Zeplin Network Tanıtım

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] kasım ayının ödemeleri ne zaman baslıyacak acaba ?

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] kasım ayının ödemeleri ne zaman baslıyacak acaba ?

Hocam haber bekliyoruz biz de su an icin , odemeler basladigi zaman davetiye sistemi gibi odemesi gelenleri etiketlemeyi dusunuyorum sakincasi var mi sizler icin , yoksa iyi mi olur ?

Merhaba,

Kapananların %70'ini ödüyoruz dediniz, bu kesinti hariç %70 mi yoksa dahil mi?

edit: Tamamdır, siteden öğrendim :)

Son düzenleme:
Merhaba,

Kapananların %70'ini ödüyoruz dediniz, bu kesinti hariç %70 mi yoksa dahil mi?

edit: Tamamdır, siteden öğrendim :)

Bakmışsınız hocam ama yine de belirteyim, yüzde 30 kesintimiz fixtir. Kapanan kanal için de para kazanması giden kanal için de aynıdır.

Not: Bu arada para kazanması giden kanallarda kapanan kanallar statüsünde değerlendirilir , partnerden çıkartılır ve rapora yansıyan kazancı ödenir.

18 Aralık Cuma 02:00 - 20 Aralık Pazar 20:00 arasında yapılan başvuruların davetiyeleri yarın gelicektir.

Bu arada yakın zamanda şartlarımız değişicektir , haftalık kanal kotamızı aşmamak için bunu yapmamız şart oldu. Yakın zamanda açıklayacağım.

Kasım ayı raporları da elimize ulaştı ,30'una kadar ödenmiş olacak daha öncede belirttiğimiz gibi. Raporlara kapanan kanallarınızın ödemesi de yansımış. Bilginiz olsun, iyi çalışmalar.

18 Aralık Cuma 02:00 - 20 Aralık Pazar 20:00 arasında yapılan başvuruların davetiyeleri yarın gelicektir.

Bu arada yakın zamanda şartlarımız değişicektir , haftalık kanal kotamızı aşmamak için bunu yapmamız şart oldu. Yakın zamanda açıklayacağım.

Kasım ayı raporları da elimize ulaştı ,30'una kadar ödenmiş olacak daha öncede belirttiğimiz gibi. Raporlara kapanan kanallarınızın ödemesi de yansımış. Bilginiz olsun, iyi çalışmalar.

Kanala davetiye geldi kabul ettik, sonra ben videoyu sildim, boş bir şekilde duruyor. Bu kanal partnerden atılır mı ?

Kanala davetiye geldi kabul ettik, sonra ben videoyu sildim, boş bir şekilde duruyor. Bu kanal partnerden atılır mı ?

Hocam kanalınız sadece kapatıldığı zaman partnerden atılır.

Para kazanmasının gitmesi de kapanması olarak değerlendirildiği için para kazanma kırmızı olduğunda da partnerden çıkartılır ve kazancı ödenir.

Gelen yoğun kanal talebinden dolayı ve haftalık kotamızı aşmaya başladığımız için şartlarımız değişmiştir , konunun ilk mesajını güncelledim. Oradan Tekrardan tüm şartları okuyabilirsiniz. Buraya da bir kısmını yazalım.

Yeni şartlarımız:

- Kanalınız en az 1 aylık olup , toplam izlenimi en az 50.000 olmalıdır.

- Kanalınız son 1 hafta içerisinde her gün 1000 izlenmeyi geçmesi gerekmektedir.

- Telif,topluluk ihtarı almamış olmalı ve para kazanması açık olmalıdır.

- Disney içerikli veya +18 görünümlü bir içeriğe sahip olmamalıdır.

- Kanalınız başka bir network'e bağlı olmamalıdır. ( Adsense bağlı olması sorun teşkil etmiyor.)

- Kanal avatarınız ünleme düşmemiş olmalıdır.

- Yolladığınız her kanalın tek tek bu şartları sağlaması gerekmektedir. Şartları sağlamayan kanalları yollamanız hem sizi yorar hem bizi uğraştırır ve de sonuç olarak kabul edilmez.

UYARI : Yolladığınız kanallar içinde şartları sağlamayan tek kanalınız bile olsa tüm başvurunuz iptal olur

Başvurular sitemiz üzerinden yapılmaktadır.

Hocam bence tüm spam partnerler yanlış yapıyor. izlenime değil de dakika izlenimine bakmalısınız. 50 bin izlenmiş kanal, videosu 1 dakika, getirdigi kazanç bin izlenime bir dolar :)
Başka kanal var, 50 bin izlenmiş, videoları 40 dakika, getirdiği kazanç bin izlenime 20 dolar.

Bunun ayrımını yapmak gerek.

Hocam bence tüm spam partnerler yanlış yapıyor. izlenime değil de dakika izlenimine bakmalısınız. 50 bin izlenmiş kanal, videosu 1 dakika, getirdigi kazanç bin izlenime bir dolar :)
Başka kanal var, 50 bin izlenmiş, videoları 40 dakika, getirdiği kazanç bin izlenime 20 dolar.

Hocam haklısınız dakika izlenimi daha önemli ancak onun takibini yapmak mümkün olmuyor malesef biz ilk olarak ön elemeden geçiriyoruz zaten kanalları. Alım yaparken videoların uzunluğuna bakıp eğer şartlarımıza yakınsa ve videolar uzunsa davetiyesini gönderiyoruz. Türkçe kısa videoların davetiye alması da o oranda zor oluyor.

Dün başvurduklarım 1k ya takılıyorum ama biri son 1 hafta her gün 1k almış, fakat total izlenim 50k değildir. Alınmayacak mı şimdi, bunu daha yeni yazdınız?

Önemli not: Yeni şartlar belirlenmeden önce gelen başvurular eski kriterler üzerinden değerlendirilecektir.

Hocam yeni gelen şartlar çok ağır günlük 1000 izlenim limiti olmasa daha iyi 50000 izlenimli kanal yapılır.

Hocam yeni gelen şartlar çok ağır günlük 1000 izlenim limiti olmasa daha iyi 50000 izlenimli kanal yapılır.

Hocam şimdi haftada 100-150 kanal alıyoruz en fazla , şartları ağırlaştırmasaydık bu kotayı geçmemiz gerekicek. Ondan dolayı mecbur kaldık bu değişime.

---------- Spam Engelliyici 15:02 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------

İlk mesaja da eklediğim gibi :

Not: Eğer videolarınız uzun ve ortalama video izlenme süreniz 20 dakikadan fazla ise linkin yanına bunu belirterek şartlardan biraz daha düşük kanallarla başvurabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 15:22 ---------- Önceki Mesaj 15:02 ----------

Hocam dediğiniz durum hakkında çözüm üretmeye çalışıyoruz ancak bir de şöyle bir durum var, bazıları kanala giriş yapmak istemiyor kapanmama yaşamamak için kanal takipten izlenme süresini takip edemiyor bildiğim kadarıyla ? ( yanlışım varsa düzeltirsiniz.)
Ancak uzun videolar yanına not düşüldüğü takdirde ayrı değerlendirileceğini ekledim konuya.

Demek istediğim buydu hocam, izlenim dakikası yüksek olan kanallara bir ayrıcalık yapılabilir az da olsa.

6 kanalımla başvuru yapacağım. Dursun burada.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri