Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim. Herşeyde vardır bir hayır, bana göre senin adına ilgini çekebilecek tekliflerim var.
@Hayko mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim. Herşeyde vardır bir hayır, bana göre senin adına ilgini çekebilecek tekliflerim var.
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim. Herşeyde vardır bir hayır, bana göre senin adına ilgini çekebilecek tekliflerim var.
Client havuzu vardı, diğer botlarda yok şuan bu, önemliydi benim için
Hiç kullanmadım ancak genellikle okuduğum kadarıyla memnuniyet oranı yüksek bir bot.
Girilen ufak bir diyalogda bile bot sahibinin iyi niyetli bir insan olduğu anlaşılıyor, foruma çok yazmasada.
Şahsen tanımasamda bu arkadaşı, adı geçince ufak problemlerde bile özür dileyip istifasını sunan, koltuk sevdası olmayan japon bakanları geliyor aklıma.![]()
Teşekkürler arkadaşlar,
Allah hayırlısını versin. ben birden çok teklif yapacağım. Kendisinin isteyip istememesine bağlı durumdur. Benden önce teklif yapanlarda olmuştur. [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocamı tanıdığım ve niyetini bildiğim için sunduğum tekliflerdir. Kendisinin vereceği kararlara saygım sonsuz olacaktır.
En büyük başarısı client havuzu idi madem bu arkadas kapattı bence diğer botçu arkadaşlar sistemlerine client havuzu sistemini eklemeliler.şiddetle öneriyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.