Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
6 Adet Kanalımın Davetiyesini Aldım.
Sorularım ;
1 - Dashboard varmı nasıl ödeme alıcaz ?
2 - 6 Kanalla başvurdum 6 sıda aynı dashboarddamı olacak yani hepsi bir yeremi ödenecek ?
3 - video ortalarını kendimizmi girecez yoksa otomatik mi giriliyor network tarafından ?
4 - Kanalı soktuk atılması mümkünmü neden atılır ?
5 - Tekrar Başvuru Yapabilirmiyiz Ayrı Kanallarla Başvurduğumuz kanallar kabul edilmezse bağlı kanallarımıza etki eder mi ?
Şimdilik bu kadar...
TEŞEKKÜRLER.
alım varmı şu an hocam zepline ?
Bu MCN şirketinin adı oluyor hocam. Üst networkleri yani.LETSONCORPORATIONLTD_AFFILIATE size bağlı network mü
LETSONCORPORATIONLTD_AFFILIATE size bağlı network mü
Uzun bir süreden sonra hesaba sahte telif hakkı bildirimi gelmiş.Geri bildirim yaptım bu süre içerisinde kanal çıkarılabilir mi hocam?
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION]
7 Aralık - 8 Aralık 02:00'a kadar başvurularından davetiyesi gelenlererbain , [MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] xxxxxxx , [MENTION=23925]muhaberat[/MENTION] , @Varol tayfun xxxxx , [MENTION=9107]RiverStyx[/MENTION] , [MENTION=27261]Ramiz_Dayi[/MENTION]
NOT : Arkadaşlar ana partnerden ciddi bir uyarı aldık bilginiz olsun , isim ve kategori vermek istemiyorum ancak teorikte +18 olmayan ama aslında +18 olarak sayılabilecek olan kanalları lütfen göndermeyelim. Mesajım kanal sahiplerine iletilmiştir umarım.
İyi çalışmalar .
---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------
1)Hocam başvururken wm hesabınızı giriyorsunuz, ödemeler webmoney hesabınıza yapılacak
2)Kanallarınız bağımsız değerlendiriliyor tek yere bağlı olma durumu yok ancak ödemeyi toplu alıcaksınız. Bu durumda toplu kapanma riskinizi kaldırıyor eğer sizden kaynaklı bir toplu kapanma söz konusu olmazsa tabiki.
3)Reklam türleri sizin sorumluluğunuzda hocam biz mühadele etmiyoruz.
4) Kotayı düşünerek hareket ediyoruz açıldığımız günden beri davetiye yolladığımız kanal sayısı 350 civarı , tedbirli devam ediyoruz yolumuza yollanan her kanal 2 taraflı onaydan geçiyor , ondan dolayı atılma söz konusu değil. Aldığımız olası bir uyarıda hemen haber vereceğiz , konu üzerinden takip edebilirsini gelişmeleri.
5) Kabul olmamış kanal , eğer belli bir süre sonra şartları sağlamaya başlarsa tekrardan gönderebilirsiniz ( izlenme , kanal avatarı ünleme düşmesi gibi ) Başvurunuzdaki bir kanal şartları sağlamazsa başvurunuz silinir , ama daha önceden kabul almış kanallarınızı etkilemez .
İyi çalışmalar ..
Evet hocam alımlarımız devam ediyorum şu an için.
kaydolurken wm hesabı girdiğimi hatırlamıyorum walla bi teyit edebilirmisiniz kaydolurken ne girdiğimi girmemişsem girebilirmisiniz.. büyük ihtimalle girmedim.
Davetiye geldi ve onaylandı teşekkürler
ne zaman geldi hocam?
Keşke 1 hafta da veya daha az sürede 50-100 k alan kanallar fazla bekletilmeden alınsa boşa gidiyor izlenimler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.