YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanırım 1 saat falann oldu giriş yapılamıyor. ilk kez botta boyle bir sorunla karşılaştım

edit: düzeldi, sorun yok

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] abimden bir adet yutup.org botu aldım bot harika stabil çalışıyor fakat kendisine sormak istediğim bir şey var.Ben kelime ile video buluyorum bir kelime var.Fakat ben 1 sayfa ile bir sayfa arasındaki videoların çıkmasını istiyorum fakat burda seçenek olarak sadece başlangıç var buna bir el atabilir misiniz yarın yarından sonra falan başlangıç ve bitiş şeklinde yaparsanız çok sevinirim hocam iyi günler.

@Hayko http://www.ytpara.com/youtube-sorun...eni-unlem-gecme-yontemi-100-eylul-2014-a.html buradaki olayı bota ekleyip video ortası reklam eklerseniz bot çok sağlam özellikleri olur ve eminim satışlar 2 katına çıkar hocam bu konuda çalışma yaparmısınız diğer tüm botlarda var sizin botuda kullanmak istiyorum video ortası reklam yok diye almıyorum benim için bot en önemli özellik video ortası reklam ekleme şansınız varmı_

@Hayko http://www.ytpara.com/youtube-sorun...eni-unlem-gecme-yontemi-100-eylul-2014-a.html buradaki olayı bota ekleyip video ortası reklam eklerseniz bot çok sağlam özellikleri olur ve eminim satışlar 2 katına çıkar hocam bu konuda çalışma yaparmısınız diğer tüm botlarda var sizin botuda kullanmak istiyorum video ortası reklam yok diye almıyorum benim için bot en önemli özellik video ortası reklam ekleme şansınız varmı_

bu özellik zaten var botta videoyu yan çeviriyor.Ayrıca videonun sonuna istediğimiz kadar süre ekletebiliyoruz

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] hocam botu kullanıyorum çok harika memnun kaldım bottan 15bin video hakkı var az gibi gelecek [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam bu miktarı 5 10 tl daha vererek 20 30 bin yapma ihtimaliniz var mı?

bu özellik zaten var botta videoyu yan çeviriyor.Ayrıca videonun sonuna istediğimiz kadar süre ekletebiliyoruz
tamam hocam yan çeviriyor ama olay o değilki youtube editörden yapması lazım ayrıca sonra geri düzeltmeliyiz 100 video atsam tek tek elimle düzeltip video ortası reklamları girsem 1 günümü alır o yüzden diyorum bot oto yapamazmı bunları

tamam hocam yan çeviriyor ama olay o değilki youtube editörden yapması lazım ayrıca sonra geri düzeltmeliyiz 100 video atsam tek tek elimle düzeltip video ortası reklamları girsem 1 günümü alır o yüzden diyorum bot oto yapamazmı bunları

videoları geri düzeltmek uzun sürüyor haklısın ben kullanmıyorum o özelliği ama video ortasını girmek çok uzun sürmez videoları yan sekmede açıp girebilirsin yada imacros kodları var.Artık botlara herşeyi yaptıramıyoruz malesef youtube anlıyor.

öncelikle bot kullanmayı pek sevmem ama yutup botu 3 gündür kullanıyorum ve ilk izlenimlerime göre çok iyi, aşırı teferruatları olmasada piyasadaki botlarla yarışır derecede. bana göre en büyük artısı video yükleme işleminde sizin internetinizi kullanmaması, yani bu botu aldığınızda sanki vds de almış oluyorsunuz.. 3 günde deneme amaçlı 500 video yüklemişim ve kanalım halen sapasağlam ayakta, bot kullanıp kanalları kapananlar için söylüyorum...

almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim özellikle yt to yt şeklinde spam çalışanlar için mükemmel.. bunun yanında da çoğu siteden video çekip yükleme yapabiliyorsunuz..

bottaki yan çevirme başka

kendi sunucusunda yapıyor yan çevirme işlemi ve mb sınırı var botta 300mbı geçen videoları yapmıyor

bu youtube editörden yapılan işlemlerde mb sınırı bulunmuyor

bilginize

sizin sunucuda calışıyorsa kanallarımızı görme imkanınız var doğru mu ?

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] abimden bir adet yutup.org botu aldım bot harika stabil çalışıyor fakat kendisine sormak istediğim bir şey var.Ben kelime ile video buluyorum bir kelime var.Fakat ben 1 sayfa ile bir sayfa arasındaki videoların çıkmasını istiyorum fakat burda seçenek olarak sadece başlangıç var buna bir el atabilir misiniz yarın yarından sonra falan başlangıç ve bitiş şeklinde yaparsanız çok sevinirim hocam iyi günler.

Destekten de cevapladım buradan da yazmış olayım. İstemiş olduğunuz 1-3 sayfa çalışması şuan için mümkün değil.

Teşekkürler öneriniz için fakat video ortası açma, 3. taraf silme gibi özellikleri getirmeyi şuanda hiç düşünmüyorum. Bazı botlarda yaşanan sorunları gördükçe bu işlemleri sürekli erteliyorum. Botumuzu kullanan arkadaşlara tavsiyem ise elle para kazanmayı açmalarıdır yada alternatif imacros kullanabilirler.

öncelikle bot kullanmayı pek sevmem ama yutup botu 3 gündür kullanıyorum ve ilk izlenimlerime göre çok iyi, aşırı teferruatları olmasada piyasadaki botlarla yarışır derecede. bana göre en büyük artısı video yükleme işleminde sizin internetinizi kullanmaması, yani bu botu aldığınızda sanki vds de almış oluyorsunuz.. 3 günde deneme amaçlı 500 video yüklemişim ve kanalım halen sapasağlam ayakta, bot kullanıp kanalları kapananlar için söylüyorum...

almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim özellikle yt to yt şeklinde spam çalışanlar için mükemmel.. bunun yanında da çoğu siteden video çekip yükleme yapabiliyorsunuz..

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] hocam botu kullanıyorum çok harika memnun kaldım bottan 15bin video hakkı var az gibi gelecek [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam bu miktarı 5 10 tl daha vererek 20 30 bin yapma ihtimaliniz var mı?

paket 6 ile ek otomatik limiti satın alabilirsiniz.

sizin sunucuda calışıyorsa kanallarımızı görme imkanınız var doğru mu ?

Elbette doğru. Sonuçta web sunucusu üzerinde ekli kanallarınız. İstemem halinde butün kanallarınızı görebilirim. Bütün web tabanlı botlar da bu şekilde çalışmaktadır.

spam yapıyorsanız video editorü bu kadar sık kullanmamanızı tavsiye ederim. Bot otomatik yapabilir elbette fakat düşünün 1.000 kanala günde 100 video atılıyor.

Toplamda 100.000 adet video, youtube yöneticisine ek yük ile çeviriliyor. Otomatik yaptığımızda bu limiti her gün tekrar edince youtube bir yerde elbette bunun önemli alacaktır. Üstüne ceza bile kesecektir. O yüzden şimdilik botta çevirip yükleme vardır fakat bu çevirmeyi elle düzeltmek kullanıcının görevidir.

Son düzenleme:
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Şöyle birşey yapabilirmisin hakan hocam videonun linkini verdiğimizde çözünürlüğü biz seçebilsek. Video editlerken boyut sınırına takılmayız

V2kzAR.png

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam hani ekle diyoruz her sayfada tıklıyoruz bir kanalı seçerken her defasında yeni sayfaya geçmesesk de kanaldaki tüm videoları yükle gibi bir seçenek olsa öbür türlü bin videolu kanallarda mesela çok uğraştırıyor bizi böyle bir şey yaparsanız harika olur hocam.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam hani ekle diyoruz her sayfada tıklıyoruz bir kanalı seçerken her defasında yeni sayfaya geçmesesk de kanaldaki tüm videoları yükle gibi bir seçenek olsa öbür türlü bin videolu kanallarda mesela çok uğraştırıyor bizi böyle bir şey yaparsanız harika olur hocam.

Otomatik botu kullan ege kanaldaki tüm videolar çeker istersen özgünleştirip veya başka dillere çevirip çekebilirsin

Otomatik botu kullan ege kanaldaki tüm videolar çeker istersen özgünleştirip veya başka dillere çevirip çekebilirsin
hocam otomatik botu kullanıcaktım tarama falan diyor nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor anlamadım yardımcı olur musunuz?bu arada ismin nedir abi?

hocam otomatik botu kullanıcaktım tarama falan diyor nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor anlamadım yardımcı olur musunuz?bu arada ismin nedir abi?

İsim yavuz geriye dönük taramayı işaretliyeceksin kanalın linkini yazıp ekle diceksin bot kanaldaki tüm videoları çeker senin başka birsey yapmana gerek yok

İsim yavuz geriye dönük taramayı işaretliyeceksin kanalın linkini yazıp ekle diceksin bot kanaldaki tüm videoları çeker senin başka birsey yapmana gerek yok

Yavuz abi tarama aralığı falan önemli değil yani?ayrıca çektiğim videolarda intro var başlarında ve sonunda da outro bunları kesicem ama nerden kesicem bilemiyorum nasıl yapıcaz_

Yavuz abi tarama aralığı falan önemli değil yani?ayrıca çektiğim videolarda intro var başlarında ve sonunda da outro bunları kesicem ama nerden kesicem bilemiyorum nasıl yapıcaz_

Geriye dönük taramada tarama aralığı önemli değiş render ayarları için kanal düzenleden seçebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri