Hayırlı olsun arkadaşlar.
Her zamanki gibi 7 Ağustos'tan sonra paralar paypal'da olur. [MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 kanalain gelirinide bloke koymus yine. Bu networke birdaha bulasanin...
Tamamiyla random. Sansa kalmis artik. 4 5 ödeme bende aldim ama bloke mutlaka geliyor. Adamin 0 video 0 kazancli kanalinda bloke koymuslar gecenler.
Hayırlı olsun arkadaşlar.Her zamanki gibi 7 Ağustos'tan sonra paralar paypal'da olur. [MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION]
Hocam o panele giriş anında ki heyecan paha biçilemez ya. Bloke koyacak mı heyecanı var ya adamı bitiriyor. Gelecek para az buz değil. Partnerde ki 6. ödeme alışım Allah'a şükür bloke falan yemedim daha. Bu partnerden 1 yıl üst üste para alanları biliyorum.
Bu arada 0 kanal bu partnere nasıl giriyorda bloke yiyor arkadaş ? Boş kanal alıyorlarsa bilelim.
Hayırlı olsun senin kadar ben de heyecanlıydım bu ay, seni de merak ediyordum bloke yiyeceğim diye düşünüyorum falan demiştin çok üzülürdüm yeseydin.![]()
Hocam tek kendimi düşünmüyordum ailemi de. O yüzden bu ay çok heyecanlıydım. Ailecek yıkılacaktık yaniAllaha şükürler olsun bu ay da paramızı alabileceğiz.
tahmin ettiğim gibi 2 aydır üst üste blok.
Sizce neden bloke oldu ?
bende bilmiyorum, hiç telif, engel, eşleşen hiçbirşey yoktu.
geçen ay bloke oldu.
2 gün önce 3 telif yedim, dün kanal kapandı.
Bugün de ödemeler kesinleşti, yine bloke.
İçerik neydi?
Arkadaşlar ödeme kesinleşmiş ama üçüncü telif gelmiş hesaba.7 gün içinde hesap kapanacak diyor.Sizce parayı alma şansım var mı?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.