Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HİÇBİRŞEY demiyorum yazanlar altta![]()
![]()
Altaki resim için bana gelipte sen Haksızsın demeyinde Asıl konuşma üstte her zaman diyorum önüne geçen hubluk vs almasın lütfen![]()
![]()
karınca bence kendi ayağına sıkmışsın hocam tanımadın bi insanla canımlı cicimli konuşmak nedir ?
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , [MENTION=11620]era[/MENTION]
Hocam uzun bir açıklama yazmama gerek yok dilerseniz küfür ve hakaretlerin ss'sini atabilirim , arkadaş kendi küfürlerini sansürleyerek koymuş sağolsun uğraştırmamış oldu beni de. Rica etsem gerekeni yapabilir misiniz ?
Arkadaş adama küfürmü ettim ana avrat düzmü gittim anasıan bacısına lafmı ettım ayıp bişeymi var? nerde yaşıyorsunuz siz adamla zaten muhabbetımız var onceden skypten hadı olmasın yanı ne var bu konusmada helal olsun nasıl bi zihniyetle yasıyorsanız
---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------
Aynen koydum skypte yazılanların burdan ban ı atılcaksa dırek komple banlayın daha iyi saçmalıga bakçoluk çocuk işi yapıyorsun resmen bilader
Arkadaş adama küfürmü ettim ana avrat düzmü gittim anasıan bacısına lafmı ettım ayıp bişeymi var? nerde yaşıyorsunuz siz adamla zaten muhabbetımız var onceden skypten hadı olmasın yanı ne var bu konusmada helal olsun nasıl bi zihniyetle yasıyorsanız
Aynen koydum skypte yazılanların burdan ban ı atılcaksa dırek komple banlayın daha iyi saçmalıga bakçoluk çocuk işi yapıyorsun resmen bilader
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] geçen aydan 150dolar buaydan 30kusur dolar var suan benım kanalımı atta günü geldımı yap odemesini MultıColor a baglıyayım çoluk çocugun partnerinden kurtulalım
Kazancının ödeneceğini belirttim , artık daha da yazma nereye bağlamak istiyorsan bağla. Yeterince vaktimi aldın zaten .
[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] bu forumda düzgün çalışan nadir arkadaşlardan biri.Bu hakareti haketmiyor.Şahsi yazışma dahi olsa insanlara saygılı olunmalı [MENTION=12014]Karınca[/MENTION] sizi tanımıyorum ama üslubunuz hoş değil.
hem küfür etmiş hem gelmiş konusunu açmış.
bence banı hakettin <3![]()
[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] Bu forumun bir üyesine karşı olan küfürlü yazışmaları haksız olduğunuz halde paylaşmak nedir ya? Zeplin ilk çıktığı zamanlardan beri yetkili arkadaşla iletişim halindeyiz en ufak bir yanlış kelimesini görmüş değilim.. Bence sabrınızı zorluyorsunuz bu forumda yada birilerini karalamak gibi bir amacınız var, hiç kusura bakmayın. Sanane gibisinden bir mantığa kapılacaksanda umrumda değil böyle şu zamana kadar işini düzgün yapan insanlara karşı bir haksızlık yapılıyorsa ve ben o kişiyle çalışıyorsamda görüşümü belirtirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.