YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes selam vermiş :) slm [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam..

bende botla tanışalı 2 ay oldu şimdi piyasanın en iyisi bu bana göre :) yükleme yapmaya vaktim olmasada alıyorum botunu.. 3.paket candır

herkes selam vermiş :) slm [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam..

bende botla tanışalı 2 ay oldu şimdi piyasanın en iyisi bu bana göre :) yükleme yapmaya vaktim olmasada alıyorum botunu.. 3.paket candır

Aganın boşa yatmasın bot orda sen bana söyle ben yüklerim ne istersen hiç yorma parmacıklarını sen :D

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] ikimiz aynı anda yazmışız, [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hangimizi seçiyon çabuk söyle :D Adamada ayıp oldu konuyu sıvazladık neyse selamlar saygılar :D

bu bot en çok benden çekiyo :D 700 videoyu 0 dakika aralığında yüklüyorum daha kapanma yok çok şükür

Herkese selam olsun arkadaşlar.

Yorum yazan yazmayan herkese teşekkür ederim.

Konuyu takip ediyorum fakat konuya cevap yazmaya pek vaktim olmuyor.

Ciddi bir kaç sistem güncelleştirmesi yazıyorum. Tüm vaktimi onlar alıyor.

Herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim.

tek beklediğin güncelleme toplu özgünleştirme.Tek tek çok zor oluyor.Teşekkürler

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] hocama katılıyorum [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam yüklü videolara toplu özgünleştirme olursa harika olur.

tek beklediğin güncelleme toplu özgünleştirme.Tek tek çok zor oluyor.Teşekkürler

Şuan ki bitmiş halini göstereyim o zaman.

Dkz8l3.png

Böyle bir şey iş görür mü ? :o

Şuan ki bitmiş halini göstereyim o zaman.

Dkz8l3.png

Böyle bir şey iş görür mü ? :o

hemde nasıl :D diyelim 300 videoyu özgünleştircem aralarına süre ekliyebilcezmi yoksa hepsini birdenmi özgünleştiriyor.Süre olmazsa sıkıntı olabilir

hemde nasıl :D diyelim 300 videoyu özgünleştircem aralarına süre ekliyebilcezmi yoksa hepsini birdenmi özgünleştiriyor.Süre olmazsa sıkıntı olabilir

API izinli bu işlem ama gene de araya bir kaç saniye bekleme eklenebilir.

Olmadı daha temkinli davranayim derseniz video limiti yazan kısma 50 50 girersiniz yavaş yavaş yaparsınız işlemi.

API izinli bu işlem ama gene de araya bir kaç saniye bekleme eklenebilir.

Olmadı daha temkinli davranayim derseniz video limiti yazan kısma 50 50 girersiniz yavaş yavaş yaparsınız işlemi.
hocam bence video arası bekleme gibi bir şey olursa daha iyi olur.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam bu toplu özgünleştirme ne zamana gelir bir de toplu özgünleştirme yaparken kanala videoları bot ile eklemek zorunlu mu?yoksa vdsden yükleyip bot ile toplu özgünleştirme yapabiliriz değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri