Yurtta kalıp Youtube ile uğrasan arkadaslar bakabilir mi ?

kral2241

Kayıtlı Üye
iyi calismalar arkadaslar sizlere bir sorum olucak.
Yurda geciyorum haftaya. Evdeki internetten modem acip kapatarak ip degistiriyordum cok rahat fakat yurttaki internet bildiginiz gibi ortak kullanim oldugundan youtube icin uygun degil. Siz bunu nasil cozdunuz ? Avea jet vinn vodem tarzi internet saglayicilarda ip degistirme olayi nasil oluyor. Sabit midir yoksa kapatip actigimda ip degisir mi ?
Eger bu tarz urunleri kullaniyorsaniz var mi uygun gordugunuz bir paket ?

Edit : Alınan bilgilere ve denemelere bakarak evet İP DEĞİŞİYOR.

Yeni sorum ; bu işi mobil net ile yapan var mı ? Yani dandik bir android telefon ile bir hat alıp 4GB internet paketi alsam iş görür mü acaba ?

Son düzenleme:
15 gb sınırsız turkcell vınn. Aylık 90 Tl. Vds'ye girmemi sağlıyor 1 ay boyunca. Kesinlikle vds dışı youtube işlerini çok yapma :)

Paket hiç uygun değil ama zorunluluk işte.

Modem arayüzüne gir ordan modeme ikidebir reset at ama kimseye gözülme :D

Modem arayüzü genelde : 192.168.1.1`dir.
User : admin
Şifre : admin,1234,12345,ttnet olması lazım :)

Modem arayüzüne gir ordan modeme ikidebir reset at ama kimseye gözülme :D

Modem arayüzü genelde : 192.168.1.1`dir.
User : admin
Şifre : admin,1234,12345,ttnet olması lazım :)

he tamam koskoca yurtta 2015 yılında modem şifresini değiştirmiyecekler he :D

Yurda gecince modeme girmeyi denicem tabi ama degissen bile sakat bir yontem adam gider benim reklama tiklar adsense gumler. Ip degisip degismedigi konusunda kesin bilgi alabildigim bir kaynak bulamadim. Musteri hizmetlerini aricam olmadi kesin bilgi icin

Ben ayrı net bağlattım yurt sahibi izin verirse sende öyle yap

Bir kaç arkadaşınla bir ol ayrı bir internet bağlatın. Yurt sahibinden izin alarak.

Tabi şifreyi başka odalara vermeyin. :)

15 gb sınırsız turkcell vınn. Aylık 90 Tl. Vds'ye girmemi sağlıyor 1 ay boyunca. Kesinlikle vds dışı youtube işlerini çok yapma :)

Paket hiç uygun değil ama zorunluluk işte.

vds ve sunucu kullnılırken internet kullanımı nekadar oluyor acaba son aylarda 10 günde kotam doluyor...

polis okulundayım vodem var 6 gb 36 lira ve çıkartıp takınca ip degişir hatta win8 ise baglatıyı kes baglan yaptıgında gene degişiyor

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------

vds ve sunucu kullnılırken internet kullanımı nekadar oluyor acaba son aylarda 10 günde kotam doluyor...

ben kullandımda pek etkisi yok güncelleştirme falan gelmiştir ona yemiştir pc

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:56 ----------

Neredeyse hiç yemiyor hocam. Vds'de iken video açmayın yeterli. İsterse 7/24 açık olsun vds kota yemiyor :=)

polis okulundayım vodem var 6 gb 36 lira ve çıkartıp takınca ip degişir hatta win8 ise baglatıyı kes baglan yaptıgında gene degişiyor

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:56 ----------

bu güncellemeleri nasıl engellerim hergün yeni yeni güncelleme bıktım gerek duymuyorum

Neredeyse hiç yemiyor hocam. Vds'de iken video açmayın yeterli. İsterse 7/24 açık olsun vds kota yemiyor :=)

ayda 1 tb video indiriyorum odamı yemiyor :D video izlemiyorumda arada kaliteye bakıyorum

çok sağol büyük ihtimal öyle yapıcam.

Devlet yurdu oldugu için kendime ait internete izin vericeklerini sanmıyorum. Vodem şuanda en mantıklı duranı

iyi calismalar arkadaslar sizlere bir sorum olucak.
Yurda geciyorum haftaya. Evdeki internetten modem acip kapatarak ip degistiriyordum cok rahat fakat yurttaki internet bildiginiz gibi ortak kullanim oldugundan youtube icin uygun degil. Siz bunu nasil cozdunuz ? Avea jet vinn vodem tarzi internet saglayicilarda ip degistirme olayi nasil oluyor. Sabit midir yoksa kapatip actigimda ip degisir mi ?
Eger bu tarz urunleri kullaniyorsaniz var mi uygun gordugunuz bir paket ?

bende yurtta kalıyorum vınn+vds kullanıyorum

Vinn + videoyap kullanmak var aklımda. Kanallara giriş yaparken videoyapa bağlarken vinn ile giricem haliyle, yükleme işlerini videoyapla yapıcam. Tek gereksinimim ip değiştirmesi

Yarın vodem alıcam bende 15 gb 80 liraymış kontratlı

bu güncellemeleri nasıl engellerim hergün yeni yeni güncelleme bıktım gerek duymuyorum

ayda 1 tb video indiriyorum odamı yemiyor :D video izlemiyorumda arada kaliteye bakıyorum

İstersen 10tb indir bir şey değişmez. O inerken vds yi kapat yeterli. Aslen kapatmana bile gerek yok. Sanki kendi pc'ne indirmiyorsun ya

İstersen 10tb indir bir şey değişmez. O inerken vds yi kapat yeterli. Aslen kapatmana bile gerek yok. Sanki kendi pc'ne indirmiyorsun ya

ozaman birileri benim netten yiyor nasıl olurda 10 günde 67gb kullanrım ne film izlerim ne dizi

Kontotı 3 ay sonra bozsak ne kadar ödeyeceğiz arkadaşlar bilgisi olan varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri