Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Botun boştaysa yolla bana ben yüklerim katipherkes selam vermişslm @Hayko hocam..
bende botla tanışalı 2 ay oldu şimdi piyasanın en iyisi bu bana göreyükleme yapmaya vaktim olmasada alıyorum botunu.. 3.paket candır
arada bende kullanıyorum şimdi lazım olur senden isterim senin de işin olur bozuşmayalım sonraBotun boştaysa yolla bana ben yüklerim katip![]()
herkes selam vermişslm [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam..
bende botla tanışalı 2 ay oldu şimdi piyasanın en iyisi bu bana göreyükleme yapmaya vaktim olmasada alıyorum botunu.. 3.paket candır
Yok yok bozuşmayız sen merak etme istediğinde veririm botuarada bende kullanıyorum şimdi lazım olur senden isterim senin de işin olur bozuşmayalım sonra![]()
tek beklediğin güncelleme toplu özgünleştirme.Tek tek çok zor oluyor.Teşekkürler
tek beklediğin güncelleme toplu özgünleştirme.Tek tek çok zor oluyor.Teşekkürler
Şuan ki bitmiş halini göstereyim o zaman.
![]()
Böyle bir şey iş görür mü ?![]()
hemde nasıldiyelim 300 videoyu özgünleştircem aralarına süre ekliyebilcezmi yoksa hepsini birdenmi özgünleştiriyor.Süre olmazsa sıkıntı olabilir
Kalbim Sende'yi izledinmi![]()
hocam bence video arası bekleme gibi bir şey olursa daha iyi olur.API izinli bu işlem ama gene de araya bir kaç saniye bekleme eklenebilir.
Olmadı daha temkinli davranayim derseniz video limiti yazan kısma 50 50 girersiniz yavaş yavaş yaparsınız işlemi.
hocam bence video arası bekleme gibi bir şey olursa daha iyi olur.
Hocam buradan küçük resimde ekleyebilecekmiyiz zeki mürende bizi görecek miBakalım ne olacak. Dün yaklaşık 4000 kadar videomu güncelledim bu sistem üzerinden. 2-3 güne belli olur neticesi.
Hocam buradan küçük resimde ekleyebilecekmiyiz zeki mürende bizi görecek mi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.