Zorla Diyorsunuz ki Tek Kelime Yardım Etmeyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Ya arkadaşlar sizin derdiniz nedir ya açık açık söyleyin anlayalım hepimiz.. Onca insan sizlere hiçbir karşılık beklemeden yardım ediyor ama sizler maşallah her fırsatta birilerine dalaşıyorsunuz yada fırsat yoksa da yaratıyorsunuz...

Birisi gelir sizler birşeyler öğrensin diye gösterdiğimiz özgün videolarımıza unlike atar birisi gelir satış konumuzun altında konumuzu baltalamaya çalışır birisi gelir başka birşeyler yapar.. En son damla da bugün geldi..

2 gün önce forumda gezerken http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-bi-sorum-olucakti-arkadaslar.html#post385186 konusuna rastladım ve yardımcı olmak için konuya girdim.. Konudaki arkadaşa cevap yazacakken simbus nickli üyenin mesajını gördüm.. Arkadaş birkaç gündür Sony Vegas arıyormuş ama bulamamış.. Bende özelden indirsin diye full linkini yolladım.. Bugün foruma bir girdim simbus nickli üyeden bir mesaj..

simbus' Alıntı:
truva virüsü buldu hocam bu nedir böyle

Eee yuh artık, çüşşşşş nasıl sinirlerim tepeme çıktı anlatamam.. Abi bu kadar cahil ve bu kadar ukala olunabilir mi ya bilmiyorsun eywallah ta bilmediğini bil en azından...

Sonra çıkıp diyorsunuz ki kimse kimseye yardım etmiyor herkez şov peşinde kimse aslında birşey paylaşmıyor. Kim ne diye paylaşssın lan sizinle bilgisini. Tövbe yaaa..

:) bu her yerde böyle kardeşim obu yüzden herkes samimı oldugu ınsanla yardımlasıyor benım gördüğüm kadarıyla mılletle ugrasmamak ıcın

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Çok haklisin hocam kesinlikle paylaşmam hiç bir sey

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Abi sen boşver değmez valla bi kaç kişi için bilgilerini esirgeme gerçekten ihtiyacı olanlar kaybediyo sonra

Ya arkadaşlar sizin derdiniz nedir ya açık açık söyleyin anlayalım hepimiz.. Onca insan sizlere hiçbir karşılık beklemeden yardım ediyor ama sizler maşallah her fırsatta birilerine dalaşıyorsunuz yada fırsat yoksa da yaratıyorsunuz...

Birisi gelir sizler birşeyler öğrensin diye gösterdiğimiz özgün videolarımıza unlike atar birisi gelir satış konumuzun altında konumuzu baltalamaya çalışır birisi gelir başka birşeyler yapar.. En son damla da bugün geldi..

2 gün önce forumda gezerken http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-bi-sorum-olucakti-arkadaslar.html#post385186 konusuna rastladım ve yardımcı olmak için konuya girdim.. Konudaki arkadaşa cevap yazacakken simbus nickli üyenin mesajını gördüm.. Arkadaş birkaç gündür Sony Vegas arıyormuş ama bulamamış.. Bende özelden indirsin diye full linkini yolladım.. Bugün foruma bir girdim simbus nickli üyeden bir mesaj..

Eee yuh artık, çüşşşşş nasıl sinirlerim tepeme çıktı anlatamam.. Abi bu kadar cahil ve bu kadar ukala olunabilir mi ya bilmiyorsun eywallah ta bilmediğini bil en azından...

Sonra çıkıp diyorsunuz ki kimse kimseye yardım etmiyor herkez şov peşinde kimse aslında birşey paylaşmıyor. Kim ne diye paylaşssın lan sizinle bilgisini. Tövbe yaaa..

Hocam merhaba oncelikle sizde boyle bi algi biraktiysam ozur dilerim. Ben bu mesaji ozelden bizzat size ilettim. Dosyayi indirdim ve virus uyarisiyla karsilastim truva virusu.. ben aldigim uyariyi size ilettim hakli olaraktan. Sizde crackli dosyalarda butun virus programlari virus bulur dediniz bende olayi anladim ve sineye cekildim. Neyi baltaladim kimin iyi niyetini suistimal ettim bu durumda lutfen soyler misiniz? Hayir yani bu patirdanma neden onu anlamadim ortada kizacak guvlcenecek bi durum yok ki. Burasi forum bildiklerikizi paylasip bilmediklerimizi ogreniyoruz. Bilmiyoruz ki yardim istiyoruz karsilastigim problemler dogrultusunda sizden yardim istiyoruz. En kucuk bi yanlis alginizda sizlerde boyle yapacaksaniz kapatalim kepenkleri oturalim evimizde sessiz sakin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef böyle insanlar her toplumda var yanlış anlaşılmasın asla simbusu kastederek konuşmuyorum. Ama lütfen biraz sinirimizi yutmaya çalışalım sakin olalım..

Yarım kilo un kurabiyesi yedim ne atı bu kardeş

bence foruma cok kaptırmayın kendinizi işiniz olunca girin ögreneceginizi ögrenin çıkın,yada kafanız eserse okumaya girin.günde 5 6 saat forumla ilgilenen üyeler var vakitlerini boşa geciriyolar

Bu tarz konu açmakta moda oldu

Hocam açılsın acilmasina da hakli olarak acilsin kardes. Yani bilmeyen adamlari her yerde eziyorlar bu da kanitidir. Bak millet daha olayi bilmeden empati kurmadan hemen şikayetçi tarafi hakli buluyorlar. Burasi bir forum degil mi? Öğrenmeye calisiyoruz bi seyler bu sekilde siz bizi baltalayarak sevkimizi kiriyorsunuz. Ego meselesi. Yani bu kadar sinirlenip patirdanacak ne var.. bi de konu acmis beni reklam ediyor adam hak edecek ne yaptim yani?

Gereksiz bi konu olmuş.Adam virüs olduğunu söylemiş bunuda özelden iletmiş.Yani direk size,bu kadar sinirlenmeye gerek yok.

Gereksiz bi konu olmuş.Adam virüs olduğunu söylemiş bunuda özelden iletmiş.Yani direk size,bu kadar sinirlenmeye gerek yok.

Aynen hocam tüm mesela bu. Ayip yaptigi.. konu acma rezaleti de nedir..

Ya arkadaş her cracte olur dicene gelip burda boş bir konu açmışsın şöyle konuların anında silinmesi gerekiyor

Aynen hocam tüm mesela bu. Ayip yaptigi.. konu acma rezaleti de nedir..

bosver kardesım bılmedıgın seylerı tabıkıde soracaksın.. bize düşen de cevap vermek.. burası yardımlaşima forumu.. konu sahibi arkadaşım yaptıgın cok ayıp.. kıme ne gostermeye çalısıyorsunuz :)

kaç kişiye özelden yada forumdan yardm ettiğim konusunda herhangi bir fikriniz var mı arkadaşlar sizin ? yani tamam anlıyorum bilmiyorsunuz benimde bilmediğim birçok şey oluyor ve zaman zaman bu nedenle ben de benden iyi arkadaşlarımı rahatsız ediyorum en çok ta Youktube ve Daralll'ı ama ben hiçbir zaman onlara hesap sorar nitelikte geri dönüş yapmıyorum...

simbus bana "truva virüsü buldu hocam bu nedir böyle" yazdığında ben şunu anlıyorum.. Sinbus dolaylı yoldan diyorki ;

Sen ne yapmaya çalışıyorsun ? Amacın benim bilgisayarıma virüs bulaştırmak mı ? Benim bilgisayarıma mı girmeye çalışıyorsun ?

Ve adım gibi de biliyorum mesajı atarken bu duyguyla attı. Yalansa yalan de simbus gerçeği söyle..

Gerekszmiş.. O kadar gerekli mesaj atıyoruz izin verinde 1-2 de gereksiz hakkımız olsun..

herkes bilgisayar kurdu değil adam bilmiyor olabilir. iki yardım ettin diye egon tavan yapmış

kaç kişiye özelden yada forumdan yardm ettiğim konusunda herhangi bir fikriniz var mı arkadaşlar sizin ? yani tamam anlıyorum bilmiyorsunuz benimde bilmediğim birçok şey oluyor ve zaman zaman bu nedenle ben de benden iyi arkadaşlarımı rahatsız ediyorum en çok ta Youktube ve Daralll'ı ama ben hiçbir zaman onlara hesap sorar nitelikte geri dönüş yapmıyorum...

simbus bana "truva virüsü buldu hocam bu nedir böyle" yazdığında ben şunu anlıyorum.. Sinbus dolaylı yoldan diyorki ;

Sen ne yapmaya çalışıyorsun ? Amacın benim bilgisayarıma virüs bulaştırmak mı ? Benim bilgisayarıma mı girmeye çalışıyorsun ?

Ve adım gibi de biliyorum mesajı atarken bu duyguyla attı. Yalansa yalan de simbus gerçeği söyle..

Gerekszmiş.. O kadar gerekli mesaj atıyoruz izin verinde 1-2 de gereksiz hakkımız olsun..

Kimse sizi zorlamıyor ona yardım edin buna yardım edin diye değil mi ? Siz kendiniz yardım etmek istiyorsunuz ediyorsunuz ve güzel de yapıyorsunuz.Eğer yardım etmeyi düşündüyseniz böyle olumsuzlukları da göze almanız gerekiyor.İstediğiniz kadar yardım edin,bana veya başkasına gereksiz mesaj atma hakkını size kimse vermez.Ayrıca arkadaşın "truva virüsü buldu hocam bu nedir böyle" bu cümlesini ben çok kibar buluyorum.İnsan gibi demiş ki ' hocam ' bu nedir böyle demiş.Crack'li dosyaların içinde virüs olduğunu bilmiyor olabilir.Virüs bulunca sormuş sadece kibar bir şekilde.

Yinede bu kadar büyütmene gerek yoktu hocam. Crackler virüs olarak algılanabilir. Yazıcaktın tamam biraz abartmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri