YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otomatik botta sorun mu var yoksa benmi beceremedim. :) 1 saattir video atmadı..

Hocam eğer herşeyi doğru yaptığınıza eminseniz sistemde şuan bir yavaşlık söz konusu hayko hocam ilgileniyor en kısa sürede cözüme ulaşır umarım.

Hocam eğer herşeyi doğru yaptığınıza eminseniz sistemde şuan bir yavaşlık söz konusu hayko hocam ilgileniyor en kısa sürede cözüme ulaşır umarım.

Daha bugün bu botu ilk defa deniyorum. :) Ben bir işe başladımmı kesin sorun çıkıyor.. Bekleriz bakalım.. Bekleye bekleye bedevi olduk..

Daha bugün bu botu ilk defa deniyorum. :) Ben bir işe başladımmı kesin sorun çıkıyor.. Bekleriz bakalım.. Bekleye bekleye bedevi olduk..

Çözülmeyecek sorun yoktur hocam sorunun devam ederse yaz bana bakalım bi elimden geldiğince yardımcı olmaya calısayım :)

Çözülmeyecek sorun yoktur hocam sorunun devam ederse yaz bana bakalım bi elimden geldiğince yardımcı olmaya calısayım :)

Hala yükleyemedim.. :) Az daha sabır. Olmazsa başka kanal deniyeceğim oda olmadı hayko arkadaşımıza yazarım. Oda olmadı seni rahatsız ederim. Eyvallah :)

Hala yükleyemedim.. :) Az daha sabır. Olmazsa başka kanal deniyeceğim oda olmadı hayko arkadaşımıza yazarım. Oda olmadı seni rahatsız ederim. Eyvallah :)

Bende şuan sıkıntı yok normal hızla atıyor videoları sorun varsa yardımcı olabilirim.

Özgünleştirme yapıyormusunuz?
Geriye dönük tarama hayırda duruyor ve tarama aralığı 60 dk olarak ayarlı. Anlamadım ben bu işi hala bir video atamadım.

o bölüm kaçtane video atacağını seçer. evet diyip 9999 olursa hepsini atar

Bu bot bi şahane :D 2 günde 30 adsense kanal çıkarttı bana sağolsun ünlem geçme düzeyi çok iyi,kapanma oranı çok düşük,kullanımı çok basit

Paranız varsa vds+bot alın uzun video çalısanlar için nimet isleme limiti 1gb

Beyler yeni aldım da ben botu kendi clientimi oluşturdum şuan. Bir kanal ekledim sonra bir kanal bulup çekmeye kalkıştım "özgünleştir" görünce tıkladım fakat henüz yüklenen video yok. Özgünleştir dediğim için mi geç yüklüyor?

Beyler yeni aldım da ben botu kendi clientimi oluşturdum şuan. Bir kanal ekledim sonra bir kanal bulup çekmeye kalkıştım "özgünleştir" görünce tıkladım fakat henüz yüklenen video yok. Özgünleştir dediğim için mi geç yüklüyor?

Özgünleştir diyince yüklemiyor sanırım bir arkadaşta da o sorun vardı.

şuan yükleme yapabilen varmı?Bendede yükleme olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri