krtzyn
Yasaklanmış
Ben de suçunun bedellerini çekmesinden yanayım. Sen üzerine düşmeseydin değirmeni bu şekilde döndürmeye devam edecekti sonuçta.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vermemen nasıl bir durum bir şey biliyor musun şöyle örneklendireyim. Adamın birisi sana arabayla çarpıyor ve kaçıyor sonra bir kolun sakat oluyor adamdan nefret ediyor sonra onu şikayet etmek istiyorsun. Sonra doktorlar kolunu iyileştiriyor ilk günkü gibi oluyor sadece 2-3 hafta bu korkuyla yaşıyor ve kolunu kullanamıyorsun. Sonradan da zaten kolum iyileşti kim mahkemeyle falan uğraşacak diye adamı şikayet etmiyorsun.adam parayı verdi, ödemeyi ona yapmışlar yapılmamış geri çekilecek denmişti zoomin'den, neyse ki parayı kurtardım. şu an düşünüyorum verip vermeme konusunda tereddütlerim var.
Yapan kişi ortaya çıktı, özür diledi affet dedi, benim yakınımda biriymiş bir de... kim olduğunu ısrarla sordum ancak söylemedi. bilgisayarıma bir program yüklenmiş ytpara'dan ve ondan sonra bütün bilgileri ele geçirmiş. bütün bilgilerini verdi bana benim onu affetmem için ama hala düşünüyorum çoğu bilgilerimi ele geçiren birini şikayet etmeli miyim? ismini söyledi sadece ytpara üyesiymiş, eskişehirdenmiş öğrenciymiş... garip durum cidden acayip sinirlendim bu kadar vicdanlıysan neden yaptın ki?
Hocam parayi odemeyipde ne yapicakti ?? Mantikli olun biraz polis eve gelicek olaylar olaylar annesi babasi ona ne yapicak biliyormusun parayi odedi ve kurtuldugunu saniyor bi dusun sen bu konuyu acmasaydin o adam parayi geri vericekmiydi i adam yaptigi isten pisman olup o parayi sana vermedi korktugu icin basina birsey gelicegi icin ayrica soyleyeyim bir tek seni dolandirmadi bu adam iyi dusun derimadam parayı verdi, ödemeyi ona yapmışlar yapılmamış geri çekilecek denmişti zoomin'den, neyse ki parayı kurtardım. şu an düşünüyorum verip vermeme konusunda tereddütlerim var.
adam parayı verdi, ödemeyi ona yapmışlar yapılmamış geri çekilecek denmişti zoomin'den, neyse ki parayı kurtardım. şu an düşünüyorum verip vermeme konusunda tereddütlerim var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.