Zeplin Network Tanıtım

Partnerden cıkarılan kanalın genelde para kazanması kapanıyor.
Unlink ettiğiniz arkadaş bu forumdanmı acaba? Para kazanması açıkmı soralım.
İlişkimiz ticaret hocam sizle. Kanalımızı kabul ettiniz diye öbür boyu biat edemeyiz. Kesinti oranının %70 den %50 ye çekilmesi hafif bir teslik değil malesef. Herkes ekmeğinin peşinde. Meseleleri kişisel algılamayıp bu forum üyelerine tarafsız şekilde yardımcı olmanızı bekleriz.

Hocam kişisel olarak algılamıyorum burada durduk yere küfürlü konuşan insana da , webmoney yetkilisi bayana karşı saygısızca konuşan insana bile ödemesini yaptık, benim tepkim biz burada kanal kapanmalarından , teliflerden vs. yakınırken siz gelmiş kanalın içine telifli içerik koyalım atılsın madem diyorsunuz ben de diyorumki zaten isteğiniz doğrultusunda kanalı unlink ediyoruz , eğer [email protected] adresine unlink etmek istediğiniz kanalları yollarsanız bizde en geç 31'in de unlink etmiş oluruz. 31'inde olmasının sebebi de ödemelerde karışıklık olmaması içindir.

Davetiye bekleyeyen kanallara davetiyeleri yarın gelicektir .

Ödeme yöntemimiz zaten webmoney olduğu için paypal'ın son durumu bizi etkilememiştir , bilginize.

30.05.2016 16:46:53'e kadar başvuru yapanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=34014]SaLiH4446[/MENTION] @dd [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] , [MENTION=20692]sancar[/MENTION]

[MENTION=8218]gurkano[/MENTION] ( kanalınız zaten bir mcn'ye bağlıymış ) ,

Hala çıkarmadı partner bizi, risk alıyorum diyor karşılığını almalıyım diyor ama amacı sömürgecilik sanırım sonradan %50 vermeye zorlayıp bizi çıkartmayarak.

Hala çıkarmadı partner bizi, risk alıyorum diyor karşılığını almalıyım diyor ama amacı sömürgecilik sanırım sonradan %50 vermeye zorlayıp bizi çıkartmayarak.

Kaç gün oldu bilmiyorum. Ama ben [email protected] buraya eposta attım. 2 günde de kanalım çıkmış. Zeplin yetkilisi kendisi unlink edemiyor. Ana partnere çıkmak isteyenleri bildiriyor. Ana partner de 1-2 güne çıkartıyor. Yazmamda ki amaç; belki eposta atmadınız kanal içinden unlink verdiniz diye. Kanal içinden unlink durumları uzayabilir dedi skypedan bana. Bence kendisine skype veya özel mesaj ile ulaşırsanız daha hızlı çözüme kavuşursunuz.

Kaç gün oldu bilmiyorum. Ama ben [email protected] buraya eposta attım. 2 günde de kanalım çıkmış. Zeplin yetkilisi kendisi unlink edemiyor. Ana partnere çıkmak isteyenleri bildiriyor. Ana partner de 1-2 güne çıkartıyor. Yazmamda ki amaç; belki eposta atmadınız kanal içinden unlink verdiniz diye. Kanal içinden unlink durumları uzayabilir dedi skypedan bana. Bence kendisine skype veya özel mesaj ile ulaşırsanız daha hızlı çözüme kavuşursunuz.

Ulaştım arkadaşım. 1.5 hafta kadar önce skype'tan da görüştüm, youtube üzerinden unlinki kabul etmedi zaten let's on. Zeplin yetkilisi 2 hafta sonra çıkartılır dedi, sonra ayın birinde çok büyük ihtimal verdi ama bekliyoruz hala. Hiç hoşuma gitmiyor açıkcası bu %50 olayının bize let's on tarafından dayatılması. En başından bu belli olsa hiç bulaşmazdım.

Son düzenleme:
Ulaştım arkadaşım. 1.5 hafta kadar önce skype'tan da görüştüm, youtube üzerinden unlinki kabul etmedi zaten let's on. Zeplin yetkilisi 2 hafta sonra çıkartılır dedi, sonra ayın birinde çok büyük ihtimal verdi ama bekliyoruz hala. Hiç hoşuma gitmiyor açıkcası bu %50 olayının bize let's on tarafından dayatılması. En başından bu belli olsa hiç bulaşmazdım.

Hocam unlink talepleri hakkında ilk sizle görüştüğümüz için size 2 haftalık süreç vermiştik ancak sonrasında buradan eğer mail atarsanız 2-3 gün içerisinde çıkarılacağını belirtmiştim , sizin kanal dışında unlink isteyenlerin hepsi çıkartıldı , denizciyiz hocam'da belirtmiş mail attık 2 gün içerisinde çıkarıldı diye siz hala her taraftan yazmış ve mail atmamışsınız. Neyse , işleme koyduk talebinizi partner onayladığında çıkıcaktır.

02.06.2016 21:30:53' e kadar başvuranlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=10836]C3LL0C4N[/MENTION] ( bütün kanallarınıza gelmiştir ) , @dd

Not: Eski kanallarınızı almaya devam ediyoruz , 1 seneyi devirmiş aylık 40-50 dolar getiricek kapasitedeki kanallarınızla başvurabilirsiniz

Son düzenleme:
2015 kanalına 50yi bırak 80 vermeliydiniz

---------- Spam Engelliyici 15:52 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

bende 50 tane 2015 kanalı var yalnız zeplin güvenirliğini kaybetti başta 70 deyip 50ye çekiyosa kimse kanal göndermez haksızmıyım

2015 kanalına 50yi bırak 80 vermeliydiniz

---------- Spam Engelliyici 15:52 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

bende 50 tane 2015 kanalı var yalnız zeplin güvenirliğini kaybetti başta 70 deyip 50ye çekiyosa kimse kanal göndermez haksızmıyım

Sizin tercihiniz hocam , bizim şu anki amacımız yüzdeleri eski seviyeleri çekebilmek bunun için kazancı az da olsa riski az kanalları toplayıp partnere karşı elimizi güçlendirmeye çalışıyoruz, bu arada kanallarınız da değerlenmiş oluyor.

Sizin tercihiniz hocam , bizim şu anki amacımız yüzdeleri eski seviyeleri çekebilmek bunun için kazancı az da olsa riski az kanalları toplayıp partnere karşı elimizi güçlendirmeye çalışıyoruz, bu arada kanallarınız da değerlenmiş oluyor.

Elimizi guclendirecegiz derken ? %70 e gerimi cikicak oran ?

Elimizi guclendirecegiz derken ? %70 e gerimi cikicak oran ?

Hocam kapanma oranından dolayı oranı düşürdüklerini belirttiler , yani kapanan kanal sayısının toplam kanal sayısına oranını belli bir seviyeye çekebilirsek yüzdeler artıcak. Bunun için riski az kanalları topluyoruz bu ara .

Hocam kapanma oranından dolayı oranı düşürdüklerini belirttiler , yani kapanan kanal sayısının toplam kanal sayısına oranını belli bir seviyeye çekebilirsek yüzdeler artıcak. Bunun için riski az kanalları topluyoruz bu ara .

Elimde 1 seneden daha eski kanallar var. Ama %50 dalga gecer gibi. Bos dursun.
Ha sizin sucunuz degil tabii ki.

Elimde 1 seneden daha eski kanallar var. Ama %50 dalga gecer gibi. Bos dursun.
Ha sizin sucunuz degil tabii ki.

Nasil isterseniz hocam sizin tercihiniz, kapanan kanala 20 gunde odeme bu sekilde devam ettigi surece biz partnerle calisacagiz, kendi kanallarimizi sokar yine calisiriz. Bu surecte de yuzdeyi yukari cekebilirsek zaten eski duzene tekrar donecegiz.

Nasil isterseniz hocam sizin tercihiniz, kapanan kanala 20 gunde odeme bu sekilde devam ettigi surece biz partnerle calisacagiz, kendi kanallarimizi sokar yine calisiriz. Bu surecte de yuzdeyi yukari cekebilirsek zaten eski duzene tekrar donecegiz.

Insallah doner hocam eski duzene. Benimde kanallarim var sizde ve parasinida aliyorum. Cikarmayida dusunmuyorum.

03.06.2016 16:29:59'e kadar başvuru yapanlardan davetiyesi gelenler : edittttttt

HÜSEYİN Rxxx xxxxx ( Hocam kanalınız başka bir mcn'ye bağlı gözüküyor )

dd ( sizinkiler yetişmedi, yarına kaldı davetiyeleriniz )

Son düzenleme:
09.06.2016 02:36:22'e kadar başvuru yapanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=12282]serserin[/MENTION] , [MENTION=12340]De_Niro[/MENTION]
[MENTION=48693]puzzleman26[/MENTION] ( Farklı Mcn'ye bağlı olduğu için davetiye gönderilemiyor )

09.06.2016 02:36:22'e kadar başvuru yapanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=12282]serserin[/MENTION] , [MENTION=12340]De_Niro[/MENTION]
[MENTION=48693]puzzleman26[/MENTION] ( Farklı Mcn'ye bağlı olduğu için davetiye gönderilemiyor )

Şartlar aynı mı?

Şartlar aynı mı?

Hocam eski sartlardan kanal gelirse de aliyoruz , ancak bu ara genelde 1 seneyi devirmis aylik 30 40 dolar kazandirabilecek potansiyelde kanallari kabul ediyoruz , hem kapanma oranimizi dusurmek hem de kanallari degerlendirmeye calisiyoruz bu ara.

Hocam eski sartlardan kanal gelirse de aliyoruz , ancak bu ara genelde 1 seneyi devirmis aylik 30 40 dolar kazandirabilecek potansiyelde kanallari kabul ediyoruz , hem kapanma oranimizi dusurmek hem de kanallari degerlendirmeye calisiyoruz bu ara.

Hocam gidisat nasil onumuzdeki ay cekebilir miyiz yuzde 70e durumlar nasil gosteriyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri