Zoomin.TV Haziran ayı kazançları kesinleşti

Benim beklediğim kanallar neredeyse 7-8 aydır ödeme aldığım sorunsuz kanallar,yarın ödeseler bari de işimize baksak

etc network görevlileri nerde kimse bısey demıor ayın 11 oldu ne destekten cevap verıldı ne forumda bı aydınlatma yapıldı?

Etc network kendi forumunda açıklama yapmış:

01-06-2014 - 30-06-2014 tarihleri arasi kazanclariniz 08-08-2014 tarihinde Paypal odemeleri tamamlanmistir. Odemeler kademeli olarak yapilmaktadir. Bu sebep den dolayi, bir kisminiz alip bir kisminiz alamayabilir. Size ait bir kanaliniz alir digeri alamayabilir. Panelinizde NOT PAID yaziyor ise odemeniz yapilmadi, yapilacak demektir... Bos yere Blokeyedi, yok buzama kadar herkesi tek seferde odedi, hic boyle yapmazdi gibi bos hayaller kurmayin, daha oncede kademeli yaptigi goruldu hic gormedim diyen arkadaslar nekadardir zoominle calisiyor bilmiyorum ama ben 1 yildir bunlarla calisiyorum, 6-7-8-9-10. gunlerde paypal odemelerini gordum

01-06-2014 - 30-06-2014 tarihleri arasi kazanclariniz 08-08-2014 tarihinde Paypal odemeleri tamamlanmistir. Odemeler kademeli olarak yapilmaktadir. Bu sebep den dolayi, bir kisminiz alip bir kisminiz alamayabilir. Size ait bir kanaliniz alir digeri alamayabilir. Panelinizde NOT PAID yaziyor ise odemeniz yapilmadi, yapilacak demektir... Bos yere Blokeyedi, yok buzama kadar herkesi tek seferde odedi, hic boyle yapmazdi gibi bos hayaller kurmayin, daha oncede kademeli yaptigi goruldu hic gormedim diyen arkadaslar nekadardir zoominle calisiyor bilmiyorum ama ben 1 yildir bunlarla calisiyorum, 6-7-8-9-10. gunlerde paypal odemelerini gordum

allah razı olsun hocam yüreğime su serptiniz

Açıklama için saolun hocam.

Yalnız arkadaşlar pek sıradan gözükmüyor durum bugün ayın 11. günü.

Ben konuyla ilgili olarak zoomin tv ye ticket attım bakalım cevap bekliyorum.

Umuyorum olumsuz bir dönüş olmaz.

Yalnız arkadaşlar pek sıradan gözükmüyor durum bugün ayın 11. günü.

Ben konuyla ilgili olarak zoomin tv ye ticket attım bakalım cevap bekliyorum.

Umuyorum olumsuz bir dönüş olmaz.

Sorun olsa bu kadar genel olmazdı diye düşünüyorum,neredeyse yarıdan fazlası ödeme almadı kullanıcıların

4-5 kez ödeme aldığım telifsiz tertemiz kanalımın ödemesini bekliyorum.İçinizi rahat tutun zoominden zarar gelmez.Nasıl life geçikmeli ödediyse zoominde eninde sonunda öder.

Ya olacak şey değil ya 3 günden beri merak ediyordum üzülmüştüm meğer adamlar ödemeyi yapmış be.

Ben paypala girip bakmamıştım. zoomin dashboardan bakıyordum not paid yazısını gördüğüm için ödenmedi sanıyordum ve zoomin tv dasboarda giriş yaptığınızda 8 ağustosda ödeme bugün yapılacak diye yazı vardı önceki mesajlarda resmi paylaşmıştım ve dedikleri gibi ödemeyi o gün ayın 8 inde yapmışlar not paid yazısı beni kandırdı. Adamların da günahına girdim iyi mi :/

Umarım herkes alır parasını.

Hala yok ödemeler ayın 12 si oldu can sıktı bu ay zoomin

martta bi oyun kanalı yüklemiştim videoları attım içinde 20 30 $ para var ama 1 de telif var parayı göndermiyorlar..Etc networke bağlıydı.

martta bi oyun kanalı yüklemiştim videoları attım içinde 20 30 $ para var ama 1 de telif var parayı göndermiyorlar..Etc networke bağlıydı.

Senin problemin farklı hoca,bizde para mara hepsi kesinleşti sorunsuz kanallara alamadık hala ödemeyi

ZoominTV hala Paypal ile ilgili sorunun devam ettiğini ve bu sorunun aşılması için çalışıldığını söyleyerek özür diliyor.

''Dear partners,

Last Friday we made the payment for the month of June, but PayPal has informed us that most of the payment we try to make were denied by them because of an internal problem. They are currently investigating which was the reason that caused this issue.

Unfortunately, in this moment, there is nothing we can do as we are waiting for their answer or solution for this. Hope this issue is sorted soon and our apologize for the inconvenients this may have caused''

Zoomin de başlamış awe nin paypal hikayelerine.5 gün geçmiş bu para buhar olmadı ya

Ne kadar özür dilese de bu durumlara düşmemek lazim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri