Zeplin Network Tanıtım

bağladığımız bütün kanalların ödemesi toplu oalrak mı gönderilecek

sorunun cevabı evet ise banka hesabı vereyim. webmoney kullanmıyorum
dolar hesabı mı verecez yoksa tl hesabı mı
tesekkürler :)

Hocam şimdi şöyle belirteyim , normalde tek tek gönderilecek wm hesaplarına ödemeler , bakılacak eğer 5 doları geçiyorsa wm hesabınıza ödemeler yapılacak. Wm hesabı olmayanların madur olmaması için banka seçeneğini koyduk , wm hesabı olmayanların kazançları toplanacak eğer 100 doları aşıyorsa banka hesaplarına toplu olarak yatırılacak.

Hocam şimdi şöyle belirteyim , normalde tek tek gönderilecek wm hesaplarına ödemeler , bakılacak eğer 5 doları geçiyorsa wm hesabınıza ödemeler yapılacak. Wm hesabı olmayanların madur olmaması için banka seçeneğini koyduk , wm hesabı olmayanların kazançları toplanacak eğer 100 doları aşıyorsa banka hesaplarına toplu olarak yatırılacak.

yani dolar hesabına toplu olarak gönderilecek

Hocam bankaya toplu gelicekte , çok yüksek ihtimal de dolar olucak ama o kısım kesinleşmedi. Sizin için çok farkeder mi ? Eğer ediyorsa olası bir durumda alternatif düşünelim.

hayır hocam farketmez benim için
ona göre size dolar ya da tl hesabı verecem
hangisi oluyorsa artık :)

toplu olarak ödendikten sonra sıkıntı yok ister dolar olsun ister tl :)

tesekkürler

hayır hocam farketmez benim için
ona göre size dolar ya da tl hesabı verecem
hangisi oluyorsa artık :)

toplu olarak ödendikten sonra sıkıntı yok ister dolar olsun ister tl :)

tesekkürler

Banka ödemesi isteyenlerin sayısı az zaten hocam ödeme zamanı sizinle iletişime geçeceğiz. :) Formu dolduruken iletişim bilgilerini doğru girin yeter.

28.11 başvuruları ve 29.11 başvurularından öğle saat 15:00'a kadarki kısmın davetiyeleri gelenler : [MENTION=40046]Ozcann[/MENTION] , Oğuz Sxxxxx , [MENTION=32186]Erhan26[/MENTION] , [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] , [MENTION=27775]zigzugh[/MENTION] , [MENTION=33775]prime[/MENTION] , [MENTION=20114]fatihatasoy[/MENTION] , [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] , [MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] , [MENTION=17278]mus[/MENTION]lum Oxxx , [MENTION=19368]ahmet6680[/MENTION] , [MENTION=23639]qwerr02[/MENTION], [MENTION=7796]Hakan[/MENTION] Çxxxxxxx, [MENTION=38506]seko29[/MENTION] , [MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION] , [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] , [MENTION=29031]serdaar32[/MENTION] , [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] , [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] , [MENTION=18212]hakancimen[/MENTION] , [MENTION=35817]5N1K[/MENTION] [MENTION=32186]Erhan26[/MENTION]

Davetiyenizi gördükten sonra geri dönüş yaparsanız sevinirim.

ÖNEMLİ NOT: Kanal avatarınız ünleme düşmüşse onu değiştirip tekrar başvurmanız gerekmektedir. Kanal avatarı ünleme düşmüş kanallar kabul edilmemektedir.

Arkadaşlar kanalınız neden kabul olmamış olabilir maddeler halinde yazıyorum:

1) Son 1 hafta içerisinde 1 gün bile 500'un altında kalmış olabilir.
2) Bir kanal yüzünden tüm başvurunuz yanmış olabilir.
3) Tüm ışıkları yeşil olmadığı için yani telif veya topluluk ihtarı veya para kazanmaya kapatılmış olabilir.
4) Disney içerikli bir kanal olabilir.
5) Kanalınız zaten quiz gibi bir partnere bağlı olmuş olabilir. ( Kanalınızın adsense 'e bağlı olması sorun teşkil etmiyor.)
6) Daha önceden başvuru yaptığınız bir kanal olabilir.
7) Kanal Avatarınız ünleme düşmüş olabilir.

Kanal avatarı ünleme düşenler hariç davetiye gelmiş ünlemleri kaldırıp tekrar göndereceğim teşekkürler.

bağladığımız bütün kanalların ödemesi toplu oalrak mı gönderilecek

sorunun cevabı evet ise banka hesabı vereyim. webmoney kullanmıyorum
dolar hesabı mı verecez yoksa tl hesabı mı
tesekkürler :)

aynen bende bunu merak ediyorum ödemeyi dolar hesabımıza alabilirmiyiz dolar olarak

Telefon numarasını da girmemiz isteniyor.Bütün bilgiler gerçek mi olmalı ? Ad-Soyad -telefon ?

ben mesela bugün 3 kanal yarın 5 kanal koydum fakat bilgilerim aynı, siz bu kanalların bana ait olduğunu tespit edip o şekilde toplayıp kazançlarını bankaya mı yollayacaksınız ? yoksa tek listede neyse onlar mı geçerli sadece ?

ben mesela bugün 3 kanal yarın 5 kanal koydum fakat bilgilerim aynı, siz bu kanalların bana ait olduğunu tespit edip o şekilde toplayıp kazançlarını bankaya mı yollayacaksınız ? yoksa tek listede neyse onlar mı geçerli sadece ?

Hocam webmoney hesabınız yoksa almanızı tavsiye ederim. Ancak belirttiğim gibi wm 'si olmayan arkadaşları madur etmemek için bankadan da ödeme yapacağız. Kanalların kime ait olduğu tespit edilip ona göre toplu ödemeler yapılacak bankaya. Ama bu süreç ödemeleri çok fazla geciktirecek olursa önümüzdeki aylarda banka ödemesi yerine paypal'ı aktifleştirmeyi düşünüyoruz. Belirttiğim gibi en garanti yol webmoney olacak bu süreçte. Zaten sizlerle konuştuğum kadarıyla webmoney'den herkes çok memnun. Ondan dolayı bizim de asıl ödeme yolumuz webmoney olucak.

benim bu webmoneye güvenim kalmadı rus malı bular belli olmaz votkayı fazla çektikleri bigün türkiye hesaplarını bloke ederler aynı şey quiz içinde geçerli

benim bu webmoneye güvenim kalmadı rus malı bular belli olmaz votkayı fazla çektikleri bigün türkiye hesaplarını bloke ederler aynı şey quiz içinde geçerli

O açıdan bakmadık tabi hocam :) Webmoney'den de kazık yiyeceksek zaten hiç şansımız yok :) Kesintileri falan paypal'a göre çok cazip .

Hocam mesela kanal bagladim flagtan kapandi.ayni icerikten tekrar kanal yapsam kabul edilirmi

Hocam partnerin çöpe dönmemesi için elimizden geleni yapacağız , kurallara aykırı bir durum değil ancak 2-3 defa daha tekrarlanması halinde kabul edilmeyecektir.

selam hocam davetiyeler tekrardan gelmiş :) bir sorum var aklıma takılan. quiz bildiğiniz gibi video ortalarını ayarlıyordu kendisi. bu partnerde öyle birşey sözkonusumu?

Hocam partnerin çöpe dönmemesi için elimizden geleni yapacağız , kurallara aykırı bir durum değil ancak 2-3 defa daha tekrarlanması halinde kabul edilmeyecektir.

hocam davetler geliyor ama mesela 4 kanal yolladım diyelim 2 sine geliyor 2 sine gelmiyor aynı gün yolladığım neden öyle bişey olabilir acaba

selam hocam davetiyeler tekrardan gelmiş :) bir sorum var aklıma takılan. quiz bildiğiniz gibi video ortalarını ayarlıyordu kendisi. bu partnerde öyle birşey sözkonusumu?

Yok hocam siz giriyorsunuz video ortasını , sizin yaptığınız değişiklere müdahale edilmiyor. Quiz kafasına göre değiştirebiliyordu.

hocam davetler geliyor ama mesela 4 kanal yolladım diyelim 2 sine geliyor 2 sine gelmiyor aynı gün yolladığım neden öyle bişey olabilir acaba

Hocam eğer ilk onayda yani bizim onayımızda sağlamadığı görülürse tüm başvurunuz yanıyor , ancak sizin başvuru muhtemelen 2. onayda bazı kriterlere uymadığı tespit edildiği için davetiyeniz gelmemiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri