Yumi Nickli Üye Şikayetim Var

• Kullanıcı serce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günde yüz binlerce kanal kopyalanıyor. Adamlar birbirini tanımıyormuş, ne kastı olsun. Bunun yönetimle alakası nedir. Siz özgün video mu çekiyorsunuz ?

ben konunun içeriği hakkında yorum yapmadım sadece genel konuştum bi önceki postumdada kanal kopyalama herkes yapıyor dedim lütfen iyi okuyunuz

ben konunun içeriği hakkında yorum yapmadım sadece genel konuştum bi önceki postumdada kanal kopyalama herkes yapıyor dedim lütfen iyi okuyunuz

Genel dediğiniz nedir ? Daha birkaç hafta önce GBMedya adlı üye görevini kişisel işlere kullandığı için yetkisi alındı. Daha önceden de örneği var. Yani forumda her şey herkes için adil olduğunu düşünüyorum.

Arkadaş konuyu tamamen yanlış anlamış

1. videoları ben başka kanala yüklemedim
2. başkası videoları benim kanala yükledi (para karşılğı yükleme yapan kişiler) yükleme yapan arkadaşa şu kanalda al bu kanaldan al demedim tamamen tesadüf.
3. sağolsun arkadaş youtube'ta mesaj attı bende durumu anlattım
4. arkadaşa sana ait bir videon varsa kendi çektiğin bir videon varsa linkini at siliyim dedim kendisine ait videoları aniden sildim
5. arkadaştan youtube üzerindende özür diledim :)

Ayrıca bu bölümde konu kapatma yetkim yok konuyu ben kapatmadım :)

Konu sahibi bana gerekli bildiklerini ve elindeki kanitlari sunarsa duruma gore bir degerlendirme yapariz sorun yok.Ancak Yumi'ninde boyle birsey yapacagini sanmiyorum bunuda belirtmek isterim.

Beklemedeyim @serce

iki kişi tarafından kopyalanmıştır. ve bu kanalımda kendi capında 10-20 tana özgün video bulunmaktadır.

pm gönderecektim malum kapalı imiş...özel konusunca arkadaş hemen anladı (: birinin kendi oldugunu

iki kişi tarafından kopyalanmıştır. ve bu kanalımda kendi capında 10-20 tana özgün video bulunmaktadır.

pm gönderecektim malum kapalı imiş...özel konusunca arkadaş hemen anladı (: birinin kendi oldugunu

Tamam ustad hersey ortaya cikti.BurdaYumi suclu degil.Zaten Youtube uzerinden cok iyi bir yaklasim gostermis size ve ustune duseni yapmis.Bu sektorde boyle seyler cok oluyor normal karsilanmali.

Ben konuyu ilk okudugumda sunu anladim,Yumi'ye kanalimi gosterdim oda kopyalamis satmis gibisinden ama her ikinizinde son yazdigi mesajlar sonucunda ortada buyukde bir sorun olmadigi cikmistir.

izniniz olursa Konuyu kitliyorum.

Tamam ustad hersey ortaya cikti.BurdaYumi suclu degil.Zaten Youtube uzerinden cok iyi bir yaklasim gostermis size ve ustune duseni yapmis.Bu sektorde boyle seyler cok oluyor normal karsilanmali.

Ben konuyu ilk okudugumda sunu anladim,Yumi'ye kanalimi gosterdim oda kopyalamis satmis gibisinden ama her ikinizinde son yazdigi mesajlar sonucunda ortada buyukde bir sorun olmadigi cikmistir.

izniniz olursa Konuyu kitliyorum.

Bende başkasının kanalına ben yükleme yaptım diye anladım arkadaş öyle bi yazmış ki :)

Bende başkasının kanalına ben yükleme yaptım diye anladım arkadaş öyle bi yazmış ki :)

ne yalan söyleyeyim bende öyle anladım ilk önce :D
hatta dedim yumi böyle şeyler yapmıyordu bazı kişilere özel mi yapıyor yoksa :D
sonra olay anlaşılmış zaten, kopya video ve sahte teliflerle zamanında uğraşan birisinin yani yuminin yani Yunus'un böyle bir şey karşısında bu tutumu karşılayacağını zaten tahmin ederdim. Hakkını vermek gerek ki gerekeni yapmış zaten :) Serkan abi izninizle demiş ama kilitlememiş ben kilitleyeyim :) iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri