YUTUP.ORG Kapatılmasın Anket

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

Yutup.Org Hakkında ?

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim botu kapatma gerçekten alterternatif yöntemler uygulayalım biz üstümüze düşeni yapmaya hazırız.

Arkadaşlar burada yanlış bir algı oluşuyor.

Sistemi kapatma sebebim ne sadece mutsuz üyeler ne de sadece kişisel.

Bunların yanında sistemsel olarak da sıkıntılarımız mevcut. Yani a kişisinin kanalı kapanıyor diye değil kapatma sebebim.

Genel tablodan bakmam gerekiyor olaylara.

Tüm sorunları alt alta yazıp topladıktan sonra bu sonuca vardım.

Açılma ihtimali yok tekrar bir önceki kapanmada tekrar açacağım zaten konu sonunda belirtmiştim fakat artık bu noktadan sonra tekrar aktif olma durumu söz konusu değil olamaz da.

Anketinize saygı duyuyorum fakat buradan çıkacak sonuç kararımı değiştirmeyecek maalesef.

uzatmanın bi anlamı yok arkadşalar hayko hocam kararını vermiş kapatmıcak olsa kapatmazdı varki bi sıkıntıları kapatma gereği duydu cok yoğun gelip kendi özel hayatına vs zamanı kalmadı herşey olabilir hakkımız helal ona sonuna kadar

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam aralık sonuna kadar devam edecekmi yoksa bugünden itibaren tamamen sistem kapandımı ?

bugün 11:45 itibari ile tüm yüklemeler durduruldu.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam kapatmayın yav en azından başkasına devredin birşey yapın ama kapatmayın. yutup.org bana göre güzel bir bot zamanında kullandım. şuan kullanmıyor olabilirim ama kapatmayın bence.

Zam yapılsın bota herkez alınmasın. zamanında uyarmıstık herkez bilirse bu botta patlar diye gerçi patladıgı yok o kanalım kapanan diyenlerin büyük bir kısmı diğer bot konularındada kanallarım kapanıyor diye yazıyordu.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam konu kitlenebilir, ne desek boş arkadaşlar. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocanın botuna devam...

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam. Peki iyi hoş tamam kapattınızda. Sizden ricamız. bu sistemi gönüllü çıkarsa bir kişiye devredin satın. veya Özel bot şeklinde bu sistemi entegre edin bizde satın alalım ya. Bu kadar istediğim. Bir masaüstü botu gibi olabilir felan ne bileyim. bize bir çözüm bulun böylece ortada bırakmayın bizi...

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Vdsli paketide satmiyacakmisiniz ? satis sayfasinda hala aktif o pakette?

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam tek senin yanlışın botu birden kapatman , herkes mağdur oldu bi açtım botu zınk kapanmış, ben tazminat istiyorum o zaman senden. Çünkü beni mağdur ettin ve benim gibi bir sürü arkadaşı, 10 gün sonra falan kapatıyoruz deseydin anlardık. Bu konu hakkında ne diyeceksin ?

Aynen bi daha açılmayacaksa bilgisi olan birine devretmek mantıklı aslında.. tabi her konuda anlaşabileceğiniz birine ..

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

En en önemli çalışma parçam şuanda bu bot benim kapanma falan yaşamıyorum günde 25 kanal açıyorum çoluk çocuk yüzünden kapatılırsa gerçekten çok üzülürüm.

bu devretme olayı mantıklı gorunuyor. sistemden genel olarak cok kişi memnun. bot sahibi kendi yurutemiyorsa sistemini , ilgilenebilecek birine satarsa, kimse magdur olmaz. belki sistemin daha cok gelişmesine de faydası olur

Kar bırakmıyor diyorsunuz da hocam 10 tl yerine 20 tl yapsanız eminim yine herkes satın alır bu botu.
Bir düşünün derim..

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim. Herşeyde vardır bir hayır, bana göre senin adına ilgini çekebilecek tekliflerim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri