Zombiler Günü Walking Dead Uyarlaması

çok beğendim. tıpkı the walking dead çekimleri gibi, maşallah.

çocuklar hayallerini gerçekleştirmiş,ne kadar komikde olsa :D

işte bizlerde yetişkinler olarak ,bu özgüvene sahip olsaydık,spam le uğraşmak zorunda kalmazdık !

hic olmazsa cocuklar kendileri cekip kendileri hazirlayip paylasmislar bizim gibi hazir video yuklemiyorlar

la benide çekseydin la diyor biride habire ahahhaha harika ya :D Ben takdir ediyorum şahsen o kadar dislike haketmiyor. Bunu düşünen onları toplayan böyle birşey yapalım diyen küçük genç kim bilmiyorum ama imkanı olursa güzel şeyler yapar gibime geliyor.

Teknoloji ve eğitimle iyi yerlere gelebilirler. İzleyince güldüm ama gerçekten o özgüveni kim yapıyor, ben şahsen yapamam yani. :D

Kurtlar vadisini çekmedikleri müddetçe sıkıntı yok. Hem biz bunların yaşındayken kutu kolayı ezip top yapıyorduk adamlar dizi çekmişler. Ayda 1 video çekseler o tecrübeyle 18 yaşına geldiklerinde vizyon filmi çekerler.

çok güzel yav bir de o kadar elemanı nerden toplamışlar :). başroldeki iki tanesi aşırı moda giriyor hadi dostum bitirelim şu işi yo. lanet olası zombilerrr diye bağırıyorlar vb.

Hiç beğenmedim, aptal kutusu olan tv'den bu derece kontrolsüz etkilenen çocukların dramı aslında

İlk videonun 44. saniyesinde çocuk dikkat ederseniz hristiyan sembolü olan göğsünde haç işaretini yapıyor.

Çocuklara tek başına izletmeyin böyle şeyleri hatta hiç izletmeyin, bu yaşta hristiyan adetlerini benismeyen bir çocuğa büyüdüğünde nasıl müslümanlığı öğreteceksiniz

Hiç beğenmedim, aptal kutusu olan tv'den bu derece kontrolsüz etkilenen çocukların dramı aslında

İlk videonun 44. saniyesinde çocuk dikkat ederseniz hristiyan sembolü olan göğsünde haç işaretini yapıyor.

Çocuklara tek başına izletmeyin böyle şeyleri hatta hiç izletmeyin, bu yaşta hristiyan adetlerini benismeyen bir çocuğa büyüdüğünde nasıl müslümanlığı öğreteceksiniz
Çoçugun o isaretin anlamını pek bildigini zannetmiyorum fakat söylediklerinde haklısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri