Zoomin.TV Haziran ayı kazançları kesinleşti

arkadaşlar kanalım topluluktan kapanmış, kazanç kesinleşmişti
kanal kapandıktan sonra bloke yemeden parayı alabilen oldumu
parayı alan kanalı siliptemi, komple maille birlikte siliptemi yoksa hiçbirşey yapmadanmı aldı
ne yapmamı önerirsiniz
arkadaşlar aynı şey başına gelipte ödeme alanlar net birşeyler söyleyebilirlermi

arkadaşlar kanalım topluluktan kapanmış, kazanç kesinleşmişti
kanal kapandıktan sonra bloke yemeden parayı alabilen oldumu
parayı alan kanalı siliptemi, komple maille birlikte siliptemi yoksa hiçbirşey yapmadanmı aldı
ne yapmamı önerirsiniz
arkadaşlar aynı şey başına gelipte ödeme alanlar net birşeyler söyleyebilirlermi

Senle aynı durumda 7 aylık bir kanalım bugün kapandı , bakalım ne olacak..

evet benimkide 7 aylıktı
kesinleşen rakam 5 haneye yakın sanırım bunu öderler daha önce başına gelen bi arkadaştan böyle bi duyum aldım

Hayırlısı diyelim artık , dashboarda girip bakması heyecanlı oluyor blokeye dönmüş diye :) tadını cıkartalım

zoomine güven olmaz. yalnızca bir kanalımın fotosunu koyacağım anlayacaksınız. 20 kanalım vardı yazık oldu kazançlara. aptallığa bakar mısınız bi ödüyor bi ödemıyor bi ödüyor kafay yedi bunlar

rY3BPM.jpg

[MENTION=13134]stone[/MENTION] , benim kanallarda böyle.2 ödemiş,1 ödememiş.1 ödemiş 2 ödememiş.bence açıyorlar paneli yok yav bu ay ödeme yapmayayım ben bu adama diyor,basıyor bloke tuşuna :) bunun başka bi yolu,mantıklı bi açıklaması olamaz yani resmen bizle dalga geçiyorlar.

[MENTION=13134]stone[/MENTION] , benim kanallarda böyle.2 ödemiş,1 ödememiş.1 ödemiş 2 ödememiş.bence açıyorlar paneli yok yav bu ay ödeme yapmayayım ben bu adama diyor,basıyor bloke tuşuna :) bunun başka bi yolu,mantıklı bi açıklaması olamaz yani resmen bizle dalga geçiyorlar.

valla hacım bence haline şükret benım ödenmeyen paraların haddi hesabı yok sen kıssadan kaçıver derim :) mantığı yok zaten karaktersizliğine ödemiyorlar başka açıklaması yok. etc ekibi de her şeyden habersizdi çok konuştum zamanında benden duyup buraya yazdığı şeyler bile oluyordu. ellerindeki imkan kısıtlı onlarlık durum yok iş zoominin o da ödemez artık.

q9b9yV.jpg

Dediğim gibi ödenmemiş daha nice nice kanallarım var ben çizgiyi üstüne çektim sizde çekin :)

sadece zoomin için değil tüm partnerler adına ve kendi adıma konuşuyorum. Kalan ödemelerimi sağ salim bir alayım, ondan sonra sadece adsense bazlı çalışacağım. Şu tablo yavaş yavaş partneri bırakmayı gerektiriyor.

bendede gelen giden yok.gerçi son kıyımdan sonra elimde kalan 3-5 kanalıda ben kapadım zoomindeki ama insan yinede bi ümitleniyor işte belki daha önce bloke koyduklarını ödeyecekleri tutar diye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri