Zeplin Network Tanıtım

Şimdi işin yoksa gir teker teke ronayla bu kadar işin içinde. Bu youtube arıza çıkarmasa bir günde ne olacak ya. :)

Şimdi işin yoksa gir teker teke ronayla bu kadar işin içinde. Bu youtube arıza çıkarmasa bir günde ne olacak ya. :)

1 nisana kadar süre varmıs
zaten o zamana kadar coğu kanal kapanır
hiç ellemeye gerek yok

o zamana kadar kim öle kim kala :)

1 nisana kadar süre varmıs
zaten o zamana kadar coğu kanal kapanır
hiç ellemeye gerek yok

o zamana kadar kim öle kim kala :)

Ya sözleşmeyi kabul edene kadar para kazanamıyorsa kanal? [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] böyle bi ihtimal söz konusu olabilir mi?

Ya sözleşmeyi kabul edene kadar para kazanamıyorsa kanal? [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] böyle bi ihtimal söz konusu olabilir mi?

Hocam daha ana partnerle görüşmedim ancak sanmıyorum öyle bir durum olacağını. Çok saçma olur öyle bir yaptırım olursa .Bu aralar paneldeki kazançlarda yansımıyor , arka arkaya geldi tüm sorunlar bakalım 1-2 güne netleşir.

Hocam daha ana partnerle görüşmedim ancak sanmıyorum öyle bir durum olacağını. Çok saçma olur öyle bir yaptırım olursa .Bu aralar paneldeki kazançlarda yansımıyor , arka arkaya geldi tüm sorunlar bakalım 1-2 güne netleşir.

bu anlaşmaya göre kapanan kanala ödeme yapmıyoruz demesin ?

Bence bu yeni sözleşmenin temel amacı partnerlerde olup da telif yemiş kanalları da temizlemek

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam bünyenizde toplam kaç bin kanal oldu?

partnerle görüşmeleriniz nasıl, sıkıntısız ödeme alabilecek miyiz hocam? bende yakında kanal bağlayacam size

partnerle görüşmeleriniz nasıl, sıkıntısız ödeme alabilecek miyiz hocam? bende yakında kanal bağlayacam size

Ay sonu raporuna ne yansirsa onu odeyecegiz diyorlar hocam ama youtube'un bu son yaptiklarindan sonra net bir sey diyebilmek mumkun degil , kalkar kapanan kanallari rapora koymazsa elllerinden birsey gelmez.

2 Aralık 17:00 - 3 Aralık 23:59 arası başvuranlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=45118]freddie[/MENTION] [MENTION=13132]imparator[/MENTION] [MENTION=10645]mikon5[/MENTION] ,Yunus Bxxxxxxx, [MENTION=15519]berkesakir[/MENTION] , [MENTION=9286]Mesut[/MENTION] [MENTION=40046]Ozcann[/MENTION] [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] [MENTION=43905]ilkerkarakas[/MENTION] [MENTION=10319]nicholaihel[/MENTION] [MENTION=24394]kastiro[/MENTION] [MENTION=10569]cabastro[/MENTION] [MENTION=12852]r1primo[/MENTION] @serdengecti @Shehriyar [MENTION=15344]CrimineL[/MENTION] [MENTION=41247]IYI3[/MENTION] [MENTION=8655]taha[/MENTION] Axxxxx [MENTION=36382]m.kahraman[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Bu arada dün gelen sözleşmeyi ana partnere sordum , önemli birşey olmadığını sadece kabul etmeniz gerektiğini söyledi.

Kanal kapanmalarıyla ilgili olarakta bundan sonra ana partnere göndereceğimiz kanal sayısını biraz daha azaltıyoruz. Bundan sonra davetiyelerin biraz daha geç gelmesine sebebiyet verebilir eğer çok sayıda başvuru gelmeye devam ederse şartları yukarı çekmek durumunda kalacağız. Bilginiz olsun . İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION]
multicolor-network bu kapanma olaylarının bir nebze önüne geçe bilmek için herksin videolarını gizliyo alıyormuş hocam siz ne yapacaksınız ?

@jargon45 Hocam ben öyle günlük onlarca kanal yapan biri değilim mesela ayda en fazla 2-3 kanal yaparım. Şartları karşılayan hitlenen kanalımı partnere bağlarken yine aynı wm cüzdan numarasını kullanmak sorun oluyormu veya gelir takibi için başvuru yaparken farklı cüzdan numarası girmek sorun olurmu ?

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION]
multicolor-network bu kapanma olaylarının bir nebze önüne geçe bilmek için herksin videolarını gizliyo alıyormuş hocam siz ne yapacaksınız ?

Hocam ana partnerle görüşüldü , önlememizin pek mümkün olmadığını alımları biraz azaltabileceğimiz görüşüne varıldı.

@jargon45 Hocam ben öyle günlük onlarca kanal yapan biri değilim mesela ayda en fazla 2-3 kanal yaparım. Şartları karşılayan hitlenen kanalımı partnere bağlarken yine aynı wm cüzdan numarasını kullanmak sorun oluyormu veya gelir takibi için başvuru yaparken farklı cüzdan numarası girmek sorun olurmu ?

Aynı cüzdan numarasını girerseniz daha iyi olur hocam ödeme açısından.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri