adsenseye mail mi atıyorsunuz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsenseye mail mi atıyorsunuz![]()
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] para beklediğin şu hesap yeni açılmıştı? İlk ödemesini almış mıydı?
Yok hocam hiç ödeme almadım.
[MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION]
Bu arkadaşlar arasından hesabı kesinleşmeyen adsense'den daha önce ödeme alan oldu mu? Ortak bir kanıya varalım artık yeter.
ben 2 kez odeme aldım dostum.. bu 3. odeme olacaktı ama sanırım olamayacak![]()
Olacak kardeşim olacak.Ne yapacak kesinleştirmeyim köpekler gibi kesinleştirecekte.Ne kadar kesinleştirecek o merak konusu.Şuan [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] arkadaşımı çok iyi anlıyorum valla.
Yok hocam hiç ödeme almadım.
[MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION]
Bu arkadaşlar arasından hesabı kesinleşmeyen adsense'den daha önce ödeme alan oldu mu? Ortak bir kanıya varalım artık yeter.
2 kere ödeme almıştım, 21 ekimde para kazanma gitti.
Ekim ayı kazancı bende de kesinleşmedi. Daha doğrusu kesinleşti ama 7 TL. Tahmini kazancım ise 900 küsürdü.
sen de kesinleşmiş hocam.Bu konudaki tüm arkadaşların 1-31 ekim arasında hiç işlem yok diyor.
kardeşim kesınlesen kazanc nasıl tekrar ataracakKesinleşse ne yazar hocam 7 TLTabi artarsa birkaç gün içinde problem yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.