3 TL arası sabitleyip ileteceğim sahibine sistem işe yarıyor anlayacağınız herhangi bir problem yaşamayacağız inşaALLAH.

Üstelik diğer işlerde ki gibi sadece AdSense'ye veya Google'a bağlı değiliz en büyük avantajımız bu elim de bu avantaj olduğu sürece başarılı olabileceğimize inanıyorum.

bDnY6G.png

Paket 5 almakda ki amacım şuydu bunu da belirteyim (yaptığı yatırım "625" TL için 3,4 TL'de olsa kazandığını gören arkadaşlar yatırım büyütme hedefine girebilir diye düşünmüştüm)

Referansları alıp Paket 4 ve 5 satışını kapatacağım bu paketlerin şuan için satışını sadece referans toplamak için yapıyorum. bilginiz olsun.

Saygılar selamlar..

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmada satış konusunun anlatımında beni rahatsız eden durumu söyleyemeden geçemeyeceğim...

satış konusunu tamamen ''İADE'' kelimesinin üstüne kurmuşsun.Hani parası olan yatırsın sonra elbet geri alır tarzında bir konu olmuş...kendine ve yaptığın işe bu kadar güveniyorsan bu kadar iade kelimesini geçirmemen gerekirdi...refler durumu yazınca her şey ortada olurdu sonuçta.1-2 defa iade yazmakla da anlaşılırdı..

Hocam konunuzla ilgileniyorum o yüzden sürekli takipteyim. Sanırım paketlerin günlük ve aylık kazançlarını güncellemişsiniz fakat bir açık ortaya çıkmış. Paket 2 5000TL ve aylık getirisi 750-1000TL gözüküyor, buna göre ben 2 tane paket 3 alırsam yine 5000TL vermiş oluyorum ama aylık kazanç 1000-1500TL olmuş oluyor. Dengesizlik oluşmuş

Hocam konunuzla ilgileniyorum o yüzden sürekli takipteyim. Sanırım paketlerin günlük ve aylık kazançlarını güncellemişsiniz fakat bir açık ortaya çıkmış. Paket 2 5000TL ve aylık getirisi 750-1000TL gözüküyor, buna göre ben 2 tane paket 3 alırsam yine 5000TL vermiş oluyorum ama aylık kazanç 1000-1500TL olmuş oluyor. Dengesizlik oluşmuş

Evet revize etmiştim hocam düzelttim şuan ortalama gelirleri ve maliyeti tekrar güncelledim sayeniz de bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

Skype adresimi eklerseniz herhangi bir paket aldığınız taktir de 5. paketten 1 paket hediyesi veya üst paketlerden düşünürseniz -625 TL (5. pakete tekabül eden) ücreti indirim olarak geçerim.

Skype adresim: (r10sonokey)

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Malum sebeplerden ban yemistim forumda :D
Bi ara ben de merak sarmistim android uygulama ve oyun işine fakat programcı arkadaşlar çok yüksek fiyatlar istiyorlar.Eski mesajlarda yazmış olabilirsiniz sayfa çokluğundan kontrol edemedim.
1.oyun ya da uygulamayı sıfırdan mı yazdiriyorsunuz?
2. Uygulamanın ne hakkında olacağıni siz mi biz mi belirliyoruz?
3. En çok kazandiran reklam ağı admob olarak görünüyor diğer reklam ağlarında da aynı kazançlar olabilir mi? (Nette android reklamlar hakkında fazla bilgi yok )
4. Kazancını gösterdiğiniz uygulamaya bakma şansımız var mi? :D

Edit : (Bonus soru) Platin üye olmayı düşünmüyor musunuz sarı renge alışmıştık :D

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Malum sebeplerden ban yemistim forumda :D
Bi ara ben de merak sarmistim android uygulama ve oyun işine fakat programcı arkadaşlar çok yüksek fiyatlar istiyorlar.Eski mesajlarda yazmış olabilirsiniz sayfa çokluğundan kontrol edemedim.
1.oyun ya da uygulamayı sıfırdan mı yazdiriyorsunuz?
2. Uygulamanın ne hakkında olacağıni siz mi biz mi belirliyoruz?
3. En çok kazandiran reklam ağı admob olarak görünüyor diğer reklam ağlarında da aynı kazançlar olabilir mi? (Nette android reklamlar hakkında fazla bilgi yok )
4. Kazancını gösterdiğiniz uygulamaya bakma şansımız var mi? :D

Merhabalar Hüseyin hocam hoşgeldiniz Hayırlı akşamlar olsun inşaALLAH,

1-) Oyun yazmıyoruz çünkü oyun bütçesini paket ile belirleyemeyiz gerekli görseller, sesler, oyun için gereken diğer nitelikler fiyat farkı yaratır ancak sermayesi olan yatırımcı olursa neden olmasın?

Örn. Slither.io mutlaka duymuşsunuzdur (50.000 dolar bile olmayan sermaye ile sermayeleri konusun da fikrim yok ancak reklam şart bu işler için 250.000 dolar "Günlük kazancı" aldığı yüklemeyi analiz ederek konuşuyorum sponsorları hariç getiri elde ediyor diye düşünüyorum)

Hâl böyle olunca Amerika da Nüfusu 318,9 milyon (2014 verilerine göre) olan bir ülke de yalnızca 2-3 ay da slither.io Site Overview (285. sırayı kapıyor) günlük girişini artık siz tahmin edin benim matematiğim pek kuvvetli değildir en azından buna yetmez internet siteleriyle uğraştığınızı biliyorum hatta sizinle news projemiz vardı editörlerden dolayı iadeye götürdüm işinizi o konuda da mahçubiyetim oldu size karşı her neyse.

Şöyle bir intro göstereyim size şuan yapıyor olduğum bir oyun projesi;
https://www.youtube.com/watch?v=NggWhbcMRLA

Merak ettiyseniz skype üzerinden yazın bana Android kullanıyordunuz galiba .APK olarak demosunu size yollayayım oynayın oyun hazır son bir kaç bug kaldı onları gideriyoruz (yatırımcısı aracılığıyla) 20.000 dolara kadar bütçe harcandı şuana kadar ancak kategori de yer edindiği taktir de inşaALLAH buradan da tanıtımını yapacağım yakın da bitireceğim projeyi oyunun günlük getirisinden görüntüler sunarım.

Bir de Türklerle Oyun projesi pek yürümüyor işine sadık insanlar lazım (Haber sitesinde ki editörlerden aklınıza gelsin) Yurt dışından arkadaşlarda malumunuz ucuza çalışmıyor.

Yani Oyun projeleri Bütçe, özgüven ve düzgün yatırımcı isteyen bir sektör bu nedenle biz düşük, orta sermayeli yatırımcıya yönelik daha uygun uygulama ve projeler çıkartıyoruz.

2-) Buna isterseniz bana kafanızda ki projeden bahsediyorsunuz ben hayata geçiriyorum ek maliyetleri olursa sizin para kaybetmemeniz amaçlı doğru kişilerle çalışmanızı projenin ilerlemesini sağlıyorum yok ben paket mantığın da para kazanacağım ideal bir yatırım gibi duruyor diye düşünürseniz de sizin için gerekli analiz programlarım ve web tabanlı geliştirici siteleri üzerinden analizini yapıp size bu bütçeyle girebileceğimiz "rekabetçi kelime" belirliyorum.

Beraber istişare etmemiz en doğru karar oluyor siz zaten Newsden de müşterimdiniz dilerseniz size örnek uygulamalarımı da gösterebilirim malum rakip uygulama çıkabileceği için dev. hesabını komple yayınlayamıyorum buradan.

3-) Hayır bu yanlış en çok kazandıran ağ AdMob değil AdMob'un reklamı kapattığı bir uygulamamı StartAPP'ye geçirmiştim günlük aldığım AdMob'dan 9 TL para vardı bu para StartAPP 'de 12$ oldu (dolar bugün kaç 2,90) yani neredeyse 3 katı.

Admob en çok kazandıran Network ağı diyemeyiz, AdMob en güvenilen Network ağıdır yani sizin youtubedan örnek vereyim AdSense ile QuizGroup gibi düşünün hangisi daha güven verici? mantık aynı böyle.

Yani yarın bir gün StartAPP kapanıp gidebilir ama Google batmaz herhalde mantığımız bu.

4-) Sizin var hocam ticaretimiz oldu hali hazırda müşterimsiniz ben zaten müşterilerime bu konular da detaylı bilgi sağlıyorum.

Başka sorularınız varsa dilerseniz buradan, dilerseniz skype adresinden sorun buradan sorarsanız diğer arkadaşları da bilgilendirmiş olurum.

Bonus cevap:
Platin üyelik ne işe yarar inanın bilmiyorum zaten platinken neden böyle bir renk oldum onu da bilmiyorum hayrına bir adminimiz yardım ederse tabi ki olurum ama ben sıradan görünmeyi seviyorum aslında r10 da bile yeşil renkteyim.

Yeşil olma şansı varsa daha güzel olabilir.

Son düzenleme:
Çok basit ve klişe olucak ama sormadan edemedim. Neden uzun vadeli düşünüp sürekli kendiniz için uygulama yapmıyorsunuz?

Çok basit ve klişe olucak ama sormadan edemedim. Neden uzun vadeli düşünüp sürekli kendiniz için uygulama yapmıyorsunuz?

Eğer kastınız özgün oyun projeleri ise gereken çok büyük yatırım bütçelerine henüz erişemedim ancak bir yukarı da yazıyor olduğum mesaj da yapıyor olduğumuz oyun da inşaALLAH proje ortağı olarak çalışmaya devam ediyorum.

Oyunu bilenler bilir benim kuşağımdan olanlar varsa çok oynadığımız bir oyundu :)

Paket satışlarında ki amacım (her paket için belli miktarlar bana kalıyor) sermaye gücümü artırıp daha başarılı oyun projelerine imza atabilmek proje de bana güvenebilecek, dürüst çalışan yatırımcı da bulabilirsem zaten çok daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum.

Ayrıca kendime yapmış olduğum uygulama hesabının gelir görüntülerini paylaşmıştım ilk mesajım da sanırım görmediniz;

j3kJDJ.png

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] , hayırlı olsun hocam.. News siteler gibi bu işi de hakkıyla yapacağını düşünüyorum. Yine çok kişiye kazanç kapısı yaratacaksın...

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] , hayırlı olsun hocam.. News siteler gibi bu işi de hakkıyla yapacağını düşünüyorum. Yine çok kişiye kazanç kapısı yaratacaksın...

News yazısını görünce dahi tüylerim diken, diken oluyor Timuçin hocam editörlerden darbe yiye, yiye paket 1'leri kapatmak zorunda kalıp yanlızca Paket 2 satışına devam ediyorum fena durum da değiliz diyebilirim ancak şimdi de Google News ekibinin algoritmalarından ufak hasarlar alıyoruz..

Bu hafta yeni kayıtlarla yine uğraşacağım elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.

Ancak Mobil de daha başarılı olacağıma "ALLAHIN İZNİYLE" eminim siz de yazılımcısınız mobil sektörün geleceği hk. arkadaşları bilgilendirirseniz sevinirim.

Benim tümüyle eksenim buraya kaymış durum da :) çıktık bir yola ALLAH utandırmasın inşaALLAH.

Vergi Levhası konuya eklenmiştir özel bölümlerini (TC Kimlik no vb.) kapattım AVCILAR da yapılmış şirket açılışı üzerinden Faturalı & Sözleşmeli çalışmak isteyen yatırım yapmak isteyen kişiler varsa güvenle çalışabiliriz.

hocam avcılarda nerde hocam yeriniz. iyi calişamalar.

hocam avcılarda nerde hocam yeriniz. iyi calişamalar.

Şirket ortağıyım ben hocam V.D. İstanbul/Avcılar ben İzmir de ikamet ediyorum

İş niteliği "İnternet üzerinden yapılan parekende ticaret" bana uygun olduğu için yeni kurulum, muhasebeyle vb. uğraşmak, masraflar vb. problemlerle uğraşmak yerine ortaklık tercih ettim ben yazılımlarla ortağım ise finansal işlerle lgileniyor.

Özel bilgilerin üzerini forum geneline koyduğum için paint ile kapattım ancak
Müşterilerime direkt ve açık olarak olarak sözleşme, fatura, levha ayrıntıları yollayabiliyorum.

--

Skype adresim: r10sonokey

Daha detaylı ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilirler.

ustam uygulamalar dil olarak türkçemi yoksa yabancı bi dil mi yada belirli bi cografya ya göremi yapıyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri