Yükselen kanallarınızın ömrü(Anket)

Yükselen kanallarınızın ömrü ne kadar?

• 10 Gün

Oy: 24 40,7%
  • 30 Gün

Oy: 10 16,9%
  • 60 Gün

Oy: 4 6,8%
  • Kendi haline bırakıyorum, ne kadar giderse

Oy: 21 35,6%

• Kullanılan toplam oy
    59

e3fn45fn44

Kayıtlı Üye
Bana sürekli olan birşey, birde ytpara üyelerine sormak istiyorum. Kanalınız 100K izlenme(aylık) barajını aşmaya başladığında ne kadar ayakta kalıyor?

Benimkiler 2 hafta ile 2 ay arasında kalıyor ayakta.

Anket nerde? Anket ekle istersen.. Bilinen kategorilerde en fazla 1 ay ayakta kalıyor.. Bilinmeyen kategorilerde 3-4 ay gidiyor..

Bana sürekli olan birşey, birde ytpara üyelerine sormak istiyorum. Kanalınız 100K izlenme(aylık) barajını aşmaya başladığında ne kadar ayakta kalıyor?

Benimkiler 2 hafta ile 2 ay arasında kalıyor ayakta.

Senin yine iyi benim günlük 5k oldu mu direk kanalıma ya saldırıya kurban gidiyor ya da askıya alındı diyerek son veriliyor. Gerçe askıya alınan kanal tekrar açılıyor mu hiç araştırmadım da.

Birde ankete 10 günden az ekle çoğu zaman 10 gün bile kalmıyor :(

1 hafta dayanıyor. sonra bi videoya topluluk atıp ardından kanalı spamdan uçuruyolar. sonra bi bakıyom 1-2 gün içinde hemen benim kanalın aynısını açıyolar. Videolar da genelde kendi render ettiklerim oluyo. Ben kanal kopyalamansına hiç bişey demiyorum. Ama bu şekilde kapatılmasına ana bacı sövüyorum. hem de bütün içtenliğimle. Çok orrrr.... çocuğu var çooooooooooook

500k toplam izlenimi gördükten sonra 600k olmadan gidiyor.

Giderken'de telifi atanın bizim millet'den olduğunu düşünüyorum.En çok 1 bizimkiler 2 ispanyollar ...

az önce bi kanalım flagtan gitti. 2 saat önce biri kanalımı çekmiş. Videoları tek tek ben render ettim. o içerik ytde de yoktu. 1 ay önce ben atmaya başladım. bugün ilk defa kanalım kopyalanmış. Belli kopyalayan uçurdu kanalımı. Napayım şimdi ben bu adama. günlük ortalama 40-50$ geliyodu bu kanaldan. daha da artıyodu kazanç

kendı halıne bırakıyorum ama 1 ay en fazla ama bu ay bir kanalım 1 ay oldu kapandı 2. kanalım ise 2 aydır ayakta uzun zamandır rastlamamıştım bu durumla benim içinde süpriz oldu

bize göre bir seçenek yok orda 60 gün var en fazla adam oraya 1 yıl 2 yılda ekler

Çok göz önünde olan kanallarım izlenmeye başladığında çok dayanmıyor genelde 10-15 gün sonra kapanıyor... Kapanıyor yine açıyorum 1-2 ay duruyor yine 1 video patlasın ve kanal izlenmeye başlasın aynı şekilde kanal 10-15 gün kazandırıyor ve kapanıyor...

Ama bilinmeyen kanallar daha uzun süre ayakta kalıyor... Bir kanalım 3M izlenimi aştı ve 2 aydır ayakta (Maşallah)... Benzer kategoride yine bilinmeyen kanallar uzun süre ayakta kalıyor...

Sonuç: Kanalların ayakta kalma süresi kategoriye bağlı bence...

BOL KAZANÇLAR...

kendi halinde gidiyor kimse karışmasa devam ediyor flagcılardan sahte telifcilerden kurtulabilirse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri