Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 60 kanalım vardı. 20 kadarı eski diğerleri 1 ay içinde açılmış. her şeyi mümkün olduğunca kurallara uygun oalrak yapmaya çalışıyordum kanallarımda. Ancak son 2 haftadır şu tbm olayına merak salıp baya bir araştırma yaptım ve kendime tbm oranı 5-10 dolar arası olan (mortgage,android,air conditioning,forex,insurance,accounting tutorial,accounting,day trading,motorcycle prices,motorcycle prices used) bu kelimeleri seçtim ve hemen hemen tüm kanallarımda varsayılan oalrak bu etiketleri ekledim. bazı videolara bu etiketlerin yanına manuel de video ile alakalı etiketler girdim. hiç bir uyarı telif vs yoktu kanallarımda. temiz ve sabit ip li server umdan manuel olarak yükleme yapıyordum kanallarıma. genelde az az video yüklüyordum. Dün sabah baktığımda 55 kanalım aynı şekilde kapanmış.
Adsense ler Allah'tan sağlam. Kapanan kanallarla ilgili hiç bir mail atılmamış. Sadece kanallara girmeye çalıştığımda üstte şu şekilde bir uyarı çıkıyor
"
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı."
Sanırım bu TBM etiketleri yüzünden kapandı kanallarım. Bilgi vermek ve aynı durumları yaşamamanız adına yazdım bunları.
Tekrar ufaktan kanallar açmaya çalışıyorum. Ancak şu anda açtığım kanaları Adsense'ye bağlayamıyorum. Orada da "Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." diye bir uyarı alıyorum. Açtığım tüm yeni kanallarda bu şekilde. İnşallah bu da geçici bir durumdur.
İnşallah sizlerde aynı durumla karşılaşmazsınız. Allah herkese hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin.
Adsense ler Allah'tan sağlam. Kapanan kanallarla ilgili hiç bir mail atılmamış. Sadece kanallara girmeye çalıştığımda üstte şu şekilde bir uyarı çıkıyor
"
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı."
Sanırım bu TBM etiketleri yüzünden kapandı kanallarım. Bilgi vermek ve aynı durumları yaşamamanız adına yazdım bunları.
Tekrar ufaktan kanallar açmaya çalışıyorum. Ancak şu anda açtığım kanaları Adsense'ye bağlayamıyorum. Orada da "Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." diye bir uyarı alıyorum. Açtığım tüm yeni kanallarda bu şekilde. İnşallah bu da geçici bir durumdur.
İnşallah sizlerde aynı durumla karşılaşmazsınız. Allah herkese hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin.