Arkadaşlar http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/7922-24-saatte-onayliyor.html bu konudaki anlatılanlara istinaden bir kanalımı partner yaptım fakat yazıldığı gibi 1k izlemeye en az 3 dolar felan verimiyor. Konuyu açan arkadaş 3 ay içinde partnerlikten ayrılabilirsin demişti ama konuya mesaj yazdım, özelden yazdım, skype den yazdım bir türlü cevap alamadım bu konuda net bir bilgisi olan varmı nasıl çıkabilirim.
Edit: Arkadaşla konuştuk ben networkun kendi panelinden bakıyordum kazançlarafakat youtubeden bakınca kazandığım paralar hiçde öyle değilmiş. Sağolsun arkadaş ilgilendi ve kafama takılan soruları yanıtladı. Sonuç olarak partnerlikten çıkmaktan vazgeçtim 1k izlemeye ortalama 4,5 dolar kazanç sağlamış saygılarımla.
Edit: Arkadaşla konuştuk ben networkun kendi panelinden bakıyordum kazançlarafakat youtubeden bakınca kazandığım paralar hiçde öyle değilmiş. Sağolsun arkadaş ilgilendi ve kafama takılan soruları yanıtladı. Sonuç olarak partnerlikten çıkmaktan vazgeçtim 1k izlemeye ortalama 4,5 dolar kazanç sağlamış saygılarımla.