Zeplin Network Tanıtım

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] ödemeler hakkında bilgi alabildiniz mi acaba tahmini zaman olarak bir zaman bekliyoruzda

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] ödemeler hakkında bilgi alabildiniz mi acaba tahmini zaman olarak bir zaman bekliyoruzda

Hocam ödemelerle ilgili çok güzel haberlerim olucak , 30'una kalmayacak. Şu an için net tarih veremiyorum. Ancak şunu belirteyim beklediğinizden erken ödenecek , bu arada başvuru formundaki nikinizi arattım göremedim , skype'a gelirmisiniz müsaitseniz.

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

18 Aralık Cuma 02:00 - 20 Aralık Pazar 20:00 arasında yapılan başvuruların davetiyesi gelenler : [MENTION=40046]Ozcann[/MENTION] , [MENTION=32177]05m4nu[/MENTION] , [MENTION=11705]harun[/MENTION]ovsky [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] , [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] , [MENTION=12377]kaan48[/MENTION] , [MENTION=11872]AzomaXTR[/MENTION] , [MENTION=27171]fox[/MENTION] , [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] , [MENTION=10015]rega[/MENTION] (sadece 3 kanalınıza geldi son 3 harfleri zha ,oe1,-aq )

Davetiyesi gelenler onayladıktan sonra geri dönüş yaparsa sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam ben wm hesaplarini gitmemistim sonradan girme sansimiz varmi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek cuzdan numarasi yetermi hocam 3 kanalla basvurmustum

Burdan mesaj ile atsam olurmu hocam birde kanalin isimlerini farkli yazmistim galiba

Hocam yukaridaki yazinda okudum odemeler daha cabuk odenecekmis galiba, peki bununla ilgili net bir bilgi vericek misiniz ne zamansa?

Burdan mesaj ile atsam olurmu hocam birde kanalin isimlerini farkli yazmistim galiba

Hocam skype'tan yazabilirsiniz.

Çok kaliteli bir partnere benziyor, hayırlı işler.

Teşekkürler hocam

Hocam yukaridaki yazinda okudum odemeler daha cabuk odenecekmis galiba, peki bununla ilgili net bir bilgi vericek misiniz ne zamansa?

Hocam 30'una kadar dedik hep ama haftaya kalmayacak , konumuzu takip edin ödemeler yakındır.

Hocam skype ekledim , özel bi sorum olacak musait oldugunuzda ...

LetsonCorporationLtd Affiliate ana partnerinizin adı mı?bağlı olan kanalda LetsonCorporationLtd Affiliate mi yazacak?ben farklı bir partnere başvurdum bugün LetsonCorporationLtd Affiliate adlı davet geldi.sizin sisteme asla başvuru yapmamıştım

LetsonCorporationLtd Affiliate ana partnerinizin adı mı?bağlı olan kanalda LetsonCorporationLtd Affiliate mi yazacak?ben farklı bir partnere başvurdum bugün LetsonCorporationLtd Affiliate adlı davet geldi.sizin sisteme asla başvuru yapmamıştım

Hocam özelden kanalı yollayın isterseniz bakalım biz mi göndermişiz.

Bugün Kasım ödemelerini yaptığımız için , davetiyeleri biraz geç haber veriyoruz kusura bakmayın.

Davetiyesi gelenler :@Tayi , [MENTION=34304]efecan[/MENTION] [MENTION=25509]kivrakadil[/MENTION] [MENTION=27895]saiyan100[/MENTION] [MENTION=41247]IYI3[/MENTION] [MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION]

Davetiyeler

Davetiyesi gelenler : [MENTION=15365]YTuBeR[/MENTION] , [MENTION=39949]abdullah19[/MENTION] [MENTION=14216]caner1992[/MENTION] [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION], [MENTION=36382]m.kahraman[/MENTION] [MENTION=38506]seko29[/MENTION] [MENTION=38581]asasanx94[/MENTION] [MENTION=14999]Hdlfrz[/MENTION] [MENTION=45535]sldrn[/MENTION] [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] [MENTION=14816]ODEL[/MENTION]

Yakında [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocamla çalışmaya başlayacağız inşallah ilgin için teşekkürler hocam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri