Zeplin Network Banka Ödemeleri -FORM-

Yetkili arkadaş foruma en son 09.08.2017 de girmiş.
Burada ciddi bir sorun var. Sorun ödeme gelmemiş olmasından daha vahim. Bu bir ticari iş sonuçta, insanlar ödeme beklerken 3 gün foruma giriş bile yapmamak gerçekten çok yanlış.
Yeniden aksamış olabilir, insanlar tahammüllü bir şekilde bekliyor ama birisi çıkıp günlerce açıklama yapmıyor.

Açıklama bekliyoruz...
insanların real hayatlarıda var bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir

insanların real hayatlarıda var bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir

Hocam real hayat ne demektir anlamadım. Foruma girip günde bir kez 5 dk ayırmak burada her türlü sıkıntıyı önler. Niye ödeme gecikiyor veya niye ödeme yapmadı vs demiyorum, gecikme de olur yolunda gitmeyen işler de olabilir, ama iletişim devam etmesi gerekir.

kimsenin bi yere kactigi yok. şuan ben bile ulasamiyorum şirketini yeni kurdu ve uygulanmasi gereken şartlar var webmoney üzerinden devam edebilirdi ödemeye ama böylesi hepimiz icin daha avantajli %5-6 lik pay cebimizde kalacak muhtemelen haftaya basliyacakdir ödemeler kimse endiselenmesin.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam bir açıklama yaparmısın bizde ona göre bekleyelim :D

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam bir açıklama yaparmısın bizde ona göre bekleyelim :D

Hocam daha öncede yazdığım gibi banka ödemelerine yeni geçtiğimiz için bazı prosedurleri yerine getirmemiz gerekiyor , bundan dolayı süreç uzadı ancak sadece bu aya özgü bir gecikme. Ödemeler Cuma gününe kadar tamamlanmış olucak , sonrasında Temmuz Ödemeleri de ay sonuna kadar tamamlanıcak. Webmoney Türkiye bu ayda çalışmalarına devam etseydi normal zamanında Webmoney'den ödemeleri yapıp Banka ödemelerini 1 ay erteleyebilirdik ancak , onlarda geçici bir süre faaliyetlerini durdurunca Banka Ödemelerini beklemek durumunda kaldık.
Ödemeler başladığında ödeme konusundan duyurusu yapılıcak. Bu arada hala formu doldurmayanlar varsa , doldurmalarını rica ediyorum.

Hocam daha öncede yazdığım gibi banka ödemelerine yeni geçtiğimiz için bazı prosedurleri yerine getirmemiz gerekiyor , bundan dolayı süreç uzadı ancak sadece bu aya özgü bir gecikme. Ödemeler Cuma gününe kadar tamamlanmış olucak , sonrasında Temmuz Ödemeleri de ay sonuna kadar tamamlanıcak. Webmoney Türkiye bu ayda çalışmalarına devam etseydi normal zamanında Webmoney'den ödemeleri yapıp Banka ödemelerini 1 ay erteleyebilirdik ancak , onlarda geçici bir süre faaliyetlerini durdurunca Banka Ödemelerini beklemek durumunda kaldık.
Ödemeler başladığında ödeme konusundan duyurusu yapılıcak. Bu arada hala formu doldurmayanlar varsa , doldurmalarını rica ediyorum.
skypedan yazdım hocam ben kanal linkimi bilmiyorum dönüş yaparsanız sevinirim

Ödemeler için bu hafta demiştik ancak elimizde olmayan sebeplerden dolayı en fazla 2 iş günü uzamak durumunda kaldı, bu sefer net tarih vermek gerekirse en geç 22 Ağustos 'ta Haziran ödemeleri , 30 Ağustosta ise Temmuz ödemeleri banka hesaplarınızda olucak. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler.

Ödemeler için bu hafta demiştik ancak elimizde olmayan sebeplerden dolayı en fazla 2 iş günü uzamak durumunda kaldı, bu sefer net tarih vermek gerekirse en geç 22 Ağustos 'ta Haziran ödemeleri , 30 Ağustosta ise Temmuz ödemeleri banka hesaplarınızda olucak. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler.
kanalımın url sini bilmediğimi söylemiştim ama dönüş sağlamadınız hocam

2. ayla beraber ödeyecekler herhalde sahibi bir geliyor sonra 1 hafta kayıp hadi hayırlı işler

Odemeler bugun ogleden sonra baslayip , yarin tamamlanacaktir. Yarin odemeler tamamlandiktan sonra her turlu sorunuz icin 18.00 den sonra Skypetan ulasabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri