Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

Kaynak kodu paylaşmıyorum.

Neden?

Aynı uygulamayı markete klonlayıp defalarca spamlayabiliyorlar bunun üzerine google ihlale karar verip "aynı kaynak koduyla yazılmış" bir diğer uygulamayı da marketten kaldırabiliyor.

Play hesabı almama gerek yok.

Neden?

Developer hesabı yalnızca teknik destek verebilecek olan ben de durmalı acil durumlar da 1 yıl benim güvencem altındasınız yok dev. hesabı ben de dursun diyorsanız 25 dolar karşılığı alırsınız size transfer ederim gelirleriniz de vb. düşme olmaz çünkü AdMob komple sizin adınıza oluyor.

Oyun yapmıyorum

Neden?

çünkü oyun yaparsam sıradan oyun yapmıyorum "sıradan" bir oyunu alıp markete koymak size hiç birşey kazandırmaz zaten koyamazsınız da böyle olsaydı herkes mobil oyun yapıyor olurdu.

Yapmış olduğum bir oyunu özel bir proje yapma niyetin de ve benimle ticareti olan ciddi arkadaşlar varsa gösterebilirim.

Oyun ayrı, Uygulama ayrıdır.

Bugün sıfırdan ortalama bir oyun yaptırıp günlük "en kötü" (bakkal hesabı yapıyorum) 200-250 dolar kazanç hedefi koysak harcayacağımız maliyet ortalama 20.000 dolar olup 5-10.000 dolar arası da reklam maliyeti çıkar.

Nereden mi biliyorum?

Kendi Oyun projeme harcadığım tutar bu henüz yapım aşamasındayız "yukarıda da belirttiğim gibi ciddi olarak ilgilenenlere oyunu gösterebilirim Android için olan versiyonunu çıkarttım market için IOS bekleniyor gösterebilirim" ancak getirisi de buna göre yüksek ve tatmin edici oluyor yani yatırım maliyetini 4-5 ay'da çıkartıp üzerine bir de oyunlar da market ömrü yok neredeyse yıllarca kâr yapıyoruz daha ne olsun?

Bu maliyetleri karşılayabilecek arkadaşlar varsa neden olmasın? Almanya da sözleşmeli çalıştığım oyun stüdyom var belirttiğim süre de oyunu çıkarmazlarsa geri iade talep ediyorum ilgilenen olursa sözleşmeli ve % kâr ortaklı projeyi baştan sona çıkartırım teslim ederim.

Ayrıca Reklam, ASO ve Kazanç elde etmesi için gerekli tüm noktalar da yardımcı olurum.

Bu nedenle herkes bu bütçeleri ayıramaz paket çalışmaların da daha uygun maliyetlerle piyasada olan, aranan ancak yüksek indirme alan uygulamaları analiz edip yeniden derleyip reklam bütçesinden kısmadan çalışma yapıyorum böylece günlük verdiğim ortalama gelirlere ulaşıyoruz.
mesajıma bakar mısınız

Referanslar için çalışmalarım devam ediyor Haziran 7'de tüm ref alanların hesabını topluca vereceğim.

İş aldığım arkadaşların ise süresini geçirmeden teslimatlarını yaparım.

Paket 1,2,3 stok mevcuttur, dilerseniz özel oyun projelerinizi de yapabilirim.

Skype adresim: r10sonokey

Ekleyebilirsiniz.

Referanslar için çalışmalarım devam ediyor Haziran 7'de tüm ref alanların hesabını topluca vereceğim.

İş aldığım arkadaşların ise süresini geçirmeden teslimatlarını yaparım.

Paket 1,2,3 stok mevcuttur, dilerseniz özel oyun projelerinizi de yapabilirim.

Skype adresim: r10sonokey

Ekleyebilirsiniz.
Özel oyun projeleri hakkında forumda yazdıklarını okudum ancak daha detaylı bilgi alabilir miyim? Mesela 10 bin liralık bir bütçe ile bir şeyler yapılabilir mi? Yapılabilirse kazanç hedefi aylık ne kadar olur? Ne kadar sürede bu hedefe ulaşır?

Uygulamalar Türkçe mi İngilizce mi? Sorulmuş mu göremedim, sorulduysa kusura bakmayın ;)

Özel oyun projeleri hakkında forumda yazdıklarını okudum ancak daha detaylı bilgi alabilir miyim? Mesela 10 bin liralık bir bütçe ile bir şeyler yapılabilir mi? Yapılabilirse kazanç hedefi aylık ne kadar olur? Ne kadar sürede bu hedefe ulaşır?

Oyun için çalışıyor olduğum yazılım stüdyoları Türkiye menşeli değil hocam bu nedenle bütçemiz TL bazında belirlenemiyor yurt dışı menşeli işini düzgün yapan oyunu zamanın da teslim eden oyun stüdyolarıyla çalışıyoruz bu stüdyolar da EUR & USD ile çalışıyorlar bu bahsetmiş olduğunuz 10.000 TL bütçe ile özgün ve sağlam kazançlar getirecek oyun çıkaramazsınız hele ki Türkiye de ki yazılımcıları düşünürsek imkansız gibi ancak ek uygulamalar yaparak gelir kazanabilirsiniz.

Aslında yazılan oyun tutarsa (reklam gücünüze bağlı) bu sermayeler gerçekten çok komik kalıyor aşağı da örneğini verdiğim oyunun günlük kazancı 12.000 dolar (35.000 TL) tekabül ediyor.

Oyun projelerin de bütçe minimum 20.000 USD olarak hesaplanıyor yarısı kadarını da reklam için kullanıyorsunuz.

En azından harcamalar benim yaptırıyor olduğum Western oyun için bu şekil de.

Günlük gelir hedefi olarak "en kötü" 200 USD altına düşmeyecek şekil de kazanç hedefleniyor.

Oyunlar için yatırım maliyetini kurtarma süresi yine paket mantığıyla aynı hatta daha kısa süreler de kurtarması mümkün.

Fakat çalışmak isteyen arkadaşların daha basit bir oyun projesi varsa mutlaka fiyat düşer örneğin;

Color Switch geçen bir arkadaşımız yazıp, yazamayacağımızı sordu yapabiliriz dedim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fortafygames.colorswitch bunu yazdırmanın öyle çok büyük bütçesi yok belki 4000 dolara gayet güzel profesyonel birşey çıkartabiliriz ancak reklam bütçesini ve stratejisini çok ama çok iyi ayarlamak gerekiyor burada zaten ben devreye giriyorum.

Bu basit oyunun Günlük kazancı 12.000 dolar (ben söylemiyorum bu da ıspatı)

GzQBq2.png

Şuan hali hazır da kendi yaptırdığım ve 20.000 dolar bütçe ayırdığım Western oyunu Android için tamamladık IOS versiyonunu da aktif edip markete sunacağız buradan gelir tablosunu paylaşırım.

Uygulamalar Türkçe mi İngilizce mi? Sorulmuş mu göremedim, sorulduysa kusura bakmayın ;)

Geneli ulusal hocam her ülke de reklamını yapıyorum (Global) ancak belli kısmı Türkçe olabiliyor.

Oyun için çalışıyor olduğum yazılım stüdyoları Türkiye menşeli değil hocam bu nedenle bütçemiz TL bazında belirlenemiyor yurt dışı menşeli işini düzgün yapan oyunu zamanın da teslim eden oyun stüdyolarıyla çalışıyoruz bu stüdyolar da EUR & USD ile çalışıyorlar bu bahsetmiş olduğunuz 10.000 TL bütçe ile özgün ve sağlam kazançlar getirecek oyun çıkaramazsınız hele ki Türkiye de ki yazılımcıları düşünürsek imkansız gibi ancak ek uygulamalar yaparak gelir kazanabilirsiniz.

Aslında yazılan oyun tutarsa (reklam gücünüze bağlı) bu sermayeler gerçekten çok komik kalıyor aşağı da örneğini verdiğim oyunun günlük kazancı 12.000 dolar (35.000 TL) tekabül ediyor.

Oyun projelerin de bütçe minimum 20.000 USD olarak hesaplanıyor yarısı kadarını da reklam için kullanıyorsunuz.

En azından harcamalar benim yaptırıyor olduğum Western oyun için bu şekil de.

Günlük gelir hedefi olarak "en kötü" 200 USD altına düşmeyecek şekil de kazanç hedefleniyor.

Oyunlar için yatırım maliyetini kurtarma süresi yine paket mantığıyla aynı hatta daha kısa süreler de kurtarması mümkün.

Fakat çalışmak isteyen arkadaşların daha basit bir oyun projesi varsa mutlaka fiyat düşer örneğin;

Color Switch geçen bir arkadaşımız yazıp, yazamayacağımızı sordu yapabiliriz dedim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fortafygames.colorswitch bunu yazdırmanın öyle çok büyük bütçesi yok belki 4000 dolara gayet güzel profesyonel birşey çıkartabiliriz ancak reklam bütçesini ve stratejisini çok ama çok iyi ayarlamak gerekiyor burada zaten ben devreye giriyorum.

Bu basit oyunun Günlük kazancı 12.000 dolar (ben söylemiyorum bu da ıspatı)

GzQBq2.png

Şuan hali hazır da kendi yaptırdığım ve 20.000 dolar bütçe ayırdığım Western oyunu Android için tamamladık IOS versiyonunu da aktif edip markete sunacağız buradan gelir tablosunu paylaşırım.

Geneli ulusal hocam her ülke de reklamını yapıyorum (Global) ancak belli kısmı Türkçe olabiliyor.

Yaptığın oyunu markete koyduğunda kazanç verilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Ona göre kendimize bir yol belirleyebiliriz.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION],
Diğer referanslar için hazırladığın uygulamalar da kazandırmaya başladı mı acaba?

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION],
Diğer referanslar için hazırladığın uygulamalar da kazandırmaya başladı mı acaba?

R10.net Coskun bey'in referansı teslim edildi bugün yazar konuya sanırım ekran görüntüsüyle beraber YTPara adminlerinin referansları da 7 Haziran gibi bitmiş olacaktır cigale130'un ki de aynı şekil de.

625 TL'lik paketleri ref. bazlı verdiğimden 3-7 TL gelire ulaşıldı +StartAPP ve AdMob çift reklam döndürüyoruz birin de 1.5 dolar kadar diğerin de 3-4 TL bırakıyor yani ortalamayı geçiyoruz.

Ekran görüntülerini de atarım gün içerisin de.

Hazır uygulamalar için reklam ve ASO desteginiz varmı hocam.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendi admob hesabımızı kullanabilirmiyiz ? yoksa illaki sizin kendi acmış oldugunuz admob hesabını kullanmak zorundamıyız ?

Tabi ki kullanabilirsiniz hocam.
Konuyu 3 sayfa okudum sonrasına bakamadım belki diğer sayfalarda sorulmuştur sorulmuş ise kusura bakmayın.

Hocam iyi hoş güzel para anroidte, iosta haklisiniz ancak takıldığım tek nokta şu siz neden birden cok uygulama yapıp kazancınızı en ust düzeye çıkarmıyorsunuz.
Ayrıca para iadesi garantinizi takdir ediyorum. İyi çalışmalar.

Konuyu 3 sayfa okudum sonrasına bakamadım belki diğer sayfalarda sorulmuştur sorulmuş ise kusura bakmayın.

Hocam iyi hoş güzel para anroidte, iosta haklisiniz ancak takıldığım tek nokta şu siz neden birden cok uygulama yapıp kazancınızı en ust düzeye çıkarmıyorsunuz.
Ayrıca para iadesi garantinizi takdir ediyorum. İyi çalışmalar.

Sonokey hocamızın başka büyük bir projesi varmış bu tür ek işler ile o projenin sermaye yatırımına sürekli akış sağlıyor yanlışım yoksa öyle okudum diğer yorumlar da
kendisine de yapıyordur belki onu bilemem ama var olan projelerinin naktini böyle ek işler ile sağlıyor onu okudum ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri