Zoomin.tv Partnerlikten Nasıl Çıkarım

• Kullanıcı garbiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

garbiyar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/7922-24-saatte-onayliyor.html bu konudaki anlatılanlara istinaden bir kanalımı partner yaptım fakat yazıldığı gibi 1k izlemeye en az 3 dolar felan verimiyor. Konuyu açan arkadaş 3 ay içinde partnerlikten ayrılabilirsin demişti ama konuya mesaj yazdım, özelden yazdım, skype den yazdım bir türlü cevap alamadım bu konuda net bir bilgisi olan varmı nasıl çıkabilirim.

Edit: Arkadaşla konuştuk ben networkun kendi panelinden bakıyordum kazançlarafakat youtubeden bakınca kazandığım paralar hiçde öyle değilmiş. Sağolsun arkadaş ilgilendi ve kafama takılan soruları yanıtladı. Sonuç olarak partnerlikten çıkmaktan vazgeçtim 1k izlemeye ortalama 4,5 dolar kazanç sağlamış saygılarımla.

beyler ben bu partnerlikten anlamadım bişey :D awesomeness e kayıtlı 2 kanalım var analysct den göremiyorum kazançlarımı nerden görücem parayı nasıl alcam bu heriflerden :D

beyler ben bu partnerlikten anlamadım bişey :D awesomeness e kayıtlı 2 kanalım var analysct den göremiyorum kazançlarımı nerden görücem parayı nasıl alcam bu heriflerden :D

Hocam awesomeness baslikli alt bölüm acilmis zaten. Oraya 2 dk göz atsan bu sorunun cevabini bulacaksin.

Arkadaşlar http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/7922-24-saatte-onayliyor.html bu konudaki anlatılanlara istinaden bir kanalımı partner yaptım fakat yazıldığı gibi 1k izlemeye en az 3 dolar felan verimiyor. Konuyu açan arkadaş 3 ay içinde partnerlikten ayrılabilirsin demişti ama konuya mesaj yazdım, özelden yazdım, skype den yazdım bir türlü cevap alamadım bu konuda net bir bilgisi olan varmı nasıl çıkabilirim.

Kardeşim nereden yazdında cevbp alamadın...seninle konuştuk izah ettim daha dün girmişsin para kazanamıyorum diye konu açıyosun ... nerden biliyosun kazanamadığını Şuan skype açık veya online olunca yaz para kazanılıyomu kazanılmıyomu sana gösterecem bu işi bilmiyosanız yapmayın ... veya ilk önce araştırın öle yapın bilip bilmeden konu açmayın ... yinede çıkmak istiyosan sorun değil çıkartırız ...

Kardeşim nereden yazdında cevbp alamadın...seninle konuştuk izah ettim daha dün girmişsin para kazanamıyorum diye konu açıyosun ... nerden biliyosun kazanamadığını Şuan skype açık veya online olunca yaz para kazanılıyomu kazanılmıyomu sana gösterecem bu işi bilmiyosanız yapmayın ... veya ilk önce araştırın öle yapın bilip bilmeden konu açmayın ... yinede çıkmak istiyosan sorun değil çıkartırız ...

Hocam konuya bakın bakalım ben mesaj yazalı kaç gün olmuş. Ayrıca sizinle.ilgile bir sorunum yok sadece partnerlikten çıkmak istiyorum cevabını yazmanız yeterli.

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

hocam partnerli bir kanaldan 1 ay dan asagı sonuc alamasınız ?
1 k ya 2 dolar 3 dolar vermıyor die arkadası suclamanız gerek yok.
bu sekılde zaten sabırsız ınsanlar olarak para kazanmanız mumkun degil.

hocam partnerli bir kanaldan 1 ay dan asagı sonuc alamasınız ?
1 k ya 2 dolar 3 dolar vermıyor die arkadası suclamanız gerek yok.
bu sekılde zaten sabırsız ınsanlar olarak para kazanmanız mumkun degil.

ya arkadaşlar anlatamıyorum heralde kimseyi suçladığım yok sadece partnerlikten nasıl çıkarım onu soruyorum nie bu kadar sorun oldu anlamadım. Bana uygun gelmedi çıkmak istiyorum , arkadaşında konuda belirttiği ilk 3. ay içerisinde çıkabilirsiniz açıklamasından yola çıkar bunun cevabını istiyorum hepsi bu kadar.

ya arkadaşlar anlatamıyorum heralde kimseyi suçladığım yok sadece partnerlikten nasıl çıkarım onu soruyorum nie bu kadar sorun oldu anlamadım. Bana uygun gelmedi çıkmak istiyorum , arkadaşında konuda belirttiği ilk 3. ay içerisinde çıkabilirsiniz açıklamasından yola çıkar bunun cevabını istiyorum hepsi bu kadar.

cıkma gibi bi niyetim yok gayet memnunum. ama bilgi olarak bende merak ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri