YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistemde sorun olduğunu düşünmüyorum kapanma yaşamıyorum çok şükür

Kendi çalışma sisteminizi gözden geçirin botta bence de sorun yok

Paket 1 in yeniden aktif edilmesi için imza kampanyası başlatıyorum :)

Henüz botu kullanalı çok olmadı ama bende de kapanma sorunu yok.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] bot kullanan sayısı artıkca sunucu sayısı sabit kalıyor heralde 100 video 1 saatte atarken şimdi 100 video atması 6 saat geçti hala bekliyorum

böyle dahada yavaşlayacaksa bot paket 3 hariç kalmasın gitgide bot yavaşlıyor ilk kulladığım zaman videoyap daha hızlı bot varmış dedim şuanda kendi pc'den atsam bu hızda atar heralde 100 video 6-7 saat sürer oldu hepsi 20 dk 100mb videolar hd dahi değil

böyle dahada yavaşlayacaksa bot paket 3 hariç kalmasın gitgide bot yavaşlıyor ilk kulladığım zaman videoyap daha hızlı bot varmış dedim şuanda kendi pc'den atsam bu hızda atar heralde 100 video 6-7 saat sürer oldu hepsi 20 dk 100mb videolar hd dahi değil

Serverde genel bir problem var sanırım, 15 dakika kanal eklemeye çalıştım :(

Beyler 100'e yakın kanal açtım bu bot ile son 1 haftadır, nazar değmesin kapanma yaşamadım, 2-3 kanal anca kapandı. Neden bende durum böyle anlamadım, nazar değdirmeyin yalnız.

Benim yöntemim şu:

Her kanala kendi client'ından video atıyorum.

Her kanala kendi clientinden derken. Nasıl yani kanalın hesabı ile aynı şekilde client id ekleyip aynı kanala mı yükleme yapıyorsun. Bunu denemedim doğrusu denerim. Sorun yaşamıyorum ben ama yinede denerim. :)

10 liralık paket acılsakda edit özelliği iptal edilmeli

bot şuanda herkesdemi sorunlu yazan kimse yok kanal araması yapmıyor 5-6 farklı kanal farklı api denedim sonuç aynı link yazıp arama yapıyom aramıyor

Gmail aldığım kişi, yüklediğim içerikler ve bot ayarlarım aynı olmasına rağmen 1 aydır sorun yoktu son 3 gündür bende kanal kapanmaları yaşıyorum [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam ilgilenecektir

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam videoları indiremiyor, bir sıkıntı mı var acaba?

KAPATIYORUZ !

Merhaba, arkadaşlar bugün önemli bir karar aldım ve uzun süredir üzerinde düşündüğüm yutup.org sistemini kapatıyorum.

Aslında aralık sonuna kadar devam etmeyi düşünüyordum fakat ani bir karar değişikliği ile sistemi daha erken sonlandırma kararı aldım.

Bu durumun bir çok sebebi var elbette.

Başlıcaları;

# Bazı arkadaşların azımsanmayacak derecede kapanmaya yaşaması. Daha önce buradaki yazımda bunu dile getirmiştim. Bir kesim üye var ciddi bir kapanma yaşıyor buna karşılık diğer kesim böyle bir sorun olmadığını iddaa ediyor. Kapanan arkadaşlar ile yaptığımız denemelerde tatmin edici bir kapanmama oranı yakalayamadık. Bu haliyle de benim bu işlemi sürdürmem açıkcası pek içime sinmedi. Yani sorun sizde diye bir kestirim yapmak ve onları sistemden çıkarmak benim için kabul edilebilir bir seçim değil.

# Sunucu masraflarının giderek artması. Bildiğiniz üzere sistemde günlük/anlık bir limit yok. Yapılan render işlemlerine bağlı güclü sunucular gerekiyor, hal böyle olunca sistemin ciddi bir sunucu masrafı var. Tabi bu geçerli bir sebep olamaz. Sizler hizmet bedeli ödeyerek satın alıyorsunuz kullanmak hakkınız fakat artmayan üye sayımız ama artan sunucu masraflarından dolayı sistem artık neredeyse kar bırakmıyor.

# Buna ek olarak destekten yazan bazı arkadaşların mesjaları da beni bu işlerden soğuttu. Ben esnaf veya tüccar değilim sonuçta. Sizlere bir hizmet sunuyuorum fakat bazı sivri arkadaşlar bir bilet alıp, otobüsü satın aldığını zannedip hakarete varacak şekilde mesajlar yazınca insan ister istemez soğuyor sürdüresi gelmiyor.

# Bunun yanı sıra ben ekip olarak çalışmadığım, bireysel olarak bu işleri sürdürdüğüm için ciddi oranda vaktimi alıyordu bu proje. Normal hayatta kendime, özel işlerime vakit ayıramaz oldum.

Bunların yaynında tabi bazı özel sebeplerde var fakat sonuç olarak yutup.org bugün itibari ile hizmetine son veriyor.

Peki ne olacak mevcut ücretli üyeler ?

Hiç merak etmeyin kalan süreniz kuruşu kuruşuna ödenecek. VDS ve sunucu müşterileri için sorun yok süreleri bitene kadar kullanabilirler. Onlar bu durumdan bağımsızdırlar.

Kanal takip kullananlarda istediği taktirde devam edebilir, takip sistemi aktif olarak kalacaktır. Tabi isterlerse iadelerini yaparım.

Şuan tarih 20.12.2014 11:45 bu tarih baz alınarak iade işlemleri yapılacak.

Bugün yada yarın sisteme iade formu ekleyeceğim. O formu doldurarak iade talep edebilirsiniz.

Sizlerden ricam lütfen ama lütfen iade formu doldurun ve iadenizi yapalım.

Bugüne kadar elimden geldiğince sizlere kaliteli hizmet vermeye çalıştım. Şuan sizleri yarı yolda bıraktığımı düşündüğüm için aslında kendime kızıyorum fakat emin olun elimden fazlası gelmiyor.

Bize destek olan/olmayan/seven/sevmeyen herkese teşekkürler.

onu iyi demedin işte ben çok memnundum üstad kanal kapanması yaşamıyordum. tabi karar senin ama inşallah vazgeçersin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri