YUTUP.ORG Kapatılmasın Anket

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

Yutup.Org Hakkında ?

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web_Scripti bastan beri konuda duruyor birseyler yapacağı belliydi :)

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

Bu botu yaşatmamız gerekiyor, devretmeyi düşünürsen en kaliteli şekilde sistemi sürdürebilirim. Memnun olan azımsanmayacak sayıda kişi var.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim. Herşeyde vardır bir hayır, bana göre senin adına ilgini çekebilecek tekliflerim var.

valla hocam, nedense en başta benim de aklıma sen geldin devir için ama mesajımda yazdamdım, kendi botun var ayıp olur diye. sen alırsan gerçekten sevinirim

arkadasın skype adresi yutuporg

ordan da gorusebilirsiniz belki

Kanal kapanması olmuyordu.Başka bot sahibi birisine verme botu.Diğer botlar gibi olmasın. [MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

Client havuzu vardı, diğer botlarda yok şuan bu, önemliydi benim için

Hiç kullanmadım ancak genellikle okuduğum kadarıyla memnuniyet oranı yüksek bir bot.
Girilen ufak bir diyalogda bile bot sahibinin iyi niyetli bir insan olduğu anlaşılıyor, foruma çok yazmasada.
Şahsen tanımasamda bu arkadaşı, adı geçince ufak problemlerde bile özür dileyip istifasını sunan, koltuk sevdası olmayan japon bakanları geliyor aklıma. :)

Hiç kullanmadım ancak genellikle okuduğum kadarıyla memnuniyet oranı yüksek bir bot.
Girilen ufak bir diyalogda bile bot sahibinin iyi niyetli bir insan olduğu anlaşılıyor, foruma çok yazmasada.
Şahsen tanımasamda bu arkadaşı, adı geçince ufak problemlerde bile özür dileyip istifasını sunan, koltuk sevdası olmayan japon bakanları geliyor aklıma. :)

Tüm botları kullandık hocam ben.Böyle bir bot ilk.Yok yani şu an. Fiyat olarak zaten tartışılamaz kalite olarakta öyle.Kesin ve net en iyi bot bu.

Teşekkürler arkadaşlar,

Allah hayırlısını versin. ben birden çok teklif yapacağım. Kendisinin isteyip istememesine bağlı durumdur. Benden önce teklif yapanlarda olmuştur. [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocamı tanıdığım ve niyetini bildiğim için sunduğum tekliflerdir. Kendisinin vereceği kararlara saygım sonsuz olacaktır.

Kullanımı kolay adaptasyon süreci minimuma indirilmiş bir bot, özellikleri çok kapsamlı, kullanım arayüzü kullanıcının anlayabileceği dilden botların arasında en iyi bot bu bot.

kanal istatistik sayfasına hayran kalmıştım umarım kapatmaz botunu

Teşekkürler arkadaşlar,

Allah hayırlısını versin. ben birden çok teklif yapacağım. Kendisinin isteyip istememesine bağlı durumdur. Benden önce teklif yapanlarda olmuştur. [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocamı tanıdığım ve niyetini bildiğim için sunduğum tekliflerdir. Kendisinin vereceği kararlara saygım sonsuz olacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu botu alirsa yasadik arkadaslar dua edelim hepimizde websripti devralsin bu botu :)

Botuda sahibini de tanımam, ama yorumlara baktımda benim bile kullanasım geldi...
Kapatmayında bizde bir deneyelim hocam...

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam satma kimseye botunu.Senin botunu kullanan bilir.Başka böyle bot yok piyasada.Fiyatları arttır renderlı rendersız paketler olsun ona göre maliyeti olur senin için.. Fiyatlarıda arttır zaten çok ucuz. O senin botunu kötüleyenlerinde kim olduğunun önemi yok.Her zaman olacak o rakipler. Son sözüm bu gerisi sana kalmış.

Render başarısı, ünlem geçmesi client havuzu kaliteydi

En büyük başarısı client havuzu idi madem bu arkadas kapattı bence diğer botçu arkadaşlar sistemlerine client havuzu sistemini eklemeliler.şiddetle öneriyorum.

En büyük başarısı client havuzu idi madem bu arkadas kapattı bence diğer botçu arkadaşlar sistemlerine client havuzu sistemini eklemeliler.şiddetle öneriyorum.

Aynen bu kanal kapanmaları için hayati önlem niteliğinde

Videoyap ekleyecek ama uzun sürmez inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri