Hocam ben de yüklenmiyor videolar ne yapmam gerekli yeni bir api key falan mı oluşturmalıyım
Destekden yaz yardımcı olurlar token olusturman lazım resimli anlatımı var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben de yüklenmiyor videolar ne yapmam gerekli yeni bir api key falan mı oluşturmalıyım
şu bota ben istediğim çerçeveyi atsam o çerçeveye alsa videoyu vede camtasia gibi clip speedle istedğimiz gibi oynama özelliği eklede bizde alalım[MENTION=9193]Hayko[/MENTION]
hocam uzun videoların renderlenme süresi nekadar..mesela bir saatlik videoyu zomlayıp kesip biçtikten sonra kaç dakka içinde yayınlayalirz
deneme üyeliği alabilirmiyim
UgurSeyma arkadaşın da dediği gibi video ortası değil hiçbir para kazanma sistemi aktif değil. Şuanda üzerinde çalıştığımız bir konu ileride umarım para kazanma da açılacak.Hocam video ortası reklam girme modülü aktif olacak mı? Yada aktif ise ben mi göremedim![]()
Hocam saolun istekler ve botlar için![]()
Merhaba arkadaşlar, bilen bilir daha önce buradaki konumuzdan yutup.org sisteminin satışını yapmış ve bazı sebeplerden ötürü satışı sonlandırmak zorunda kalmıştım.
Şimdi sistemi tekrar aktifleştirdim ve yeni bir tanıtım konusu ile sizlerleyiz.
Öncelikle botumuz piyasadaki diğer botlara nazaran kısıtlı özelliklere sahiptir.
Var olan ve olmayan özellikleri olabildiğince listelemeye çalıştım.
Sıkça sorulan sorular ile başlamak istiyorum.
# S.01 - Bot internetimizin kotasını mı kullanıyor ?
# C.01 - Hayır bot kendi sunucuları üzerinden video indirme ve yükleme yapıyor.
# S.02 - Botta günlük yükleme limiti var mı ?
# C.02 - Hayır botta günlük yükleme limiti bulunmamaktadır.
# S.03 - Bot para kazanma, telif ve ünlem silme gibi şeyler yapabiliyor mu ?
# C.03 - Maalesef henüz bu tür bir çalışma yapmamaktadır. Sadece hesabınıza belirtilen videoyu indirip, belirttiğiniz kriterlere göre işleyip, yüklemektedir.
~ Gelelim popüler özelliklerine ~
# Mevcut link botları, arama botları ve otomatik bot ile kanalınıza kısa zamanda bir çok şekilde video ekleyebilirsiniz.
# Otomatik bot özelliği sayesinde youtube ve dailymotion da yer alan kanalları tek tıkla kopyalama yapabilirsiniz.
Gelişmiş otomatik kelime takibi sistemi ile hedef kelimenizde otomatik olarak güncel içerikleri taratabilir veya var olan videoları geriye dönük tarama işlemi otomatik alabilirsiniz.![]()
![]()
# Videoları eklerken başlık, açıklama veya etiketini özgünleştirerek ekleyebilirsiniz.
# Video başlık, açıklama ve etiketlerini başka dillere çevirerek ekleyebilirsiniz. Yandex apisi kullanılmaktadır ve 36 dil desteği bulunmaktadır.
# Videolarınıza logo (watermark) basabilirsiniz.
# Videolarınıza çerçeve ekleyebilir, sesini kısabilir, giriş kısmını altyazı yazabilirsiniz.
# Videolarınıza belirttiğiniz oranlarda zoom yapabilirsiniz. 3. taraf eşleşen geçmede oldukça başarılıdır. Örnek : http://i.imgur.com/swAMdna.png
# Videolarınızın giriş kısmı için intro, çıkış kısmı için ise outro dediğimiz 5 saniyelik ekleme yapabilirsiniz.
# Videolarınızı başından, sonundan veya hem başından hem sonundan süre olarak kesebilirsiniz. (şimdilik sadece link botu için geçerli)
Videolarınızı belirleyeceğiniz oranlarda otomatik olarak hızlandırabilir bu özellik sayesinde ses eşleşeninden kurtulabilirsiniz.![]()
# Videolarınızı blogger, bloglarınıza gönderebilirsiniz.
# Yüklenen videolarınız otomatik olarak ping servislerine gönderetebilirsiniz.
~ Ünlem geçmek için neler yapabiliriniz ~
# Uzun videolarda müşterilerimden gelen yorumlara göre %80 başarı elde ediyoruz. Yaptırdığımız işlem ise %20 çerçeve ve %20 zoom. Alttaki resimde de görebilirsiniz.
![]()
# Zoom sayesinden görüntü eşleşeni de geçebilirsiniz. Alttaki resimde yer alan videoya sadece %20 zoom uygulanmıştır.
![]()
Fiyatlarımız gene eski konuda olduğu gibi 10 TL 'den başlamaktadır.
Paketlerimiz şu şekilde :
![]()
Paketlerde yazılan ve sıkça sorulan "Otomatik Limit" nedir onu açıklayayim. Otomatik limit paketiniz süresince size tanınan otomatik bot kullanımında hakkınızdan düşülen limittir. Yani 15.000 limiti olan bir paket satın aldınız ve içerisinde 3.000 video olan bir kanalı kopyalamak için otomatik botu kullandıysanız bu çekim işleminden sonra limitiniz 13.000 olarak güncellenecektir. Fakat bu demek değildir ki limit 0 olunca video yüklemeyeceksiniz. Bu sadece otomatik botta geçerli olan bir limittir. Arama botları ve link botlarında herhangi bir limit yoktur.
Video yüklemeleri youtube data api v3 ile client üzerinden yapılmaktadır.
Bunun yanı sıra burada konusunu açmış olduğum kanal takip yazılımı herkes için ücretsizdir.
Kayıt olmak için : yutup.org - Kayıt
Denemek isteyenler lütfen sisteme kayıt olduktan sonra Destek kısmından bu taleplerini belirtsinler. Belirten arkadaşlara 120 dakika süresince deneme hesap sağlıyorum.
Satın almadan önce lütfen Destek üzerinden deneme talep edin ve o şekilde satın alın. Belirtmekte fayda var ücret iadesi yapılmamaktadır.
Satın almak isteyenler sisteme kayıt olduktan sonra Paketler / Ödeme sayfası üzerinden banka hesaplarımıza veya paypal üzerinden alım işlemini gerçekleştirebilirler.
Görüş ve Önerilerinize açığım. Her türlü olumlu/olumsuz eleştiriyi konu altından yapabilirsiniz.
Herkese bol kazançlar dilerim.
bir saat kullanmıştın işte botun nası olduğunu görmek için yeterli bi süre , sömürmeyin adamların iyi niyetinimerhaba dün deneme süresi istemiştim az önce baktım sürem dolmuş son 1 saatini kullanabildim destek bölümünden yeniden talep gönderdim yeniden deneme verme şansınız varmı hayırlı işler
ünlem geç diye birşey alan yok.hocam ünlem geçmede limit varmı mesela 1 gb filmdede ünlem geç yapıyormu eşleşen ve dünya engeli için bot çerçeve ekliyormu filmlere birde video ortası reklam nezaman gelir
ünlem geçme var yazmışlarya video zoom felan yapıyor bunu her videoya mı yapıyor anlamadım orasını yoksa sadece bizmi seçiyorum 300mb altı video zoom yap diyemi ?ünlem geç diye birşey alan yok.
çerçeve hızlandırma kırpma kesme falan diye bölümler var.
herşeye yaptıramazsın.sınır 300 mb.
vortası reklamlar da kolay kolay gelmeycek gibi abinin yazdıklarına göre.daha para kazanmaları açma var ondan önce..vyapta da zaten onların yasal olmadığı yazıyor.
ünlem geçme var yazmışlarya video zoom felan yapıyor bunu her videoya mı yapıyor anlamadım orasını yoksa sadece bizmi seçiyorum 300mb altı video zoom yap diyemi ?
ünlem geç yapmıyor ozaman bot ben 1 gb film atıyorsam nasıl yapcam ünlem geç nede eşleşen hiçbiri geçmezki 1gb edit dahi yapmıyormuşkanalını tanıtıyorsun..sıfır o haliyle..ne atarsan editsiz olduğu gibi atar sadece özgünleştirmesine karışırsın
ama yok ben çerçeve falan ekleyecem dersen kanalı tanıttıktan sonra bir işlem daha var.orda tikliyorsun işte çerçeve mi zoom mu falan istediğini ya da hepsini birden.onları hallettikten sonra yüklemeye başlıyorsun.
ünlem geç yapmıyor ozaman bot ben 1 gb film atıyorsam nasıl yapcam ünlem geç nede eşleşen hiçbiri geçmezki 1gb edit dahi yapmıyormuş
arkadaşlar bu botun ünlem geçme yüzde oranı nedir? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim![]()
%100..
dostum diğer botlara göre hızı yeterlimi? şu an başka bir bot kullanıyorum ünlemi geçemiyor 2 güne 1 yavaşlıyor hata veriyor. bu botta inşallah bu tür sorunlar yaşanmıyordur. ona göre satın alıcam![]()
![]()
5 kanala yükleme yapıyorum şuan.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.