Yürüme rekorunuz kaç km?

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
1 günde en çok 25 km yürümüşüm

6 günde 122 km yürümüşüm.

Daha çok yürüyenler vardır elbet.

app felanmı var hocam bende yürüyorum baya en aşşa 15-20 km vardır

Rekorum 17 km vardır :) Google Play'de birçok ücretsiz uygulama var

35 km saat 18:00 da evden çıktım gece 01:30 eve vardım

Hey maşallah da, ayıptır sorması, nereye, niçin, neden yürüyorsunuz bu kadar?

Son düzenleme:
1 günde 63 km yol yürümüştüm :)

Nerede yürüdün hocam bukadar tramvay falan saymış olmasın bazen hata yapıyor. Arkadaşla yurt dışında gezerken çok farklı veriler göstermişti çünkü

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Hey maşallah da, yıptır sorması, nereye, niçin, neden yürüyorsunuz bu kadar?

Ben istanbulu gezerken yürüdüm yokuş da çıktım çok fazla. Otobüslerde va hep ayakta bekledim haliyle bacaklar kopma noktasına gedi. :)

Hey maşallah da, yıptır sorması, nereye, niçin, neden yürüyorsunuz bu kadar?

hocam ben normalde hergün 1 saat yürüyorum. ilk başlarda gaza gelip çok yürüyordum. sonra zararlı olduğunu anladım. günde 1 saat 30 dk dan fazla yürüyüş ömrü kısaltıyor. çok zararlı. en ideali 1 saat yürüyüş.

Ohrid/Makedonya 17 Mayıs 2016 : 1 günde 30 km

Glasgow / İskoçya 6 Mayıs 2014 : Yarım günde 18 km

Bunun dışında 1 günde 20-25 km yürüdüğüm yurt içi ve yurt dışı birçok yer olmuştur.

Gezilerimde toplu taşıma kullanmaya gerek görmediğim yerlerde mutlaka yürürüm ve kesin notlar alırım. Bir yeri tanımak için en iyi yöntem kesinlikle yürümektir.

Son düzenleme:
24 km 5 kilo g3 piyade tüfeği, 35 kilo sırt çantası, 4 dolu şarjör, 2kg çelik başlık ile birlikte askeri lise izmir kampında

Büyük Ada'da tepedeki kiliseye yürüyerek çıkıp geri dönmüştüm.

Sanırım 10 km falan ediyor

askerde yürümüstüm sanırım en fazla odur, intikale çıkmıstık ögle saat 12:00 da çıktık kısladan ulasmamız gereken yere vardıgımızda saat gece yarısını geçmisti 03:00 da ordaydık aralıksız yürümüstük (tam teçhizat)dinlenmek için sadece diz çöküyorduk 5 dk falan. ama yürüdügümüz yer kaç km bilmiyorum bi 70 vardır rahat

Tam techisat 17 km 5 kmsi botlar boyunda. Daga tirmandigimizi hesaba katarsak da bi 30 40 km olur herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri