Yüksek TTNET Faturalarını Ödemekten Yoruldum Artık !

Türknetten uzak dur derim.Teyzeoğlu aldı sözde 16 mb hız var. Gece yarısından sonra 5-6 mb, gündüzleri 3 mb hız. İllallah etti.3 aydır adamlarla neredeyse hergün kavga ediyor Burada 16 mb. desteklemiyormuş. Ama ben 11 mb gözlerimle gördüm ttnette :) Dsmarta taşımak için uğraşıyor...
Taşımak için uğraştığı yere sakın uğraşmasın :D bende şuan dsmart + tv var tvden yana bir sıkıntı yok ama internet bir yavaşlıyor bir hızlanıyor geçen gün aradım iptal ettircem diye taahhüdüm vardı 22 ay kalmıştı daha yeniydi yani.İptal ettircem diyince adam faturamı 69tl'den 53 tl ye indirdi taahhüt süresini de 1 yıla çekti dsmartlı olan varsa arasın iptal ettircem diye indirim yaptırsın :D Diğer bir sıkıntılı tarafları da daha ay başında fatura kesiyolar mesela aralık ayı faturası ayın 1'inde kesildi 20'si son ödeme günü daha verdikleri hizmeti kullandırtmadan parayı istiyolar çok kavga ettim o müşteri temsilcileriyle ahh ahh :D

Taşımak için uğraştığı yere sakın uğraşmasın :D bende şuan dsmart + tv var tvden yana bir sıkıntı yok ama internet bir yavaşlıyor bir hızlanıyor geçen gün aradım iptal ettircem diye taahhüdüm vardı 22 ay kalmıştı daha yeniydi yani.İptal ettircem diyince adam faturamı 69tl'den 53 tl ye indirdi taahhüt süresini de 1 yıla çekti dsmartlı olan varsa arasın iptal ettircem diye indirim yaptırsın :D Diğer bir sıkıntılı tarafları da daha ay başında fatura kesiyolar mesela aralık ayı faturası ayın 1'inde kesildi 20'si son ödeme günü daha verdikleri hizmeti kullandırtmadan parayı istiyolar çok kavga ettim o müşteri temsilcileriyle ahh ahh :D

2 yıllık sözleşmem dolduğunda yenilemek için aradılar ama ben iptal ettireceğimi söyledim. O zaman dilekçe yollayın dediler, açarken telefonla kapatırken dilekçeyle mi uğraşacağız dedim, yapacak bir şey yok dediler. Dilekçeyi gönderince tekrar aradılar. 59'luk sınırsız paketinizi yeni talimatla 29 olarak ödeyin dediler. TTNET'e geçecektim 47'den aşağı inmediler. 29'u duyunca TTNET bile, "oradan alın biz böyle bir şey yapamayız" dedi. Kabul ettim ama şimdi 6 ay kaldı taahhüdün bitmesine ve internet hızım 2'den yukarı çıkmıyor. İlgileneceğiz diyorlar ama her seferinde modeminiz bozuk, kablonuz eski gibi bahaneler üretiyorlar. Bundan sonra kazık da yesem taahhütlü internet almam. Biz mahkum onlar gardiyan.

200 liraya Nano station 5Ghz alıyorsun eğer firma anlaşması varsa ücretsiz veriyor o cihazı evinin çatısına bağlıyorsun baz istasyonundan ona sinyal geliyor ve internete o şekilde bağlanıyorsun baz istasyonunada uydudan düşüyor internet sinyali uydudur uzakdır sıkıntı olur diye düşünme TTNET den kat kat iyi.
Kota varmı hocam burda

bionet tavsiye ederim farklı bir alt yapısı var. kabloyla flnda uğraşmıyolar.

Valla ben doping adsl kullanıyorum aylik 8 mbit akk sözde 75 gb ama 6 aydir akk yi gecmeme rağmen hizim hic dusmedi aylık ta 50 tl oh mis ne tel parasi ne başka bir şey.

60 gundur 0 mbps 55 tl ödüyorum Allahin belalarina

Turkcell SüperOnline mis gibi valla.

Ben superonline adsl aldım 59 tl download hizi güzel de upload 0.50 mbps

benimde en son 1 yılım dolduğunda mecburen kampayasız bir şekilde devam etmek zorunda kaldım.o zaman oturduğum evde başka alt yapı yoktu ama şimdi bütün alt yapıların olduğu bir evdeyim.taahütüm dolup da aradıklarında,yenileyelim dediklerinde onlara okkalı bir cevabım olacak.

1 hafta önce hızım 16 larda geziyordu. mis gibi kör noktaydık şimdi duruma bak bende şans yok arkadaş. konu madem internet bende birşey sorayım. upload hızını malum düşük veriyorlar. şimdi süper online kullanıyorum. alt yapı ttnetin ama. hem ttnet hemde süper onlinede teknikteki çalışanların şahsi numaraları mevcut. bunlar bana 10 mbps upload hızı verse sıkıntı olurmu. onlara sordum üste kapalı konuştular anlamadım. birkaç kişide sana internetin geldiği kutudaki splitter patlar dediler. şimdi bu uydurmamı yoksa böyle birşey olurmu olmayacaksa birkaç göne ttnet bölge müdürlüğüne gidip bizzat görüşeceğim bu konuyu

7mb yine iyi

1 hafta önce hızım 16 larda geziyordu. mis gibi kör noktaydık şimdi duruma bak bende şans yok arkadaş. konu madem internet bende birşey sorayım. upload hızını malum düşük veriyorlar. şimdi süper online kullanıyorum. alt yapı ttnetin ama. hem ttnet hemde süper onlinede teknikteki çalışanların şahsi numaraları mevcut. bunlar bana 10 mbps upload hızı verse sıkıntı olurmu. onlara sordum üste kapalı konuştular anlamadım. birkaç kişide sana internetin geldiği kutudaki splitter patlar dediler. şimdi bu uydurmamı yoksa böyle birşey olurmu olmayacaksa birkaç göne ttnet bölge müdürlüğüne gidip bizzat görüşeceğim bu konuyu

Hattınız kaldırmıyor büyük ihtimal. 8 e kadar kaldırıyor. 16 yaparlarsa hattınızda kopmalar olabilir. Splitter vb patlamaz yani o biraz saçma söylenti.

Bunun dışında arayıp müşteri hizmetlerini ttnet ise eğer hemen yapıyorlar. Fakat altyapı ttnet aracı firma başka ise ttnet bakmıyor buna. Aldığınız firmaya söyleyin diyorlar. Superonline ı arayıp taahhüt ettikleri hızı alamadığını söylersen işlem yapıp hızın ayarını değiştirebiliyorlar. (Ttnette yaptırdıydım anında hızlandıydı)

Hattınız kaldırmıyor büyük ihtimal. 8 e kadar kaldırıyor. 16 yaparlarsa hattınızda kopmalar olabilir. Splitter vb patlamaz yani o biraz saçma söylenti.

Bunun dışında arayıp müşteri hizmetlerini ttnet ise eğer hemen yapıyorlar. Fakat altyapı ttnet aracı firma başka ise ttnet bakmıyor buna. Aldığınız firmaya söyleyin diyorlar. Superonline ı arayıp taahhüt ettikleri hızı alamadığını söylersen işlem yapıp hızın ayarını değiştirebiliyorlar. (Ttnette yaptırdıydım anında hızlandıydı)

Hayır alt yapı fiber ben zaten 17 lerde kullanıyordum. ondan yana problem yok. burda yükleme hızından yani upload dan bahsediyorum. benim şuan bölgedeki alt yapım fiber. alt yapı ttnet ama firma süper online. artı sorun olduğu zaman süper online gelmiyor çünkü ttnet alt yapısı kendileri türk telekom ile iletişime geçip ekip yollattırıyorlar. şimdi ben 10 mbps lik bir upload hızı istesem verirlermi yani verseler problem olurmu diye merak ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri