Zoomin Dashboard şifremi çalanı savcılığa veriyorum

• Kullanıcı lgnd003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ben de suçunun bedellerini çekmesinden yanayım. Sen üzerine düşmeseydin değirmeni bu şekilde döndürmeye devam edecekti sonuçta.

kesinlikle yaptıgı hatanın cezasını çekmeli,bunun özrü olmaz...ayrıca,etc yardım etti ve paypalımı degiştirdim demişsin.büyük ihtimalle ödeme gelir bence.tabi ödeme gönderilmeden önce en son hangi gün degişirse o adrese gidicek para onu sormak gerek.yoksa mail adresini degiştiremedigini söylemişsin yani adam istedigi zaman bu paypalı degiştirebilir yine.

sana özür çekecek sonra başkasına aynı şeyi yapacak.peşini bıraktınmı başkalarınada zarar vermesine göz yummuş olunacak.
bu arada forumdaki nickini falan söyledimi nasıl yapmış

adam parayı verdi, ödemeyi ona yapmışlar yapılmamış geri çekilecek denmişti zoomin'den, neyse ki parayı kurtardım. şu an düşünüyorum verip vermeme konusunda tereddütlerim var.

adam parayı verdi, ödemeyi ona yapmışlar yapılmamış geri çekilecek denmişti zoomin'den, neyse ki parayı kurtardım. şu an düşünüyorum verip vermeme konusunda tereddütlerim var.
Vermemen nasıl bir durum bir şey biliyor musun şöyle örneklendireyim. Adamın birisi sana arabayla çarpıyor ve kaçıyor sonra bir kolun sakat oluyor adamdan nefret ediyor sonra onu şikayet etmek istiyorsun. Sonra doktorlar kolunu iyileştiriyor ilk günkü gibi oluyor sadece 2-3 hafta bu korkuyla yaşıyor ve kolunu kullanamıyorsun. Sonradan da zaten kolum iyileşti kim mahkemeyle falan uğraşacak diye adamı şikayet etmiyorsun.

Yapan kişi ortaya çıktı, özür diledi affet dedi, benim yakınımda biriymiş bir de... kim olduğunu ısrarla sordum ancak söylemedi. bilgisayarıma bir program yüklenmiş ytpara'dan ve ondan sonra bütün bilgileri ele geçirmiş. bütün bilgilerini verdi bana benim onu affetmem için ama hala düşünüyorum çoğu bilgilerimi ele geçiren birini şikayet etmeli miyim? ismini söyledi sadece ytpara üyesiymiş, eskişehirdenmiş öğrenciymiş... garip durum cidden acayip sinirlendim bu kadar vicdanlıysan neden yaptın ki?

eger programin ismini söylemezseniz ayni sucu islemis olursunuz. Umarim bu Konuyu ytpara.com yönetenler dikkate alir ve hakikati ortaya cikarir!

// Ayni zamanda bu iddialariniz bana pek inandirici gelmedi...

Sadece zoomin bilgilerinle yetinmemistir. Git şikayet et ayrıca bu program dediği ne oluyor?

Hocam parayi odemeyipde ne yapicakti ?? Mantikli olun biraz polis eve gelicek olaylar olaylar annesi babasi ona ne yapicak biliyormusun parayi odedi ve kurtuldugunu saniyor bi dusun sen bu konuyu acmasaydin o adam parayi geri vericekmiydi i adam yaptigi isten pisman olup o parayi sana vermedi korktugu icin basina birsey gelicegi icin ayrica soyleyeyim bir tek seni dolandirmadi bu adam iyi dusun derim

Dolandiricinin programi soylemesine ne gerek var ki? Siz bu forumdan hangi programlari indirdiniz onu bence dusunun ve yazin, sonra da icinden hangi program oldugunu bulalim..

Ya sallıyor ne programı.Acemi biri olduğu belli işte :D uydurup duruyor.Allahtan parayı vermiş :D Hacker olsa parayı niye versin bu işi yapan biri olsa sürekli belli ki işi bilmiyor :D

Konu tatsızlaşmadan umarım arkadaş hatasını anlar ve hesabı verir, anlam veremiyorum resmen hırsızlık bir insan nasıl kendine bu damgayı vurur ki allah ıslah etsin ne diyeyim..

Muhtemelen keyloger sokmayı başarmıştır bilgisayarınıza virüs programı vs yoksa keylogerlar herhangi bir programın içine rahaklıkla gizlenebiliyor ondan sonrada belirli aralıklarla sizin ekran görütünüzü çekip bastığınız tuşlarla birlikte karşıdaki kişiye belirli aralklarla gönderiyor. Yani keyloger yediyseniz o kişi sizin çoğu bilginizi muhtemelen ööğrenmiştir.

hangi programları indirdin

indridiğin konuya mutlaka birşeyler yazmışssındır onlara bak

Şu hazırladığın bilgileri ve varsa suç duyurusunu burda paylaşabilir misin?

ben ytpara'dan hiçbir program indirmedim işte mesele burada. ben inandırıcı olmadığını söyledim arkadaşa ytpara'dan 1 sene içinde bir program indiğini o yüzden her bilgimi bildiğini söyledi fakat sadece zoomin hesabıma giriş yapmadım ben bilgisayarımdan forela da vardı, awesomeness da vardı içinde. olsa söylerim.. eskişehirli olduğu için tanıdık olma ihtimali var. ilk gün de konu açmıştım o gün konuyu görmemiş herhalde ki dün konuyu açınca yazdı mail attı bütün paypal bilgilerini bana verdi.

Paypal bilgilerini sana verse ne olacak senin attığın adımdan haberi oluyor o şahsın. Keylogger yada trojan yemişsin sağlam birşeyse format bile kurtaramaz senin pcyi. Sırf savcılıkla uğraşmamak için paypalı vermiş öbür yanda diğer bilgilerini elinde tutuyor ki savcılığa düşmeden vurgun yapıp kaçsın.

Çok safsın arkadaş. Parayı alır almaz yumuşamışsın para da para olsa 160 dolar :D O şahıs sana küçük dilimi sana vermiş ama büyük dilimi ağzında tutuyor.

Bilgisayarına keylogger attığını bu yöntemle aldığını söylüyorsun sonra da paramı verdi acaba hala savcılığa versem mi diye düşünüyorsun.
Bilgisayarından yaptığın skype sohbetlerinden tut kredi kartı alışverişlerine kadar herşey adamın elindeyken düşünüyorsun birde bunu. Ya 160 dolardan değerli hiçbir şeyin yok yada bu işte bir gariplik var.

Bana hiç inandırıcı gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri