Yüksek TTNET Faturalarını Ödemekten Yoruldum Artık !

cecenistan

Yasaklanmış
turknet_logo.jpg

TTNET Sozlesme yaparken TV Ev kampanyası ıle almıstım ne evıme gelıp televızyona tvbu uydusunu bagladılar nede uyduyu getırıp buyrun sız takın dedıler bende gıdıp almadım subeden tv paketını tvbuyu webde ızlemeye basladım ılk baslarda hosuma gıttı pek onemsemedım kullanmaya devam ettım ama faturalarda artık 75 - 80 gelmeye baslayınca pek hos durum olmadı hem ay ıcınde ındırme yapsamda yapmasamda kotam aşılıyor bır bakıyorum harcamalara 350 400 GB download :D saka gıbı dolayısıyla ınternetın hızını sadece ay baslarında 1 yada can catlasa 2 hafta goruyorum ondan sonra mbits dususu oluyor, TURKNETE gecmeye karar kıldım fakat hıcbı bılgım yok kullanan yada bılen bırılerı varsa kampanyaları gerek odenen net fatura tutarlarından bılgılendırırse sevınırım arkadaslar TURKNETE gectıgım zaman nerden baksan 20 30 lıra her ay cebımde kalmıs olacak bu tutarda her ay bazında dusuk gorulebılır ama sozlesme zamanlarına bakıcak olursak 1 2 yıl gıbı yuksek tutarlara gelmektedır.

Beni de neredeyse 1 sene Tivibu için aradılar. Bıkmadan, üşenmeden haftada 3-4 kez arıyorlardı. Ben de en son arayan 5-6 kişiye üslubumu değiştirdim artık aramıyorlar.

Şuan 70 falan ödüyorum aylık. Başka güzel sağlayıcı varsa biz de transfer olalım :)

Ttnet altyapisi olmayan yerde kullanabilecekmiyiz ? ttnet istesemde baglatamiyorum zaten ...

Adamlar tekel olduğu için resmen sömürüyorlar...

suandada ttnetın sıtesıne gıremıyorum, acabılen var mı ? :D

EzpnNn.png

aylık 50 TL ödüyoruz ama 24 ay bağlandık bunlara zaten başka çare yok.

Güya 8 sınırsız kullanıyoruz ama 1 haftada geçiyoruz kotayı ondan sonra 3mbit ile hiç bir şey yapılmıyor.

Eniştemler geçmişti 1 hafta falan net açılmadı sonra iptal etmek istediler müşteri hizmetleri ordan oraya aktardı sadece istanbulda şubeleri vardı en son.

Ttnet veya superonline öneririm gözden ırak olan gönüldende ırak olur :D

ben birsüre deneme amaçlı gelip kurdular. 1ay deneyin dediler bende tamam dedim bağlantıya etkisi olmuyor kotadada sorun yaşamadım ama ben sadece tv ye bağlıydı cihaz. halade web tivibu devam ediyor. türknete hiç bulaşma tavsiye etmem. ttnet harici binana bağlantı gelmiyorsa en uygunu yine ttnet.

TTnet ten superonline ye geçiş yaptığım zaman TTnete kapatılması için bildirimde bulundum Sözleşmem olmadığı halde netimi kesmemişler birbuçuk aylık kullanmadığım halde 70 lira internet parası odedim

bende 100 tl ödüyordum pazertesi iptal ettirecem öğrenci kimliği olan bir tanıdıgınız varsa üstüne alabilirsiniz herşey dahil 58 tl :)

Nano station 5Ghz kullanıyorum kablosuz internet tavsiye ederim, illaki civarınızda baz istasyonu olan bir direk görüceksiniz o ev sahibine gidip kaynağını sorun oradan ulaşın o kişilere 16 Mbit sınırsız internete aylık 30 lira ödüyorum hızı 12mbit ve 16mbit arası değişiyor.

bende yenı gectım turknete ttnetden bıktım sımdılık sıkıntı yok bakalım

Ben aylardır ttnet kullanıyorum.Faturalar biraz çok fakat 3-5 de değilim indirme hızı vs. süper ötesi 1 kere videolarda takıldımı falan hatırlamıyorum :D Film vs. süper ötesi destek de bende hiç sorun olmadı net gidiyor mesela arıyorum hemen yardımcı oluyorlar sağolsunlar :D

24 mbps fiber + tivibu 55 tl ödüyorum hiç bir şikayetim yok bu ay fatura 27 tl gelmiş neden bilmiyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri